- Reaksiyon puanı
- 149
Mesajı yazdıktan sonra TAB TAB ENTER kombinasyonunu kullanıyorum TAB ENTER yapmışım farkında değilimAydoğan konuyu ne kapatıyosun
Sana ceza bana da yapacaksın bir avatar![]()

Mesajı yazdıktan sonra TAB TAB ENTER kombinasyonunu kullanıyorum TAB ENTER yapmışım farkında değilimAydoğan konuyu ne kapatıyosun
Sana ceza bana da yapacaksın bir avatar![]()
Mesajı yazdıktan sonra TAB TAB ENTER kombinasyonunu kullanıyorum TAB ENTER yapmışım farkında değilimYapalım ne olsun avatarda
![]()
Rica ederimTeşekkürler OnLT@ harika olmuş eline sağlık
aynen.Boş bir zamanında naısıl yaptığını ufak bir anlatım ile göstersen olurmu.@OnLT
yeni fark ettimilk sayfada varmışbakayım biraz.
Ama 4shared.com TTNET tarafından engelli. Bende yurtta olduğum için dns yazıp giremiyorum.
Psd alabilir miyim? 4shared engelli engeli geçsem de indirirken en son 404 veriyor.
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu avatarı yükleyeceğimiz alanı bulamadım ben, yardımcı olabilecek olan varmı :S
Uyarı: Öngörülen Resim ebatı 130 x 130 Pixel ve 64.0 KB (Kilobyte) ´dir.
Çok teşekkür ederim, sanırım yaptım, peki uygunluk ile ilgili onay almam gerekiyormu yoksa zaten uygun değilse siliyolar mı
Çok teşekkür ederim, sanırım yaptım, peki uygunluk ile ilgili onay almam gerekiyormu yoksa zaten uygun değilse siliyolar mı![]()
Alternatifi denemelisin.
Tamamdır çözdüm beyler.Beyler yeni konu açmak istemedim. Bir sorum olacaktı : Beyler Pen Tool ile seçim yapıyorum sağ tık Make Selection yapıyorum tamam diyorum ama seçtiğim yerin içini değil dış tarafını seçiyor ? Bunu nasıl düzelteceğim ?
Merhabalar;
Sevgili SDN üyeleri bu konuyu forumdan bir kaç arkadaşımızın ricası üzerine açıyorum. Bu avatarları kendize göre değiştrebilir üzerinde oynama yapabilirsiniz. Fazla söze gerek yok. Gerisini resimlere bırakıyorum
Önizleme;
![]()
PSD Dosyaları
Üye.psd (Alternatif)
Moderatör.psd (Alternatif)
Süper Moderatör.psd (Alternatif)
(Lütfen standart kalıpların dışına çıkmayınız)
Yazı Tipi
![]()
(OnLT)Düzenleme: Eğer Photoshop bilginiz yok ise avatarınız olmasını istediğiniz resmi konuya gönderirseniz sizin için düzenleme yapabilirim.