iPhone 5 Türkiye Gerçek Çıkış Tarihi ve Fiyatı !

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hepsiburada.com iPhone 5 için ön sipariş almaya başladı...

Apple iPhone 5 16 GB ( Beyaz ): 3.299,00 TL
Apple iPhone 5 16 GB ( Siyah ): 3.299,00 TL

05.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır.

Apple iPhone 5 16 GB ( Beyaz ): http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepiph516gbbe&categoryId=371946

Apple iPhone 5 16 GB ( Siyah ): http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepiph516gbsi&categoryId=371946

Hepsiburada.com ayrıca şunu belirtiyor: "Ürünün stoklara gireceği tarihteki fiyatı, aşağıda belirtilen fiyata göre farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde, ön sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz; ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır. Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenir."

Yuh! Fiyatlar inanılmaz yüksek! :O

Ya Türkiye'de bu fiyatlar neden bu kadar yüksek? Hani bir ara "Rusya'da iPhone 5'ler karaborsaya düştü" haberi gelmişti de, "oha" demiştik fiyata. Türkiye'de karaborsada da değil ki fiyatlar bu kadar uçuk? Biraz daha para toplayıp, ikinci el bir araba bile alınır. :)

Diğer ülkelerde neden bu kadar yüksek değil? %50'si vergiye mi gidiyor? Diğer ülkelerdeki hiç kar etmeden mi satıyor iPhone 5'i? Bu nasıl bir vicdansızlık ya, ben anlamış değilim? Hani iPhone 5öyle inanılmaz yeniliklerle gelseydi emin olun bunu söylemezdim ama bu kadarı da insafsızlıktır, hırsızlıktır...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Yok devenin ... bilmem neyi alt tarafı telefon yahu :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
200-300 dolarlık alete ne kadar vergi yüklüyorlar ki 3,299 TL diyorlar.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hepsiburada bi acayip, iPhone 4s 1749 TL iken iPhone 4 1798 TL :)

HB kendini güvenceye alıyor gibi, belki yüksek fiyatlı gelir diye mi böyle yaptı acaba? Ya da elindeki 4S'leri mi eritmek istiyor, kullanıcı şunu diyebilir, iPhone 5'i bu fiyata alacağıma 4S alırım, çok özellik farkı yok...

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hahah hadi alın applecılar size koymaz yahu :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gerçekten çok pahalı ama Apple kalitesi başkadır.İnşallah alma fırsatım olur.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
normal şaşırtıcı rakamlar değil 4 yada 4s tam hangisiydi bilemedim şimdi gold ilk olarak getirmişti yine bu civarlarda rakam istemişti 15 gün içinde 2bin küsürlü rakamlara çekmişti akabinde operatörler ve diğer getirenlerde devreye girince fiyat 2 bin altına inmişti bunda da olacak olan aynı 1 ay falan fiyatlar uçar yılbaşına düşer bizde alırız

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Apple sadece bir telefon değil imaj meselesi.
İlk alanlardan olmak için 3200TL değil 3000$ da deseler alacak gerizekalılar malesef bu memleket de var.
Yapacak bişey yok. hb zaten çakalın en önde gidip flama taşıyanı, iphone 5in kaymağını yemek istiyorlar.
1 telefondan 2 telefon + telefon için yapılan masrafları çıkartıyorlar.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sahibinden.com da da satış başlamış birisi hemen teslim 2700 TL

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eminim türkiyeden daha pahalı satan bi ülke yoktur ohaa 3bin küsür tl telefon ben çok iyi hatırlıyorum 92 model kartal almıştım o fiyata oha yani :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Aaa çok ucuz, ben 6000 - 7000 TL civarında bekliyordum. Hemen siparişimi vereyim ya da hiç uğraşmayayım onunla pedere söyleyeyim yarın bizim jetle birini gönderip ABD'den getirtsin. Sonuçta Apple kalitesi başka tabi.

iwater-600x584.jpg

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aaa çok ucuz, ben 6000 - 7000 TL civarında bekliyordum. Hemen siparişimi vereyim ya da hiç uğraşmayayım onunla pedere söyleyeyim yarın bizim jetle birini gönderip ABD'den getirtsin. Sonuçta Apple kalitesi başka tabi.

iwater-600x584.jpg

Türkiyede Şişesi 15 tl ye satılsın yok satmazsa bende neyım... ıPhon e 5 ı almak ıstıyenler operatorlere gelmesınnı beklesın 2000 tl nakıt veya 2500 e 24 ay kontratla alsınlar...

Şahsen ıPhone 5 ın Turkcell de satısa cıkmasını beklıyorum Nokia c7 mi emekliye ayırıp ıPod Touch 4 e Abi Getircem Kardeş getiricem :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle bu paraya değmez çünkü herkesi kandırdılar önceden yaptıkları reklamlan hiç alakası yokbunun demez bu paraya

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KDV+ÖİV birleşince + bide satıcıların karını ekleyince normal karşılıyorum artık Türkiye'deki fiyatları, bu hırsızlara para kazandırmamak için karar aldım artık ne zaman telefon alıcak olsam yurtdışından alıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir tane kendimize, 3 tane vergi dairesine, 2 tane GSM operatörüne alıp hediye ediyoruz.
Türk olmak, ülkede yaşamak vergi eziyeti oldu.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Parayla akıl satın alınmaz, ama iphone 5 alınabilir :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım bir telefondan bir şey beklemiyorsan sadece arama ve mesaj atacaksan al sana iphone 5 ama tarzını yansıtmak istiyorsan her türlü android telefon.

Gençlik tarz peşinde koşun biraz. :)

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
NOT: Bu açıklamalar sadece bilgi amaçlıdır. Aşağıdaki websiteler güvenlidir veya değildir dememekle birlikte, güvenmediğiniz websitelerden alışveriş yapmamanız tavsiye edilir. ;)

Ayrıca iki websitede de ön siparişler başlamış ve bir websitede fiyat bilgisi girilmiş:

Apple iPhone 5 (16 GB): 2,799 TL (*ürün 5 Ekim, 2012 tarihinde stoklarda olacak)
http://www.hepiyi.com/U61876%2C793%2Capple-iphone-5-16gb-cep-telefonu-cep-telefonu-apple.htm

Apple iPhone 5 (16 GB): 2,399 TL (*ürün 15 Aralık, 2012 tarihinde stoklarda olacak) (KVK, GENPA, BRIGHTSTAR Garantili)

http://www.binbircesit.com/urun/en-ucuz-apple-iphone5-cep-telefonu.aspx

Apple iPhone 5 (? GB): 2,299 TL + KDV (2,713 TL)

http://www.incehesap.com/apple_iphone_5_iphone5-497-23968.html

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım bir telefondan bir şey beklemiyorsan sadece arama ve mesaj atacaksan al sana iphone 5 ama tarzını yansıtmak istiyorsan her türlü android telefon.

Gençlik tarz peşinde koşun biraz. :)

Neden arama ve mesaj atıcaksa iphone 5 alsınki ? iPhonelar aklını okuyup mesaj mı atıyormuş ?

Kim olursa olsun, ne için alıyorsa olsun; bütçesi 300tl üzerinde ise her zaman android öneririm şahsen.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Neden arama ve mesaj atıcaksa iphone 5 alsınki ? iPhonelar aklını okuyup mesaj mı atıyormuş ?

Kim olursa olsun, ne için alıyorsa olsun; bütçesi 300tl üzerinde ise her zaman android öneririm şahsen.

Açıkcası İphone sadece mesaj atma ve arama işine yarıyor. Başka hiç bir yararını görmedim. Şahsen bana s3 üm yetiyor :)

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Açıkcası İphone sadece mesaj atma ve arama işine yarıyor. Başka hiç bir yararını görmedim. Şahsen bana s3 üm yetiyor :)

Anlamadın galiba. Sadece mesaj ve arama için kullanıcaksa neden iphone 5 alsın ? 50tl lik telefon aynı işi yapamıyor mu ? Mesaj ve arama için kullanıcak insana iphone 5 önermenin mantığı nedir açıklar mısınız ?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Anlamadın galiba. Sadece mesaj ve arama için kullanıcaksa neden iphone 5 alsın ? 50tl lik telefon aynı işi yapamıyor mu ? Mesaj ve arama için kullanıcak insana iphone 5 önermenin mantığı nedir açıklar mısınız ?

Neden öyle diyorsun ki? Bizim Türk milleti gösteriş meraklısıdır. Alır en baba İphone 5 i koyar masaya. Bi mesaj atar bi arama yapar. Havalardan geçilmez.

Kimse üstüne alınmasın ama insanlar biraz araştırsa biraz telefon almadan piyasaya baksa İphone Türkiye'ye giriş bile yapamaz.

ubifb99nba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bi gidin.Android kadar kişiselleştirilebilir bir işletim sistemi gormedim.Emin olun iphone 5 s3 den 1000 kat kaliteli malzemeden yapılmıstır.Siz iphonecuları hepz engin ve gosteriş meraklısı sanıyorsunz.Bende ioscuyum ve ayalrca para biriktirip ancak alabildim 4 ü.Bedavaya S3 verseler kullanmam.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
3300 TL mi. :huh: Yuh Yuh Yuh!!