Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
şarjlı pil alma vakti geldi sanırım. aynı pilleri klavye ile joypad arasında git gel yapmaktan cihazlar bozulacak.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Upload yapmanın zararı yoktur, sınırlamayın :)

bugün fazlasıyla yaptım :D

SMa6V.png

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Dünya da iki çeşit insan tipi vardır..

1- Yaşatmak için var olanlar..
2- Öldürmek için var olanlar..

Allaha şükürki biz yaşatmak için var olanlardanız..

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Seninle pilavlı sohbet yapalım mı kedi canını yediğim ? :mrgreen: diye bi yorum gördüm forumun birinde. Tam kopmalık :mrgreen:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
20'sin de biniyorum otobüse, bir haftalığına Ankaradayım [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] 21'i pazara geliyor Emrah Abi sen ben buluşalım mı Abi ? Sms de atabilirsin.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kravat seçmem gerek.. Almak için daha doğrusu :(

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Olaylara Fransız+(ca) kalmaya devam edin.Olayların köküne inmeyin sakın, sonra boğulursunuz.Kök dediğim sizin ulaşabildiğiniz değil biraz daha farklı,belki kabullenmedikleriniz.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kendimi bildim bileli bir haftasonunda evde uyumadım :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
sanırım sorunlarımız aynı ben hiç gezmeyi sevmem ama bizim ailedede evde oturan olmaz birazda geniş bir aileyiz bunun için her haftasonu mutlaka biryerde oluruz :)

Bende kendi ailem ile gezmeyi pek sevmem. O yüzden genelde tek takılırım evde . Ya pc başında takılırım yada uzanır telden müzik..vs dinlerim. Sende öyle yapmalısın kanımca.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende kendi ailem ile gezmeyi pek sevmem. O yüzden genelde tek takılırım evde . Ya pc başında takılırım yada uzanır telden müzik..vs dinlerim. Sende öyle yapmalısın kanımca.
hayalini kurduğum bir an ben ailemlede arkadaşlarımlada takılmayı sevmem kısaca asosyalim :D bilgisaray televizyon koltuk üçlüsü en iyi arkadaşlarım :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne güzel işte. Hayat budur zaten. It's truth :turned:
yaşayamadığım hayat desem doğru olur :D abi bir soru sorsam bilgisaray hocam beni gaza getirdi ve macintosh kur dedi yok hocam falan dedim birazda başarımı zedelemek istemedim tamam dedim iatakos isosunu indirsem ve kursam macde en fazla hangi soruna rastlayabilirim?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
20'sin de biniyorum otobüse, bir haftalığına Ankaradayım @ReDo 21'i pazara geliyor Emrah Abi sen ben buluşalım mı Abi ? Sms de atabilirsin.

Arda biliyorsun ben Pazar günleri daima boşum,bir hatun düşürmediğim sürece :D Ki olmuyor o da biliyorsun :D

Yani sorun yok takılalım beraber kar kış gelmeden : )

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
yaşayamadığım hayat desem doğru olur :D abi bir soru sorsam bilgisaray hocam beni gaza getirdi ve macintosh kur dedi yok hocam falan dedim birazda başarımı zedelemek istemedim tamam dedim iatakos isosunu indirsem ve kursam macn fazla hangi soruna rastlayabilirim?

Donanım konusunda sistemin Intel bir sistemse muhtemelen öyle yada böyle bi şekilde az uğraş verirsen kurarsın . Eksikleri elbette olur ama kurabilirsin. Fakat AMD sistemler için ben uğraşmaya bile değmez diye düşünüyorum. Zaten normalde Intel'den bile tam olarak performans alınamaz dört dörtlük. Birde AMD tabanında hepten performans düşüklüğü yaşanabilir.

Yani demem o ki eğer kurmak gibi bi niyetin varsa iAtkos L ile yola koyulabilirsin. Tabi Intel bir sisteme sahipsen. Ama dikkatli ol kurayım derken elindeki verileri kaybetme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...