Mortal Kombat 9 Karakter İncelemeleri - İlk 8 Karakter İncelendi

Bu konuyu okuyanlar

Ege Yazıcı

Öğrenci
Katılım
5 Ağustos 2011
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
di-ASX3.jpg


di-J8M5.jpg


Merhaba arkadaşlar.Bu incelemem ilk incelememdir ShiftDelete.net'teki.Umarım beğenir ve yorum atarsınız
Ege Yazıcı - Özgün Konu.a

Oyun İsmi : Mortal Kombat 9
İnceleyen : Ege Yazıcı
İnceleme Konusu : Karakterler.

Karakterlerimiz Sırasıyla :

1. Sıra: Scorpion - Liu Kang - Kung Lao - Sub-Zero
2. Sıra: Sindel - Ermac - Reptile - Kitana
3. Sıra: Johnny Cage - Jade - Mileena - Nightwolf
4. Sıra: Cyrax - Noob Saibot - Smoke - Sektor
5. Sıra: Sonya - Jax - Kano - Stryker
6. Sıra: Shang Tsung - Baraka - Kabal - Raiden
7. Sıra: Ekstra/DLC - Sheeva - Quan Chi - Ekstra/DLC

İnceleme Kategorileri

*Karakter Özelliği
*Güç
*Fatality - Babality
*Saldırma Teknikleri
*Hangi Karakter kime daha üstün
Karakter 1 - Scorpion
Scorpion-MK9-1.png


Mortal Kombat'ın simgesi,oyunun yüzü olan Scorpion burda da mevcut.Scorpion bu oyunda inanılmaz derece hızlanmış ve güçlenmiş durumda.Acemi bir MK Oynayıcısı bile rakibini yenebilir fakat usta biri konsolu eline aldığı anda iş bitmiştir.


*Karakter Özelliği

Scorpion Kötü olarak gözüken fakat kendi menfaatleri için uğraşan bir ninja.Azılı düşmanı Sub Zerodur.Daha önce MK 1 'deki Sub Zero tarafından öldürülen Scorpion burada İntikamını almak için dövüşmeye gelmiştir.Gözü başkasını görmemektedir.

*Güç

Geçmiş Mortal Kombat'lardaki gibi en güçlülerden fakat Mortal Kombat 9'da inanılmaz derece kombolar,specialler eklenmiş durumda.Usta bir konsolcu Goro,Kintaro gibi Yarı-Bossları bile rahatça geçebilir.Scorpionla beraber takım maçına girdiğinizde Özel Takım saldırılarında hayli bir güçlü Scorpion.X-Ray gücü %30 durumdadır.Evet biraz az fakat bu kadar güçlü bir Karaktere %35-%45 arası verilseydi ne olurdu anlamı kalır mıydı ? Yinede fazla bir rakam.

*Fatality - Babality

8BCE13DEC9CA84C28B7DC6_Large.jpg


Fatality konusuna gelirsek çok vahşet bir fatality'si mevcut.Kafa koparmanın yanı sıra ninjalığın hakkını veriyor Scorpion bu fatality'si ile.Rakibini'n ilk önce belini sonra kafasını kesiyor.Ondan sonra bir tekme vurup havaya gövdesinin ikiye ayrılmasından sonraki havada kalan kafasınıda ortadan ikiye bölmesi gerçekten vahşet verici.Fakat çok karizmatik.

Babality'de biliyorsunuz bebek hallerine dönüyorlar.En güzel ve en komik Scorpion arkadaşlar.Bebek haliyle bile karizmatik olan karakterimiz ''Get Over Here'' lafını söylüyor fakat ipi bir türlü yetiştiremiyip kendisi yere yapışıyor
gulumseme.gif
.

*Saldırma Teknikleri

Saldırma teknikleri olarak ise Special Listesinde oldukça damage veren saldırıları mevcut.Özellikle Enhanced atakları çok güçlü.Müthiş,meşhur Spear atması ile adamı kendine çektikten sonra bir de uzaktan veya yakından adamı yakması mevcut.Ayrıca R1 Tuşuna bastığınızda adamın boğazından tutup iple yere çakması daha da güzel.Teleport özelliği biraz farklı.Teleport olup rakibinin üzerine kendini fırlatması Scorpion için bir avantaj.Rakibiniz ile yan yanaysanız hızınızı kullanıp Scorpionun bacakları ile rakibi yere yapıştırması en son yapılacak hareketlerden.Bir kaç saniyede olsa süre kazanıyorsunuz.Enchanded hareketlerde ise SuperMetre'nin Super simgesine gücünüz geldiği zaman ayrı hareketi yapıyorsunuz fakat daha fazla Can götürüyorsunuz.


*Hangi Karakter kime daha üstün

Scorpion karakteri bir çok karakterden gücü olsun,hızı olsun üstün.Karakterleri sıralamak gerekirse ( Usta bir Konsolcu tarafından listeyi yaptık )

Kitana
Jade
Mileena
Baraka
Sektor
CyraxStryker
Smoke

Bunlara karşı oynar iken kolay kazanırsınız.

Karakter 2 - Lui Kang
Mortal-Kombat-9.jpg


Mortal Kombat'ın en teknik dövüşcüsü Lui Kang bu seride gerçekten çok üst rol alıyor.Özellikle Story Mode'de oynadığınızda farkedeceksiniz.Bu oyunda uçan tekmesi olsun.Uzaktan yüksek ve alçak olarak ateş fırlatması olsun bir çok damage komboları olsun acemi konsolcular için bile ideal bir karakter Lui Kang.

*Karakter Özelliği

Lui Kang sabırlı fakat biraz sinirli bir karakter olmasına karşın sadık bir karakterdir.Teknik konularda çok iyi olan Lui Kang rakibine çok seri ataklar yapabilmekte.Shao Khan gibi bir Boss karakteri daha önce yenen bir karakter Lui Kang.Lui Kang asla korkmaz.

*Güç

Armageddondaki gibi ölü bir karakter değil canlı bir karakter olan Lui Kang diğer oyunlara göre burada daha güçlü ve seri.Enchanced atakları ise bir hayli Damage verici.Special Movelerde ise Kendini koruması da mevcut.Kendini koruyarak rakibin saldırısını saldırı yapana yöneltmesi büyük bir avantaj.Enchanced hareketlerinde High Dragon Ball %11 Damage vermekte.İnanılmaz fakat gerçek.X-Ray konusunda ise hayli iyi bir hareket görünüşüne sahip olan Lui Kang Scorpion gibi %30 da kalıyor.


CE0EB3B20E2292868E1B52_Large.jpg

*Fatality - Babality

Fatality olarak diğer oyunlara nazaran burada farklı.Burada yumruğunu sıkıp alev haline getiren Lui Kang rakibinin vücüdunu delip geçiyor ve vurduğu yeri yakıyor.Vahşet bir durum.

Babality ise Lui Kang takla atmayı deniyor fakat bebek olduğu için atamıyor ve ağlamaya başlıyor.

*Saldırma Teknikleri

Lui Kang çok teknik bir karakterdir.Lui Kang oyun içinde serinin başından beri bulunan uçan tekmesi ile rakibini uçuruyor resmen.Ayrıca uzaktan Ateş Topları da bir avantajlı durum ki ben Shao Khan'ı Lui Kang ile çok rahat yeniyorum uzaktan ateş topları çok işe yarıyor.Ayrıca R1'de de rakibini yakalayıp yumruklamakta görünüş açısından göze hitap ediyor %12 damage vuruyor.Takımlarda kullanılması mutlaka gereken bir karakter çünkü bir anda nereden geldiğini anlayamassınız ve uçan tekmeyi suratınıza yersiniz veya arkadan bir ateş topu yiyebilirsiniz.

*Hangi Karakter kime daha üstün

Lui Kang'in üstün olduğu karakterler ;

Kitana
Mileena
Baraka
SHAO KHAN
Sheeva
Cyrax
NoobEğer rakibiniz bu karakterlerse kolayca yenebilirsiniz.


Karakter 3 - Kung Lao
cutout11.png


Lui Kang'in kankası,atası ve dayısı olarak bilinen Kung Lao Lui Kang gibi teknik bir karakter.Kendisi Mortal Kombat 9'da bulunuyor ve usta konsolcular tarafından da iyi kullanılıyor.Kung Lao'nun ilgi çekici yanlarından biride Şapkasını saldırılarda kullanması.Şayet daha önce böyle bir şey görülmemişti.


*Karakter Özelliği

Kung Lao sakin bir karakter olmasına karşın Mortal Kombat 9'da Lui Kang'in hep yanında gördüm.Onu sakinleştiren tek karakter olan Kung Lao iyi bir dövüşcü.Raiden'in adamlarından olan Kung Lao Ayrıca Kung-Fu da yapabiliyor.

*Güç


Kung Lao güç olarak çok teknik bir yapıya sahip.Teknik yanı sıra Lui Kang'dan daha iyi bir karakter olması nedeni kanımca uzaktan yaptığı seri saldırılar seri seri damage alıyor rakipten.Bu yüzden daha iyi.Şapkasıyla bir sürü hareket yapabilen Kung Lao %7 Gibi bir Damage götürüyor rakipten fakat seri bir şekilde saldırılar yapılırsa %7,%57 bile olabiliyor.X-Ray bakımından Kung-Fu hareketini yapıyor.%31 Damage götürmesi bir avantaj.Takım dövüşlerinde ise arkaplandan yere bir şapka atıp rakibi yere yapıştırabiliyor.

749295_o.gif


*Fatality - Babality

Kung Lao fatality olarak şapkasını rakibini kesmesinde kullanıyor.Şapkasını yere atıp yerdeki rakibi ortan ikiye ayırıyor ve tüm organları gözüküyor.Mide bulandırıcı olan bu fatality kolay bir şekilde yapılabiliyor.Ayrıca son hareketini Noob Saibot ile aynı.

Babality konusunda ise bebek olduğu zaman şapkasını çıkartıp bumerang gibi fırlatıyor fakat ona geri gelmiyor ve üstünden geçiyor.Kaybettiği içinde ağlıyor.


*Saldırma Teknikleri
31.gif


Saldırma tekniklerinde Kung Lao'nun çok teknik bir yapıda olduğunu söylemiştik.Çok seri şapkasını rakibe fırlatabiliyor.Teleport olmasıda ayrı bir güzellik tabii.Saldırılarında o kadar seri ki şapkayı fırlattığınız zaman rakibe ulaşmadan teleport olabilir ve ona ekstra bir vuruş yapabilirsiniz.Ayrıca Kung Lao rakibi yaklaştığı zaman kendi etrafında dönebilme özelliğine sahip.Yanına yaklaştırmıyor.Kung Lao kombalarının yanı sıra tekmeleri çok seri.X-Ray konusunda ise rakibin ilk önce omuz bölgesine vurup ardından ensesine bir chop yapıştırıyor.

*Hangi Karakter kime daha üstün

Çok teknik bir karakter olmasına karşın az karakterlere üstünlük sağlayabiliyor.

Jade
Lui Kang
Stryker
Reptile
Sheeva

Mortal-kombat-vs-dc-universe-sub-zero.jpg


Oyunun olmassa olmazı,Scorpionun ezeli düşmanı,Oyunun diğer bir yüzü Sub Zero.Hepimiz Sub Zeroyu yıllardır biliyoruz.Bu oyunda Sub Zero iyi birisi.Gözü Scorpiondan başkasını görmez.Bunun nedeni kardeşini öldüren kişi olması.

*Karakter Özelliği.

Sub Zero karakter özelliği olarak Buz-Adam bilirsiniz.Scorpiondan başkasını görmeyen Sub Zero intikam için Scorpionun peşindedir.İyi birisi olarak Raidenin yanında bulunmaktadır.

*Güç

Sub Zero güç olarak hepimizin bildiği bir karakterdir.Rakibini bir anda dondurması onun için büyük bir avantajdır.Bu oyunda Sub Zero çeşitli adamı dondurma kombaları,hareketleri mevcut.Yere buza çevirmesi rakibin orada kalmasını sağlıyor mesela.Rakibi dondurmasından yanı sıra rakibi her yerde dondurabiliyor.Farklı şekillerde dondurabilmekte.Sub Zero uzaktan Buz topu göndermesinin yanı sıra yanına yaklaştığınız anda kolay bir tuş kombinasyonu ile sizi ilginç şekillerde dondurabilir.Uzaktan dondurması damage verirken size donuk halde ekstra vurabiliyor biliyorsunuz.X-Ray konusunda ise bir hayli güzel.Rakibinin üzerine gelip karnında bir buz topu patlatıyor ve ondan sonra ona bir kafa atıyor.%33 Damage götürüyor.Sub Zero gibi bir karakter bu oyundada gerçekten güçlü.

mk9_sub_zero.jpg



Fatality - Babality

Sub Zero bu konuda usta bir isim.Fatality görünümü olarak son derece müthiş bir görünüme sahip.Rakibin ilk önce içine dalarak yemek borusunu çıkarıp sonra dondurarak yemek borusuyla tek bir vuruşta donmuş rakibi parçalaması göze hitap eden bir fatality kanımca.

Babality olarak diğerlerinden farklı olan Sub Zero dışkısını tutamayıp altına etmesi beni güldürdü
gulumseme.gif
.

*Saldırma Teknikleri

Sub Zeroyu hepimiz biliyoruz.Saldırma tekniği olarak rakibini önce dondurmak sonra combolarını saydırmak ile uğraşan bir ninja.Fakat bu oyunda gerçekten güzelleşmiş hareketleri.Special Listesinde 4 hareketide bulunsada Enchanced bölümünde inanılmaz damage alan hareketleri var.Mesela yeri buz yapma olaraktan 2 normal hali 2 kare iken özel saldırı ile 4 kareye kadar uzatabiliyorsunuz.Avantajlı bir durum.Yerden kayarak rakibe saldırı yapma daha bir göz seyir zevki verme yanı sıra daha fazla damage vermekte.Ayrıca kendi izini bırakarak rakibin Sub Zero'nun izini bırakdığı yere gelerekten donmasının bile daha fazlası mevcut.Ayrıca eline aldığı Buz kılıç ile seri saldırı yapabiliyor Sub Zero.

Sub Zero'nun üstün olduğu karakterler ;

Smoke
Sektor
Cyrax
Kitana
Styker
Kratos

İlk Bölüm bu kadar.Bir daha ki bölümle görüşmek üzere.Ayrıca sizlere hediyem.
08897284972565994783.jpg
Sponsor Reklamı




## İkinci Bölüm ##

Mortal Kombat Karakter İncelemesi Bölüm 2

İncelenecek Karakterler :

Sindel
Ermac
Reptile
Kitana

İnceleme Kategorileri

*Karak
ter Özelliği
*Güç

*Fatality - Babality
*Saldırma Teknikleri
*Hangi Karakter kime daha üstün

Karakter 1 - Sindel
Sindel1.jpg


Mortal Kombat'ta Shao Khan'ın karısı,Kitananın annesi olan Sindel başlarda Shao Khan'a karşıydı.Fakat bu karşılık bu oyunda Shao Khan'ın Sindel'i diriltmesiyle tersine çevrildi ve Sindel Kötü bir karakter olarak Shao Khan'ın emri altına girdi.Sindel sevilmeyen biri oldu ve daha çok güçlü oldu.
Kadın dövüşcüler arasında en kötüsü ve en güçlüsüdür.

*Karakter Özelliği

Sindel başlarda iyi bir karakter iken öldükten sonra Shao Khan'ın diriltmesiyle Shao Khan'ın emri altına girmiş ve kötü olmuştur.Bu kötülük kızı Kitana'yı öldürebilecek kadar büyüklüktedir ki Kitanayı oyunumuzda öldürmüştür.Sindel'in tek efendisi Shao Khan'dır.Ondan başka kimseyi dinlemez Sindel.Sindel ses özellikli bir karakterdir.Shao Khan tarafından diriltildikten sonra bu ses özelliğini kötüye kullanan bir karater olmuştur.Çok büyük güçlere sahiptir.

*Güç
Sindel güç olarak ses özelliğini kullanan bir karakterdir.Bu Ses özelliği o kadar güçlüdür ki bir tapınağı yıkacak kadar,sarsacak kadar güçlüdür.Sindel bu gücünü rakiplerinin üzerinde kullandığı halde onları bir müthiş bir çınlama ile saldırmasına engel olabilir.X-Ray saldırısında Sindel yakından saldırarak %31'lik bir Damage oranı veriyor.Biraz az bir damage fakat Sindel'in saldırı tekniklerini okurken buna hak vericeksiniz.Sindel bir çok saldırısını ses özelliğini kullanarak yapıyor ve seri olması ardı ardına kombolar ve damageler getiriyor.

30821044:jpeg_preview_large.jpg


*Fatality - Babality

Sindel'in fatality'sinden bahsedersek işi bitmiş olan bir rakibi vahşet bir durumda öldürüyor.Ses özelliğini toplayarak rakibin dibinde kulağına iğrenç sesiyle sesi veriyor ve rakibin kafası buna dayanamayıp kopuveriyor ve kanlar içinde vahşetce ölüyor.Diğer Fatality'sinde ise elinde ses özelliğini toplayıp rakibin ağzına sokarak yüzünün tüm yerlerinin şişip gücün patlaması ile rakibin kafası parçacıklara ayrılıyor.

Babality'de ise Sindel bu sefer havaya uçup havada kalmak istiyor fakat nafile.1-2 saniye içerisinde uçtuğu gibi düşüyor ve burda beni güldüren bir durum oluyor.Bu durum Sindel ağlamak yerine ses gücünü kullanarak bağırıyor.İlginç bir durum
24.gif


*Saldırma Teknikleri

Sindel'in ses gücünü kullanarak rakipleri sersemlettiği ve damage verdiğini anlatmıştım.Fakat Sindel o kadar güçlü bir karakter ki Sadece bunlarla yetinmiyor.Bir Lui-Kang gibi uzaktan ball gönderiyor.Hem yerden hem havadan.Çok avantajlı bir durum.Fakat bunlada bitmiyor.Sinden saçını saldırılarda kullanıyor ki ciddi damageler veriyor.Bu da uzaktan bir saldırı ve bu saldırıyı bir anda Sindelden yiyebilirsiniz.Sindel ayrıca uçabiliyorda.Sindel uçabiliyor evet.Sindel uçarak büyük bir avantaj sağlıyor ve havadan ball gönderebiliyor.Havada seri olan Sindel bir sağa bir sola derken 1 anda 2-3 ball topu gönderebiliyor.Ve Havadan kafanıza bir topuk darbeside indirebiliyor.X-Ray'da yakın saldırı yapan Sindel ilk önce sizi yakalıyor ve Hayalarınıza bir topuk darbesi indiriyor.Ondan sonra bacağınıza bir dirsek darbesi indiriyor ve size sesinide göndererek yere çarpıyor !

*Hangi Karakter kime daha üstün

Mileena
Sheeva
Jade
Kitana
Smoke
Sektor
Stryker

Karakter 2 - Ermac


183934-ermac_large.jpg


*Karakter Özelliği

Ermac karakter özelliği olarak kötü bir ninjadır.Sadece Shao Khan'ın emiri için çalışan Ermac Raiden'in tüm ninjalarını ve dövüşcülerini yenmek için programlanmıştır.Ermac çok konusan bir karakter değildir ve Story Mod'da pek bir özelliği de yoktur fakat Mortal Kombat 1 ve 2 'de gizemli bir karakterdir ve kullanılamazdır.

*Güç

Ermac güç olarak daha çok rakibini havaya kaldırıp indirmekte veya kendini havaya kaldırıp yere vurarak yeri sarsıntı vererek rakibinin canını azaltmakta kullanılır.Bir çoğu gücü uzaktan saldırıdır.Ve bu Ermac'ı vazgeçilmez yapar.Ermac X-Ray saldırısında ilk 5 dövüşcüden oldukça güçlü bir damagesi var ve damage oranı %35.Bu oran Ermac severler ve kullananlar için büyük bir avantaj.Ermac'ı şahsen ben çok iyi kullanıyorum.Ermac'ın güçlerinin özelliğinin biride komboların ardı ardına rahat yapılmasıdır.Şayet eski MK oyunlarında %100 Hit %100 Damage yapma gücü vardı.Ermac seri bir karakter olduğu için kombo özelliği olan bir karakterdir.
mortal-kombat-9-ermac-fatality-o.gif

*Fatality - Babality


Ermac Fatality'sinde rakibini havaya kaldırmayı seçer.Ermac fatality'sinde gif'dede gördüğünüz gibi havaya kaldırdıktan sonra rakibini kontrol ederek rakibinin kollarını sert bir biçimde koparır ve sonrada onu bir anda yere yapıştırır.Fakat kol kopmasıyla bitmiyor ki yere çok sert yapıştırmasından dolayı kafada parçalanıyor.

Babality olarakta kendini kaldırmaya çalışan küçük zavallı Ermac kaldırmakla beraber yere inemiyor ve havada kalıveriyor ve ağlamaya başlıyor

*Saldırma Teknikleri

Ermac saldırma teknikleri olarak ağırlıklı rakibini uzaktan kontrol etme olduğu açıkca ortada.Uzaktan kontrol ederek seri damageler verir.Ermac saldırılarında teleport özelliğinide kullanabiliyor.Hızlı teleport olarak müthiş kombolar yapabilen ermac o kadar hızlı ki teleport olduktan sonra bir ball gönderebilir veya ninja özelliğini kullanarak tekmeler sarfedebilir.Ermac sadece bununla bitmiyor.Yakın saldırılarda Force Push gücünü kullanarak vücüdunuza hakim oluyor ve sizi geri fırlatıyor.Ermac'ın bir saldırısı var ki ilginç.Kendini havaya kaldırıp sırt üstü yere atıyor fakat ne ilginçtir ki tekrar söylüyorum rakibin damagesi gidiyor
37.gif
24.gif
Enhanced saldırıları var ki daha fena.Aşağı,geri üçgen + R2 yaptığınız takdirde kendisinden güç alıp rakibe bir Force Ball sallıyarak seri seri %10 damager vermeside harika.Diğer özellikleri anlatmamıza bile gerek yok.Tüm Enchanced damage oranları %10.Buda ilginç bir durum.

*Hangi Karakter kime daha üstün

*NightWolf
*Cyrax
*Sektor


Karakter 3 - Reptile
05052011034428.png




Mortal Kombat 1'den beri oyunumuzda bulunan fakat Mortal Kombat 1'de Yeşil Scorpion olarak görünen Reptile ayrıca oynanamıyordu fakat Diğer Serilerde oynanabilen bir karakter oldu.Mortal Kombat 1'de ateri severler için hep efsane olarak kaldı Reptile.

*Karakter Özelliği

Reptile bu oyunda herhangi bir amaçı olmayan karakterlerden biri.Story Mod'da Johhny Cage ile oynarken karşımıza çıkan Reptile içi kötülük dolu olan bir ninja.Fakat diğer ninjalardan yanı sıra bir insan ninja değil Bukelamun bir ninja karakteri Reptile.Mortal Kombat 4'de tamamen tanıdık Reptileyi.

*Güç

Reptile güç olarak yeşilimsi sıvısını kullanır.Uzaktan saldırılar ile rakibinin canını götüren Reptile'in komboları da bir hayli seri ve can alıcı.Reptile saldırılardan da kaçma özelliği bulunuyor.X-Ray hareketinden bahsedecek olursak Rahat bir şekilde yapılabilmeside Reptile'ye güç kazandırıyor.X-Ray hareketi %33'lük bir damage veriyor.Reptileyi kullananlar bu konuda çok şanslı.Bölümün en uzak kısmından bile X-Ray hareket avantajı var Reptilenin.Ayrıca Reptile İnvisible yani Görünmez dahi olabiliyor !
Reptilesm.jpg

*Fatality - Babality

Reptile Fatality olarak Yeşil Sıvımsı yani Asitini kullanıyor.Mide bulandırıcı değil kanımca fakat kişiden kişiye değişir.Rakibinin ağzını açıp içinde ne varsa yeşilimsi ( Balgam asiti,Tükürük )
[/b]
nasil.gif
.. Rakibinin ağzına boşaltıyor ve sonrada karnının içini delip kalbini ve yemek borusunu alıyor eline.Ne kadar iğrenç.

Babality olarakta kücüldüğü zaman bir yumurtanın içinden çıkan Reptile Ağlamak yerine yerlere asit kusuyor.

Saldırma Teknikleri

Reptile'nin kendine has özelliklerinden birisi de yeşil sıvısıdır.Reptile uzaktan saldırılarıyla ile ünlüdür.Bu oyunda Reptile'yi kullanmayı bilirseniz tam bir kombo makinesi olursunuz.Reptile uzaktan büyük bir asitli BALL gönderiyor rakibine.2 Seçenek var yavaş ve Hızlı.Genellikle yavaş'ı kullanılır Reptile ile.Reptile de hızlı Ball gönderimi de bu oyunda yerinde olmuş.Reptile Bu saldırı esnasında rakibine Ball'ı başarıyla attığı takdirde rakibini havaya kaldıran Reptile'nin Ball'ı bir süre havada tutuyor.O esnada oyuncuya kalmış iş.Havadayken bir aparkat darbesi vurabilir veya bir Ball daha fırlatabilirsiniz.Sadece bunlarla bitmiyor.Reptile Sub Zero gibi yerden kayarakda saldırı yapabiliyor.Ayrıca uzaktan bir saldırı olarakta rakibine asitli tükürük sallıyor.Çok seri bir saldırı olmasıda avantajlı bir durum.Reptile bir ninja olduğu için ayrıca yakın saldırılarda da diğer ninjalardan daha hızlı durumda.Reptile'nin asit topunu attığınız da komboyu başarabildiğiniz de %20 Lik Bir Kombo sarfedebilirsiniz.Ayrıca Reptile bu kadar özellikten sonra bir de Görünmez olabiliyor.Pek bir özelliği olmasada ani bir kombo veya bir saldırı başarabilirsiniz.Enhanced saldırılarında ise Reptile'nin topları çok büyük bir hal almakta ve büyük damageler vermekte.

*Hangi Karakter kime daha üstün

*Kabal
*Baraka
*Sheeva

*Noob

4.Karakter - Kitana
Kitana_Render.jpg


Mortal Kombat'ın asi ve Shao Khan'ın Güzel Kızı Kitana oyunun 1.serisinden itibaren olan bir dövüşcüdür.Kitana Annesi olan Sindel'in yetişmesiyle büyümüş fakat sonradan Sindel'in kötü olmasından sonra annesinin kötü muamelerini görmüş ve babasının yanında yaşamaya gitmiştir.Fakat orda'da pek iyi davranışlar görmemiştir.Ve Sonuç olarak Bu oyunda Sindel tarafından öldürülür.

*Karakter Özelliği

Kitana karakter özelliği olarak başlarda iyi fakat sonra kötü huylu olan Sindel'in elinde büyümüştür.Bu sebeple iyi bir karakter olan Kitana Annesi ve Babası Earthraelm'i yıkmak amaçlıdırlar fakat kitana bunu istemez ve Raiden'in sadık çalışanı olur.Kitana içten duygusal bir karakterdir ayrıca.

*Güç

Kitana güç olarak Sindel'den sonra en güçlü kız karakterdir.Jade,Mileena ve kanımca Sonya'dan bile güçlü olan Kitana bu güçlülüğe sahip olmasına rağmen iyi huylu bir karakterdir.Güçlerini keskin yelpazelerinden alır.Dövüş sırasında yelpazeleri kullanarak rakiplerini kesmek ister.Ayrıca tekmeleri de çok sert olan Kitana hava saldırılarında da avantajlıdır.X-Ray özelliğinde sırtındaki kılıçları rakibinin kafasına saplayan kitana %33 Damage verir rakibine.Üçgen ve kare tuşlarıyla da basit yelpaze saldırıları ile de %7 - % 12 arası damage verirsiniz rakibinize.


Mortal-Kombat-Kitana-Fatalities.jpg


*Fatality - Babality

Fatality olarak Kitana rakibini parçaya bölüyor.Dediğim gibi yelpazelerini kullanıyor.Yelpazelerini çıkartıp rakibinin kollarını kesiyor ardından ve ardından acımasızca kafasını kesiyor.

Babality'de ise küçülüp Yelpazeleri ile havaya uçmak istiyor fakat belirsiz bir yüksekliğe uçup yere düşüyor.Yelpazeleride dibine düşüyor ve paçayı sırıyor ayrıca ağlıyor.

*Saldırma Teknikleri

Kitana saldırma tekniklerinde yelpazeyi kullanır demiştim.Kitana annesinin özelliği almış.Fakat bu özelliği yelpazeleriyle ses yaratarak kullanıyor ve rakibi havada tutuyor.Ve Sonra Yelpazeleriyle havaya kalkıp havada saldırı yapıyor.Yakın dövüşte ise kitana yelpazelerini yine ihmal etmiyor.Ayrıca dik tekmeleriyle de rakiplerine zor anlar yaşatıyor.R1 kombinasyonu ile de rakibinin suratına bir dik tekme yapıştırıyor ardından da kolundan çevirip yere yapıştırıyor.%12'lik bir Damage söz konusu.Sadece bununla bitmiyor Kitana.Yelpazelerini kullanarak rakibine kombolar sarfediyor Kitana.Ayrıca hava da dahil yelpaze ile uzaktan saldırılar yapabiliyor.Yakın saldırı olarak tekme kombolarında en iyi kız karakter diyebilirim.Hızlılığı bir yana çok seri damage verebiliyor.


Hangi karakterlere daha üstün ?Stryker
Kratos
Jade
Mileena
Baraka

İlk İncelemem Burada Bitmiştir.Görüşmek üzere :yes:


Ege Yazıcı

 

aruchan.blog

Müdavim
Katılım
18 Mart 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
56
Puanları
48
Öncelikle elinize sağlık...güzel bir inceleme olmuş...hiç üşenmeden bu kadar şeyi yazmışsınız, helal olsun:)
Ancak süper bir inceleme diyemem.
Eksikleri çok fazla...sert bir dil kullanıp hevesinizi kaçırmak istemem ama Türkçe'yi katletmişsiniz.
Yaşınızı da bilemiyorum ama vahşet verici, vahşetçe gibi kelimeleri literatüre sokacaksınız bu gidişle.
Bu konuda biraz daha dikkat etmenizi öneriyorum.
 

TEGİN

Müdavim
Katılım
13 Mayıs 2009
Mesajlar
2,102
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Street Fighter ve Mortal Combat..Başkası yok ! :)
 

Ege Yazıcı

Öğrenci
Katılım
5 Ağustos 2011
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Öncelikle elinize sağlık...güzel bir inceleme olmuş...hiç üşenmeden bu kadar şeyi yazmışsınız, helal olsun:)
Ancak süper bir inceleme diyemem.
Eksikleri çok fazla...sert bir dil kullanıp hevesinizi kaçırmak istemem ama Türkçe'yi katletmişsiniz.
Yaşınızı da bilemiyorum ama vahşet verici, vahşetçe gibi kelimeleri literatüre sokacaksınız bu gidişle.
Bu konuda biraz daha dikkat etmenizi öneriyorum.


Öncelikle bu güzel yorumunuz için size teşekkür etmek istiyorum.
Heves konusuna gelirsek bu bir heves değil tutku fakat bunu yazı yerine sözcüklerle yapıyordum ama artık yazıya dökmeye karar verdim.Dediğiniz gibi sözden yazıya geçince böyle hatalar olabiliyor.Bu konu üzerinde biraz daha dikkat ediceğime emin olabilirsiniz.

Diğer arkadaşında yorumu için teşekkür etmek istiyorum.

Saygılarla Ege Yazıcı.
 

Mai Nai

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Emeğine sağlık güzel inceleme olmuş
 

pmeR

Öğrenci
Katılım
29 Haziran 2011
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Güzel bir inceleme, teşekkürler.
 

Ege Yazıcı

Öğrenci
Katılım
5 Ağustos 2011
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sıradaki Karakterler : Johnny Cage - Jade - Mileena - Nightwolf

İnceleme Kategorileri

*Karak
ter Özelliği
*Güç

*Fatality - Babality
*Saldırma Teknikleri
*Hangi Karakter kime daha üstün

Mortal Kombat 9 İncelemeleri...
3.Bölüm


__________________________________________________________

Karakter 1 - Johhny Cage

Mortal-Kombat-Trailer-Johnny-Cage-300x194.jpg


Ateri oynadığımız yıllarda Mortal Kombat serisinin daha başında karşımıza çıkan film artisti Johhny Cage hikayenin ana karakterlerinden biri olduğu için Mortal Kombat 9'da da bulunmakta.Kendisi film dünyasında ne kadar iyi ise çapkınlıkta'da o kadar iyi.Konsol'da tekniksel bir biçimde oynamayı seven arkadaşlar için Johhny Cage bu işin ustası.

*Karakter Özelliği

Johnny Cage karakter özelliği olarak çapkın,yakışıklı ve film yıldızı bir karakterdir.Mortal Kombat dünyasına katıldıktan sonra kendisi iyi huylu bir karakter olmayı seçmiş ve Raiden ordusunun baş kollarından biri olmuştur.Kendisini övmeyi sever.

*Güç

Johnny Cage güç bakımından tekniksel bir karakterdir.Tekniğini çok iyi kullanan Cage özellikle yakın dövüşlerde çok başarılı bir durumda.En etkili tekmeler Johnny Cage'de bulunmaktadır.Özellikle oyun içerisinde block yani R2'ye bastığınızda bile etkili olmuyor ve Johnny Cage damage verebilmekte.Takım maçlarında özellikle Scorpion-Cage ikilisi kombolarda çok etkili.Enchanced ataklarını kullanarak Cage ile rakiplerinize çok büyük damageler verebilir hatta kombo show'u yapabilirsiniz.X-Ray saldırılarında en etkili karakterlerden biri olan Johnny Cage bu konuda da avantajlı.7 damage vermekte.Bence Cage karakterine göre biraz abartılmış.

*Fatality - Babality

http://www.youtube.com/watch?v=F51Z5tzDpOk&feature=player_embedded

Johnny Cage Mortal Kombat 4'den de bilindiği gibi fatality'sinin değişmediğini fakat daha bir görkemli göründüğünü görmüş oldum.Bu Fatality şu şekilde oluşuyor ; Aparkat patlatması ile kafa koparmak ardından rakibin belini vücüttan sökmek ve yere fırlatmak.

Babality konusu ise beni güldüren bir konu.Bir çok bebek gibi ağlamak yerine bizim bu Babality'de ''Vay be doğuştan artist !'' dedirtmemize sebep olan bir Babality.Gözlüğünü takıp kağıt imzalayıp etrafa gülücük saçması beni güldürdü gerçekten.

*Saldırma Teknikleri

Saldırma tekniklerinde tam üstüne bastım sanırım.Adı üstünde Teknik.Teknik yönü en gelişmiş olan karakterden bahsediyorum.Special Movelere baktığım zaman uzaktan saldırı kombinasyonlarını görüyorum.Cage'nin uzaktan saldırıları seri.Low ve High olarak iki türlü forceball atabilmekte.Enchanced saldırılarında ise bunu Double yani ikili forceball atıyor.Teknik saldırılara geçicek olursak bu teknik saldırılar yine hızlı.Teknik saldırılara geldik şimdi.Cage basit ve ani olarak yapıyor bu hareketi.Hareketimiz rakibin 2-3 kare uzağında basit bir tuş kombinasyonu ile havada takla atıp rakibine ters tekme sarfediyor.Enchanced atağını kullanırsanız bu hareketin daha özelini yapıp size komboyu otomatik olarak yaptırıyor.Diğer bir yandan kayarak tekmesini bilmeyenimiz yoktur.Bu oyunda da müthiş bir saldırı tekniğidir.Lui Kang karakterinin uçan tekmesinin kayarak versiyonuda diyebiliriz.Diğer bir hareketi hayalara vurma hareketidir ki bu hareket biz erkekler için iç acıtıcı bir hareket.Rakibinize yakından yapabildiğiniz bu hareket seri yapılırsa hareket yapıldıktan sonra bir aparkat + bir low ball ile hareketinizi komboya çevirebilirisiniz.Ayrıca R1 tuşuylada yakından saldırı yapan cage 'lik bir damage vermekte.Tekmelerden bahsederken dediğim gibi Cage'nin tekmeleri block hareketinden etkilenmemekte ve bu tekmeler o kadar seri ki special hareketler ile süslerseniz 12-13 hit yapabilirsiniz.

Hangi Karakter kime daha üstün

Baraka
Sonya
Reptile
Sheeva
Kung Lao

Karakter 2 - Jade


Jade-mortal-kombat-9.jpg


Mortal Kombat'ın güzel Kızlarından Jade zamanın Mortal Kombat 1 oyunun başından beri bulunmakta.Jade başlarda kötü gibi bir karakter göstersede Bu oyunda Jade'nin kötü bir karakter değil Sadece Sonya'ya karşı bir garezi olduğunu gördük.Kitana ile birlikte iyi kombolar yapan Jade bu oyunda Raiden'in yanında yer almakta.

*Karakter Özelliği

Jade,karakter özelliği olarak Shao Khan'ın yanında gözüksede Raiden tarafından olan bir karakter.Kendisi silah kullanma sanatında üst düzeylerde olan karakterlerden beri.Dövüşlerinde hiç bir zaman yanından ayırmayan Jade bu oyunda daha da bağlanmış durumda.Jade'nin saldırı tekniklerinde silahının onun için ne kadar önemli olduğunu görüceğiz.

*Güç

Jade güç olarak biraz değişik bir karakter.Tekme veya yumruk yerine daha çok silahını rakibine saplamayı veya onu kullanarak rakibine zarar vermeyi seven bir karakter.Tekme kullansanız bile sopasını mutlaka çıkartır ver rakibe vurur.X-Ray saldırılarına gelirsek 5 'lik bir saldırı gerçekleştirmekte.Dengede olmuş tam puan veriyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=6xB11XVYiEs&feature=player_embedded

Fatality - Babality

Jade fatality olarak elindeki bumerang'i kullanıyor.Rakibin kafasına doğru fırlattıktan sonra kopuk kafa vücüd üzerinde duruyor ve Jade Lui Kang gibi uçan bir tekma atması sonucu kafayı eline alıyor.

Babality olarak bumerangı alıyor ve fırlatıyor fakat bumerang'ı tutamıyor ve kendi kafasına geliyor ağlamaya başlıyor.


*Saldırma Teknikleri

Jade'nin saldırma tekniklerinin diğer karakterlerden biraz farklı olduğunu söylemiştik.İlk olarak yakın dövüşürken yumruk tekme kombinasyonundan sonra mutlaka silahi ile saldırı yapmakta.Silah'a bir de bumerang eklenince...Jade bir yakın bir uzak saldırı yapabiliyor aslında.Yakından sopa ile uzaktan ise bumerang.Bunların arasında bir kombo yapılabilir ama zamanlama gerçekten önemli.Special Move List'e baktığımız zaman bumerang atışını görüyoruz.Uzaktan yapılıyor fakat enchanced özelliği daha bir fena haldeki iki defa hits veriyor rakibe.Bumerang'ı eğer yakından atarsanız sopanız ile de ekstra bir vuruş yapabilirsiniz Jade ile.Jade bumerang'ı 3 şekilde kullanıyor.Yerden,Orta Mesafe ve Yukarıdan.Jade'nin Johnny Cage'ye benzer bir tekmesi var.Yerden kayarak gerçekleştiren J(ohnny)ade bile diyebilirim ben.Aynı hareketin kadın versiyonu çünkü.Bir fark yok aralarında fakat damage farkı bulunmakta.Jade'ninki daha az damage vermekte.Jade'nin bir özelliği var.Eğer Jade ile Geri İleri X kombinasyonu yaparsanız hiç bir saldırıdan 2-3 saniyeliğine etkilenmiyorsunuz.İstiyorsa bu Scorpionun yakması olsun istiyorsan ip atması istiyorsa Sub Zero'nun dondurma hareketine kadar..Hiç bir saldırıyı yemiyor.Eğer Enchanced hareketini kullanıyorsanız daha uzun süre korunursunuz.Bu da Jade'yi ayrı kılan bir özellik.Jade'nin sopasından bahsetmiştik ki Jade bir tuş kombinasyonu ile ayrıca havaya zıplayıp rakibine silahla vurabiliyor ve kendine ayrıca kombo fırsatıda yaratıyor.Rakibine vurduktan sonra silahın etkisiyle 1 saniye havada kalan rakibe bir aparkat geçirebilirsiniz.Enchanced atağında ise daha yukarı kaldırabilirsiniz.Bu sayede bir aparkat + silah darbesi yapabilirsiniz.Son olarak Staff Grab adlı hareketi olan Jade'nin rakibine sopasını sokup yerden yere vurmasıdır.Tabii bu Enchanced de olağanüstü oluyor ve tam 3 defa rakibini yere vuruyor.

*Hangi Karakter kime daha üstün

Sub Zero
Kratos
Cyber Sub Zero
Stryker


Bölüm 3 şimdilik burada bitmiştir.Yakın zamanda diğer 2 karakter'de incelenecektir.
Mola Zamanı : 07.08.2011 - 02:05
Devam edilecektir.
 

Ege Yazıcı

Öğrenci
Katılım
5 Ağustos 2011
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Toplamda 12 Karakter İncelenmiş Oldu !


Karakter 3 - Mileena

Mileena_Burqa.jpg


Mortal Kombat'ın asi ve kötü kızlarından biri olan Mileena hikayenin başından beri bulunan bir karakter.Shao Khan'ın emri altında çalışan Mileena bir Tatanka ırkındandır.Ağzını peçeyle kapatmasının sebebi de budur.Güzelliği bir yana peçeyi açtığı zaman güzellikte kayboluyor -_-

*Karakter Özelliği

Mileena kötü bir karakter ve Baraka'nın ırkındandır.Psikopat duruşlarıyla son derece iğrenç bir karakter haline geliyor Mileena.Dışarıdan kendini hoş bir karakter olarak göstersede Mortal Kombat 9'da bize engel olmak için yapmadığını bırakmıyor.İğrençsin Mileena.Güzellik açısından güzel.

*Güç


Mileena güç olarak çok rahat kombo yapılabilecek bir karakter.Yakından dik tekmeleriyle nefes aldırmıyor gerçekten.Dik tekmelerini hem yerden hem havadan yapabilmesi büyük bir avantaj.Aynı anda sağ ve soldan olmak üzere iki kere rakibin kafasına dik tekme indirebiliyor.X-Ray saldırısında %33 damage vermekte.Mileena gibi bir karaktere bu damage dengeli olmuş gerçekten.Mortal Kombat kızları iyi dengeliyor gerçekten.


*Fatality - Babality

Mileena's Fatality - Video Linki Tıkla Buraya

Mileena gibi bir psikopata yakışır bir fatality olmuş gerçekten.Rakibin göğsüne çatallarını fırlattıktan sonra rakibin kafasını koparıyor.Bunla bitti derken bir de iğrenç dişleriyle kafasını parçalıyor.Psikopat dememin sebebide bu arkadaşlar.

Babality gerçek hayattaki bir bebeğin klasik hareketlerinden olmuş.Yeni yürümeye başlayan bebekler gibi koşmaya çalışıyor fakat yere düşüyor -_-

specialmove.png
- Saldırı Teknikleri
Mileena'nın tekmelerinin çok avantajlı bir saldırı,güç olduğunu söylemiştim.Burada daha detaylı anlatıcam arkadaşlar.Mileena'nın Special Moves hareketleri az fakat etkili.Özellikle kombolara tamamen açık hareketler.Bir hareketi yaptığınızda başka bir Special hareketi daha yapabilme zamanına sahip oluyorsunuz ki bu rakibi çaydırıyor.Mileenanın uzaktan saldırılarından bahsederken fatality'sinde kullandığı çatalları uzaktan rakibine bir blast yani bir ışık ateşi olarak fırlatıyor ki bunu havada da yapabilmesi güzel.Enchanced de ise çok daha etkili oluyor.Mileena'nın tekmelerine gelirsek bu hareketi havadan sağ ve sol olarak iki şekilde kafanıza vurabiliyor.Sadece o değil havada iken de bunu yapabiliyor.Şahşen Mileenaya karşı oynarken bu hareketini hiç sevmiyorum çaydırıyor.R1 hareketinde ise rakibinin kafasını tutarak amuda duruyor ve karnına 2 diz darbesi atarak rakibini darbesiyle fırlatıyor.Bir de Kano'nun ball hareketini bilirsiniz.Mileena bunu aynı şekilde yapıyor ve bizlere kombo zamanı yaratıyor.Rakibe Ball hareketi yaptıktan sonra bir aparkat vurabilir ayrıca dik tekmelerle havadan vurabilir ayrıca bir ışık gücü gönderebilir ve ayrıca bir x-ray'de yapabilirsiniz.Tabii bu çalışma + tecrübe isteyen bir olay.Mileena'nın ball hareketi Kano'dan esinlenilmiş.Mileena yakından tekme ile müthiş yumruk olarak ise pasif bir karakter.Enchanced'leri tam bir kombo kabusu !



*Hangi Karakter kime daha üstün


NightWolf
Reptile
Sektor
Cyber Sub Zero

Karakter 4 - NightWolf


mk9_nightwolf.jpg


Oyunumuzun iyi,yufka yürekli fakat yeri geldimi sert olan bir kızıldereli karakterimiz olan Nightwolf bu oyunda Raiden'in ordusunun baş komutanı olan NightWolf cesur yürekliliği ile bizlere bu oyunda gönüllerimizle feth ettirmeyi başardı.Benim çok sevdiğim bir karakter olan NightWolf tam bir güçler karması..

Karakter Özelliği

Karakter özelliği olarak bir kızıldereli olan NightWolf Cesur,Yeri zamanında davranan,Yufka yürekli bir karakterdir.Bu Oyunda Raiden'in sadık askerlerinden olmuş Raiden ordusunun başı olmuştur ve emirleri o vermektedir.Sadık olmasının yanında insanlara sıcak kanlıdır.

*Güç


NightWolf'ün güçler karması olduğunu yazmıştım.Ne demek bu güçler karması derseniz NightWolf Raiden,Shao Khan,Kratos gibi karakterlerin özel hareketlerini kullanıyor bu karakter.Yerine göre güçlü olup nefes aldırayabiliyor NightWolf.X-Ray saldırısında ise % 34'lük bir performans sağlıyor .Ayrıca R1'de 4 Hits vuruyor ve Bir Raiden gibi şimşek çakıyor rakibine.


NightWolf - Fatality Link Tıkla



Fatality - Babality

Oyunun kolay fakat etkili fatality'lerine sahip olan nadir karakterlerden olan Nightwolf bu saldırısında
Önce rakibine çıkarttığı yeşil baltaları saplıyor ardından sırtına bir sert tekme darbesi geçiriyor.
Babality'si ise komik.Küçük bebek Nightwolf'ün adından esinlenilmiş bir babality yapılmış.Küçük olan Nightwolf kurt sesinin ulumasından korkup ağlamaya başlııyor.

Saldırı Teknikleri

İşin en renkli kısmına geldik.Nightwolf diğer karakterlerden ayırmamın nedeni güç karması olmasıdır.Bu oyunda Nightwolf bir kaç karakterin özelliği almış ve bir arada kullanmış bir karakter.Special Move List'e baktığımız zaman ilk olarak Shoulder yani omur darbesi görüyoruz.Oldukça kolay,çaydırıcı,etkili ve hızlı olan bu hareket Shao Khan'dan esinlenilmiş bir hareket.Biliyorsunuz Shao Khan'ın arda ardına illet getirttiği bu hareket NightWolf'te de mevcut.Enchanced yaptığınız zaman saldırı bir daha cengaverleşiyor.Sadece bunla bitmiyor Raiden gibi şimşek çakabiliyor fakat bu daha bir gerçekci.Bulut sisi yaratıp öyle çakıyor.Ayrıca R1'de de rakibini yere atıp üstten bulut işe şimşek çakmayıda iyi biliyor.Bununlada kalmıyor Kratos gibi uzaktan saldırısını okla düzenliyor.Alt ileri kare kombinasyonu ile seri ok atışları yapabilirsiniz.Ayrıca Enchanced ile de bir kaç ok birden fırlatıyor.NightWolfün diğer bir özelliği uzaktan saldırıları rakibe geri teptirmesidir.Avantajlı olan bu defansif hareket anlık saldırılara karşı önemli bir koruma.Ayrıca Shao Khan'ın baltasının ufağı olan Green Axe'yi yakın saldırılarda NightWolf kullanmayı ihmal etmiyor

Kimlere Karşı Üstün

*Cyrax
*Lui Kang
*Sonya
*Ermac

Bir dahaki incelemelerde görüşmek üzere.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
neredeyse hepsi johnny cage üstünlük sağlıyamıyor ben alıştığım için johnny'e hiçbiri önümde duramıyor :D johnny candır
 

Piyonist

Müdavim
Katılım
4 Temmuz 2012
Mesajlar
1,453
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Tekken'de Yoshimitsu'yu, Mortal Combat'ta Scorpion'u tek geçerim.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben hep johhy cege le hep sub zeroya pipisine vuruyom hıhıhıh
 

levent26

Asistan
Katılım
9 Mart 2013
Mesajlar
201
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
hazır konu hortlamışken mk10 ne zaman çıkacak haberi olan varmı?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaaa abi reiden varken niye diğerleri olsun ki bence en iyisi reiden
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Night wolf un uzak saldırıları geri puskturtmekte iyi oldugunu yenı ogrendim. ;D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav yardım lazım raiden ile tüm kadroyu dövdüğümüz bölümde takıldım hiç bilmem raiden'ı napimn la yardım :D
 
Üst