rimzone
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
ve s3 almak istiyorum. çok istiyorum bu telefona sahip olmayı. sizce ne yapmalıyım ?
arkadaşım satıyor.1250-1300 TL arasında, sıfır.yurt dışından getiriyor vs.ve s3 almak istiyorum. çok istiyorum bu telefona sahip olmayı. sizce ne yapmalıyım ?
500 TL daha biriktir ya da yurt dışından gelme olanlar için 200-300TL biriktireceksin başka türlü olmaz![]()
nasıl biriktireyim ? üni başlayacak
başlığı görünce bende parayı verecek adam arıyo zannettim hemen daldım içeri :lol:
bende 1000 TL'si var borç verecek adam arıyor sandımdostum boşver sen s3'ü bana ver sevaba girersin öğrenciyim hatta ben exchange student olarak gelmişim Kırgızistandan hemşe bu torpaklara varmışam
![]()
Hangi insan evladı şuana kadar forumlar gibi benzeri ortamlarda "bilmem şu kadar param var borç verebilirim" diye başlık açmış. Bunu sorgulamak gerekir önce. Forum kalitesi düşüyor gerçekten. Şahsına bir yorum olarak algılama bunu lütfen.
:4: :lol: :lol: :lol:başlığı görünce bende parayı verecek adam arıyo zannettim hemen daldım içeri :lol:
babam gibi konuştun .Üniversite başlayacak. En para lazım olacak dönemde cebinde S3 eksik olmayacak öyle mi?
başlığı görünce bende parayı verecek adam arıyo zannettim hemen daldım içeri :lol:
panpa madem kullanmıyorsun bir kenara attın bana ver:lol: hala nokıa 6600 kullanıyorum:crying: bu arada tamamen sana katılıyorum. çok haklısın. :thumbup:şunu söyleyeyim bende turkcell t10 vardı hiç bir şey yapılmıyordu 1000 tlye s2 aldım alınca bir sürü oyun yükledim ilk zamanlar oynuyordum ama şimdi telefonu bi kenara attım nerede şimdi kim biliryani birde öyle düşün ayrıca ihtiyacını karşılayan bir telefon al şu anda s3de yapabileceklerinin hepsini s2 de de yaparsın