Telefonunuzu Rootlayın

pcwolf

Dekan
21 Ocak 2009
7,545
33
228
Rom yükleme kısmına bakın, telefonun hiç açılmama ihtimalini de unutmayın.
 

Nyrvana

Asistan
28 Aralık 2010
265
2
18
Bende rottladim fakt bundan sonra telefonu iyileştirecek ne yapmam gerekiyor :) bende bilmiyorum banada yardimci olun lütfen
 

ystipi

Asistan
1 Ocak 2011
135
5
18
:) hımm harika bakalım şimdi napcaz rom yüklemem lazım heralde hangi romu önerirsiniz

--- Mesaj Güncellendi ---

süper proğram bu yaa: tam benim gibi acemi işi ..
yanlız arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlayıp ( hata ayıklama modunda) az bekledikten sonra proğram" hafıza kartını şimdi çıkarabilirsiniz" diye bir uyarı veriyor tamam demeden işlem başlamıyor bilginiz olsun.. Arıca proğramın alt kısmında ki "loading app.." yazısı "ready" olana kadar ve telefon kapanıp yeniden başlayana kadar bağlantıyı koparmayın:

paylaşım için tekrar teşekkurler...


" hafıza kartını şimdi çıkarabilirsiniz" uyarısını verince çıkarmamız mı gerekiyor hocam ? o an işlem yaparken ben şahsen çıkaramam çünkü bataryayı çıkarmadan hafıza kartımı çıkaramıyorum . Bataryayı o an çıkarırsam root işlemi gider ve telefonda sorun olur . Ne yapmalıyım ?
 

tuapseli

Öğrenci
16 Haziran 2009
48
0
0
Bataryayı ve hafıza kartını eline almaya gerek yok sadece tamam demek gerekiyor. bende öyle oldu belkide sizin telefonlarda değişiktir.. Ne yapmalıyım? sorusuna geline soruyu biraz yanlış anlamış gibi davranıp diyorumki .. Boş verin root ve rom yüklemeyi eğer arkadaşlarınızdan bu işi çok iyi bilen biri varsa ona yaptırın:)
 

GaDa_LayN

Öğrenci
10 Mart 2012
5
0
0
Telefonunuzu eğer görmüyorsa başlat>programlar>unlock root > ınstall driver a gelin tıklayın kurun programı yeniden çalıştırın root diyin telefonunuzu görecektir.
 

REDFOKS

Rektör
Emektar
31 Ocak 2009
18,034
201
243
Tamda lazım oldu deneyim dedim programı indiremiyorum acaba biri indirip medyafire ye uplaud edebilirmi ??
 

REDFOKS

Rektör
Emektar
31 Ocak 2009
18,034
201
243
bu uygulama bir kez lazım oldu o zamanda işe yaramamıştı acaba 4.0 rotlamada işe yarıyormu deneyen varmı ??
 

Piyonist

Profesör
4 Temmuz 2012
1,453
3
0
basitçe açıklamak gerekirse modifiye dükkanı diyebiliriz. Dükkanı açabilirsen ne mutlu sana. Linux tabanına benzer yapıda. Ama erişimi (dükkanın kapısı farklı yerlerde ) telefondan telefona farklı.
 

thepolice2

Doçent
8 Ocak 2011
875
1
0
Çokta gerek yok bence. iOS taki gibi illa jailbreak yapmak gerekmiyor crackli uygulama yüklemek için. Telefona orijinal haliyle de bir sürü crackli uygulama yükleyebilirsiniz.
 

aeTunga

Öğrenci
9 Ağustos 2012
10
0
0
Root yapmanın ne olduğunu bilmeyenler var Root yapmak telefona tüm yetkileri tanımaktır yönetimi telefonu kullanan kişinin eline bırakmaktır root yaptığınızda dilerseniz mesajları,telefon rehberi,ayarlar tüm uygulamaları silebiliyorsunuz telefona yedekleyebiliyor ve Tegra3D Driver kullanabiliyorsunuz.
 

engerex

Dekan
16 Ağustos 2008
7,676
26
228
engerex usta rootu bilmem ama bu rehberi pc ye nasıl kopyalarız
(nokia x302)

Symbian Contact Backup diye ara. Bulacağına eminim. Tavsiyem programın desteklediği her uzantıda yedekle. Böylece alternatif olur. CSV ile yedeklersen excel ile görebilirsin. Ben Contact Manager+ for s60 kullanmıştım.

@REDFOKS zRoot denedin mi?
 

ahmeta

Profesör
5 Temmuz 2009
2,328
36
228
Uzun zamandır telefonuma root yetkisi kazandırmak için uğraş veriyordum, bulduğum yöntemler çok uzun ve uğraş istiyordu bende çok uzun zaman harcamak ve uğraşmak istemediğimden daha kısa yöntem arayışı içindeydim.
Bu akşam bulduğum bir program 30 saniyeden bile daha kısa zamanda cihazıma root yetkisi kazandırdı, bende benim gibi root etmek isteyen arkadaşlar için programı paylaşmak istiyorum.
Programın adı Unlock Root programı indirip bilgisayarınıza kurun (toolbar kurmak isteyor izin vermeden kurun), cihazınızın USB debuging bağlantı özelliğini aktif edin (ben LG Optimus Black kullanıyorum bu telefona göre Ayarlar>Uygulamalar>Geliştirme>USB hata ayıklama seçin) telefonu USB ile bilgisayarınıza bağlayın Unlock root programını açıp root butonuna bastığınızda cihazınızı görecektir. Onay verdiğinizde cihazınıza root yetkisi kazandırıp reboot edecektir.
Telefonunuz açıldığında root yetkisi kazanmış olacaktır.
Güle güle kullanın :)
 

coo

Öğrenci
1 Mart 2012
24
0
0
merhaba kardeş bir sorum olucaktı ben s3 kullnıyorum telefonu alalı bir ay olmadı bu dediğin olay garantiyi sona erdirirmi? ve birde bu root olayının geri dönüşü varmı?
 

ahmeta

Profesör
5 Temmuz 2009
2,328
36
228
Tüm android telefonlar ile uyumlumudur ? yoksa sacede bazı modellerimi kapsıyor ?

Desteklenen telefon listesine buradan bakabilirsin

merhaba kardeş bir sorum olucaktı ben s3 kullnıyorum telefonu alalı bir ay olmadı bu dediğin olay garantiyi sona erdirirmi? ve birde bu root olayının geri dönüşü varmı?

Root yetkisi bir çok cihazı Garanti dışı bırakmaktadır, bazı firmalar root kilitini kaldırıp telefonlarını satışa sunarlar bazıları ise kaldırmaz ve root müdahalesini garanti kapsamı dışında sayar.
Root yaptıktan sonra unroot yapabilirsiniz ancak bu garanti kapsamını değiştirmez
 

Webkurum

Profesör
23 Nisan 2012
1,818
2
218
Aynen ya bu root ne oluyo ? biri bana anlatabilirmi ?
Windows 7 de bazı programları açarken yönetici olarak çalıştırırız benzer düşünülebilir. Telefonla yüklü gelen uygulamaları kaldırabilir , overclock yapabilir root yetkisi isteyen uygulamaları açabilirsiniz.
 

cngzkyz

Profesör
28 Temmuz 2012
2,855
276
263
Windows 7 de bazı programları açarken yönetici olarak çalıştırırız benzer düşünülebilir. Telefonla yüklü gelen uygulamaları kaldırabilir , overclock yapabilir root yetkisi isteyen uygulamaları açabilirsiniz.

Telefon hafızasında bana daha fazla yer verebilecek mi? Benim tek terdim o :D
 

Hwoarang

Doçent
8 Mart 2012
546
0
0
Benim telefonda işe yaramadı. Oysa listede de var. Mt11i android 4.0.4 diye ama olmadı işte.
Hayır madem uyumsuz niye listeye ekliyorsunuz. Bu antutu firmasını kara listeye aldım.

Aslında bildiğim bir yöntem ama baya uzun. 4.0.3 kernel atıp doomloard ile rootlayıp sonra tekrar 4.0.4 kernel atmak gerekiyor.
Bu iş için bi yığın program ve zaman gerekiyor.
 
Üst