topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
şarjlı pil alma vakti geldi sanırım. aynı pilleri klavye ile joypad arasında git gel yapmaktan cihazlar bozulacak.
Upload yapmanın zararı yoktur, sınırlamayın![]()
Senin yine indirecek bir pc var benimki 2008'den sonrasını açmıyor kasıyor:mrgreen::mrgreen:bu fifa inmez yaa bu ne11 kbs ile çekiyor
![]()
şarjlı pil alma vakti geldi sanırım. aynı pilleri klavye ile joypad arasında git gel yapmaktan cihazlar bozulacak.
Senin yine indirecek bir pc var benimki 2008'den sonrasını açmıyor kasıyor:mrgreen::mrgreen:
Ekran kartı takası yeterli olurPcleri değiştrsek ?![]()
Ekran kartı takası yeterli olur![]()
Ne demeye indiriyorsun o zaman kotacıklarına yazıkBenim ekran kartından kötü ekran kartı yoktur
Tamam takas işlemi başlamıstır![]()
Ne demeye indiriyorsun o zaman kotacıklarına yazık![]()
kendimi bildim bileli bir haftasonunda evde uyumadım![]()
ya çok göze çarpan biriyim yada herşeyi göze alabilecek bir manyağın tekiyimNiyeki :crying:
sanırım sorunlarımız aynı ben hiç gezmeyi sevmem ama bizim ailedede evde oturan olmaz birazda geniş bir aileyiz bunun için her haftasonu mutlaka biryerde oluruz![]()
hayalini kurduğum bir an ben ailemlede arkadaşlarımlada takılmayı sevmem kısaca asosyalimBende kendi ailem ile gezmeyi pek sevmem. O yüzden genelde tek takılırım evde . Ya pc başında takılırım yada uzanır telden müzik..vs dinlerim. Sende öyle yapmalısın kanımca.
hayalini kurduğum bir an ben ailemlede arkadaşlarımlada takılmayı sevmem kısaca asosyalimbilgisaray televizyon koltuk üçlüsü en iyi arkadaşlarım
![]()
yaşayamadığım hayat desem doğru olurNe güzel işte. Hayat budur zaten. It's truth :turned:
20'sin de biniyorum otobüse, bir haftalığına Ankaradayım @ReDo 21'i pazara geliyor Emrah Abi sen ben buluşalım mı Abi ? Sms de atabilirsin.
yaşayamadığım hayat desem doğru olurabi bir soru sorsam bilgisaray hocam beni gaza getirdi ve macintosh kur dedi yok hocam falan dedim birazda başarımı zedelemek istemedim tamam dedim iatakos isosunu indirsem ve kursam macn fazla hangi soruna rastlayabilirim?