evet. kaana bir şey söyleme işin hele bir kesin olsun ondan sonra söylersin.Abi bayrama 25 gün kaldı.![]()
evet. kaana bir şey söyleme işin hele bir kesin olsun ondan sonra söylersin.Abi bayrama 25 gün kaldı.![]()
Ben söyledim.evet. kaana bir şey söyleme işin hele bir kesin olsun ondan sonra söylersin.
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] tamam. cevahirin önünde bulaşık yıkayan birini görürseniz o benim demekBen söyledim.
O da gelecekmiş.![]()
Hahahah.@real madridli tamam. cevahirin önünde bulaşık yıkayan birini görürseniz o benim demek![]()
Hahahah.
Face'teki foton geldi aklıma. :lol:
Bütün bulaşıkları sana mı yıkatıyorlar yav ?
Bi bitmedin ya.![]()
![]()
ayvayı da yedin. benden söylemesi :S
@real madridli tamam. cevahirin önünde bulaşık yıkayan birini görürseniz o benim demek![]()
Yok ya nöbetle. Bulaşık, kahvaltı, akşam yemeği gibi mutfakla ilgili herşeyi bir kişiye veriyoruz. Hergün sırayla dönüyor.Bütün bulaşıkları sana mı yıkatıyorlar yav ?![]()
her telden var gel gelNe kaynatıyorsunuz gene burada
Yumurta mı çay mı(Ben gidiyorum tmm)
su getireyimmi abiciğimÖhöm öhöm![]()
Ne kaynatıyorsunuz gene burada
Yumurta mı çay mı(Ben gidiyorum tmm)
Hoş geldiniz beyler.Öhöm öhöm![]()
Biz böyle anlaşıyoruz.Burada trafik niye bu kadar yoğun kimin ne dediği belli değil![]()
genç arkadaşlar çok hareketliBurada trafik niye bu kadar yoğun kimin ne dediği belli değil![]()
O zaman yemene ramak kalmışYok yemedim:lol:
Hoş geldiniz beyler.![]()
Biz böyle anlaşıyoruz.![]()
![]()
Sen yaşlı değilsin ki ?genç arkadaşlar çok hareketlibende başlarda tökezledim ama sonradan alışıyorsun
![]()
Ozan abi alıştı.Sende alışırsın.HBBu nasıl bir anlaşma şeklidir ya, ayak uydurmak zor
![]()
su getireyimmi abiciğim![]()
Sohbetin dibine vurabilirizHoş geldiniz beyler.![]()
![]()
20 ye 347 günden az kaldıSen yaşlı değilsin ki ?![]()
![]()
Nerdeyse 1 yıl.20 ye 347 günden az kaldı![]()
evet olabilir. sohbettekilerin yaş yelpazesi oldukça geniş bir konu açın dibine vuralımSohbetin dibine vurabiliriz![]()
Hadi Ateistler bunu da açıklayın. :mrgreen:Dün GS 2-0; bugün de FB 2-0 yenildi. Ne iş? İlluminati oyunları değil mi bunlar![]()
Açıklıyorum. ordu galatasarayı 2-0 yendiyse ve manchester untied 1-0 yendiyse demekki ordu manchester unitedı 2-1 yenebilir. ama eğer ordu galatasarayı 2-0 yendiği için manchester unitedda 1-0 yendiği için fok balıkları çok yalnız. işsazı issinin issassız !!!111!1bir !!Dün GS 2-0; bugün de FB 2-0 yenildi. Ne iş? İlluminati oyunları değil mi bunlar![]()
Açıklıyorum. ordu galatasarayı 2-0 yendiyse ve manchester untied 1-0 yendiyse demekki ordu manchester unitedı 2-1 yenebilir. ama eğer ordu galatasarayı 2-0 yendiği için manchester unitedda 1-0 yendiği için fok balıkları çok yalnız. işsazı issinin issassız !!!111!1bir !!![]()
Açıklıyorum. ordu galatasarayı 2-0 yendiyse ve manchester untied 1-0 yendiyse demekki ordu manchester unitedı 2-1 yenebilir. ama eğer ordu galatasarayı 2-0 yendiği için manchester unitedda 1-0 yendiği için fok balıkları çok yalnız. işsazı issinin issassız !!!111!1bir !!![]()