SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Kanka Ne Oldu Biliyormusun Şimdi Ben İstanbul'dan Gelmek İçin Bilet Almıştım Ya Babaannemle Bana Ben Almıştım Biletleri Sonra Amcam aradı Yengemle Oğlununda Geleceğini Söyledi 2 Bilet Daha Alın Dedi Bende Şirketteeyim Babaanem alsın biletler onda dedim babaannem gitmiş 10'unda Gideceğimiz Bileti 2'sine Almş Adam Yanlış yazmış yani neyse Akşam gittik 2 koltuk dolu 2si bizim :D neyse Firmayla kavga etmeye başladık felan derken bizi yolda başka otobüse geçireceklerini söylediler :D tam komediydi görmen lazım Mimar sinan sanat merkezinin orda benle kuzen öteki otobüse bindik babaannemle yengemde öteki otobüste :D

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kanka Ne Oldu Biliyormusun Şimdi Ben İstanbul'dan Gelmek İçin Bilet Almıştım Ya Babaannemle Bana Ben Almıştım Biletleri Sonra Amcam aradı Yengemle Oğlununda Geleceğini Söyledi 2 Bilet Daha Alın Dedi Bende Şirketteeyim Babaanem alsın biletler onda dedim babaannem gitmiş 10'unda Gideceğimiz Bileti 2'sine Almş Adam Yanlış yazmış yani neyse Akşam gittik 2 koltuk dolu 2si bizim :D neyse Firmayla kavga etmeye başladık felan derken bizi yolda başka otobüse geçireceklerini söylediler :D tam komediydi görmen lazım Mimar sinan sanat merkezinin orda benle kuzen öteki otobüse bindik babaannemle yengemde öteki otobüste :D

???? :D :D :D Bi bok anlamadım ama neyse :D

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=282723]daylight61[/MENTION] madridli aşk-ı ilanmı etmiş :D :blink::blink::blink:

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Olum bilette 1 numaradaydım gittiler beni 54 numaraya geçirdiler sağımda şişko bir adam solumda kalıplı biri önümde koltugu dibime kadar yatıran moruk sıkıştım lan orda uyuyamadım bile dahada o firmaya binmiceeeem :D

bidahaki sefer Seni ucakla gonderelim kanka

Olum bilette 1 numaradaydım gittiler beni 54 numaraya geçirdiler sağımda şişko bir adam solumda kalıplı biri önümde koltugu dibime kadar yatıran moruk sıkıştım lan orda uyuyamadım bile dahada o firmaya binmiceeeem :D

Kac saatlik yolculuk yaptın kanka

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben geldim genjler nörüyonuz??

Hop buradayım. Kanka bf3 aldım sabah akşam akıyorum :D
@OnurSorhan @foreverfree @daylight61 neredesiniz lo :D
bir 30 dk sonra tekrar gelicem halı yıkama gidiyorum S: asdfghjklşi,

forever yok 1 hafta

10 Saat Kanka
Valla Uçak İyi Olur :)

Ha :D i love you irem imi diyorsun :D

Ben geldim genjler nörüyonuz??

Hop buradayım. Kanka bf3 aldım sabah akşam akıyorum :D
@OnurSorhan @foreverfree @daylight61 neredesiniz lo :D
bir 30 dk sonra tekrar gelicem halı yıkama gidiyorum S: asdfghjklşi,

Gova aldınmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...