İphone 5 beklentilerinizi karşıladı mı?

İphone 5 beklentilerinizi karşıladı mı?

• Kullanılan toplam oy
    91

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Dün akşam tanıtılan iphone 5 beklentilerini karşıladı mı? Yeniliklerden memnun musunuz?

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tabi ki hayır. Iphone 4S' in boyutlarını değiştirip tekrar sunmuşlar. Merak ediyorum Galaxy S3 ile nasıl yarışacak ?

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Takip ettim dün lansmanı, büyük ekran dışında pek bir + özelliğini görmedim, beklentileri karşılamadı pek. Herkes değişik, ilginç özellikler beklerken birkaç özellik ve boyuttan başka birşey göremedim. Kulaklıkları beğendim ama. iPhone almayı düşünen varsa 4S almaları daha mantıkla bence.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Açıkçası şaşırtıcı bir özelliği olmadı, daha iyisi olabilirdi.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Fanboy gibi görünmek istemem ama,

Lightning kabloyu bir özellikmiş gibi anlatan, elinde diyecek bişey olmadığı zaman en ince telefon olmadığı halde en ince telefon diyen, 2010 yılında market yüzdesi ile artislik yapan şimdi android den az kullanılınca marketi unutan, bundan daha 1 yıl önce 4" telefonlara çok büyük diyen ve dalga geçen fakat şimdi kendisi 4"in en iyi olduğunu söyleyen, android telefonlarda uzun süredir bulunan lte yi sanki kendileri bulmuş gibi anlatan, yine panorama özelliğini yenilikmiş gibi anlatan apple. Bunun gibi bir çok zırva ve yalan için epılnoktakom... Hiç beğenmedim yeni telefonu.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Samsung Gülmekten yerlere yatıyordur :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 ile ilgili 2-3 sayfa var hepsini bir yere toplasak ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence 4S2 diye tanıtılsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fanboy gibi görünmek istemem ama,

Lightning kabloyu bir özellikmiş gibi anlatan, elinde diyecek bişey olmadığı zaman en ince telefon olmadığı halde en ince telefon diyen, 2010 yılında market yüzdesi ile artislik yapan şimdi android den az kullanılınca marketi unutan, bundan daha 1 yıl önce 4" telefonlara çok büyük diyen ve dalga geçen fakat şimdi kendisi 4"in en iyi olduğunu söyleyen, android telefonlarda uzun süredir bulunan lte yi sanki kendileri bulmuş gibi anlatan, yine panorama özelliğini yenilikmiş gibi anlatan apple. Bunun gibi bir çok zırva ve yalan için epılnoktakom... Hiç beğenmedim yeni telefonu.
Çok iyi özetlemişsin.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Fiyasko başka ne denebilir ki?

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
iPhone 4s'den tek farkı ekran boyutu. :D

interlogos.fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s de navigasyon yok en azından brnim bildiğim kadarıyla haritası var iphone 5 de navigasyo ayrıca bina olarak gösteriyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Beklentim yoktu ki zaten.
Ama SDN den okuduğum kadarıyla Ekranı büyümüş,İşlemcisi gelişmiş,ama ne hikmetse Ram miktarı belli değil.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Adamların pazarlama stratejileri iyi zaten, satmasının sebebi daha çok tasarım ve pazarlama stratejisi telefonu öyle bir sunuyorlar dizilere filmlere öyle bir yerleştiriyorlar ki uzaydan telefon düşse adam iphone ondan iyidir diyor reklam stratejileri algıyı değiştirmede başarılı.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bunu şimdi alacaksın 8 ay sonra 2 dandirik özellik ekleyip beyazını 5s diye sunacaklar hooop bir daha bayılacağız :D
nereye kadar, nereye !!!!!!

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeni tasarımı beğendim 4 ve 4S e göre daha güzel duruyor siyah modeli.
Yeni kulaklıklar güzel görünüyor fırsatım olursa almayı düşünüyorum.
Performans olarak herhangi bir bilgi paylaşmadılar sadece A6 işlemci olduğu biliniyor. Ama tanıtımda EA Games'den gelip oyun tanıttılar ki konsollarla neredeyse aynı kalitedeydi. Sanırım grafik işlemcisi çok gelişmiş. Mükemmel oyun performansı olacak gibi görünüyor.
Yeni dock da hoşuma gitti. İki taraflı kullanılması çok iyi olmuş.

Burada herkesin yaptığı gibi başka telefonlarla karşılaştırmak istemiyorum sadece iPhone 5 ile ilgili görüşlerimi yazmak daha mantıklı şu an çünkü daha telefonu test eden yok.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Anlatılanlara göre dağ fare doğurmuş galiba.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Kessinlikle beklentilerimi karşılamadı! ekran büyümüş işlemci degiştirilmiş
ramdan haber yok zaten...nedense artık :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
+ earpods bulunduğum yerde 60 lira civarında. en yakın apple store'a gidiyorum ben :)

Reaksiyon puanı
189
Apple ürünlerini sever ve kullanırım ama bu keynote'u baştan sona izlememe rağmen çok baştan savma bir tanıtım olmuş. Bir çok sitede bi taraflarından uydurulan yenilik hakkında bilgi verilmedi. Her taraf işlemci güya 15 gHz yazdı ama A6 çipi ile ilgili hiç bir bilgi vermediler. Apple yaptığı işi savsaklamaya başladı gibi bir his uyandırdı bende...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu kadar beğenmedik deniliyor, satış rakamları gelmeye başlasın da milletin nasıl beğenmeye beğenmeye aldığını görün. tamamen gösteriş hava atma ip5 aldım felan demek için alırlar. Aaaaa sende yokmu yoksa !!! Aaaa felanca almış ben alamadım. şu da var 4s alana kadar aynı fiyatlarda ise 4s yerine tabiki ip5 alınır. bir sürü telefon piiyasaya çıkmayı bekliyor. hepsi aynı zamanda geliyor. çok pis pazarlama savaşları yaşanacak. fiyatlar yerlerde sürünecek. Benim şimdiki favorim lg optimus g. o gelmeden başka ataklar gelirse tabiki fikrim değişebilir.