mela
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] , yapacak bişey yok hocam
Kültür şokundan dolayı olabilir mi , algıda seçemeyicilik
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] , yapacak bişey yok hocam) Hani bizde kitap okumuyor değiliz , popüler kültürden yoksun değiliz, tiyatro,sinema,opera,bale nerde bi etkinlik oradayız yani
Kültür şokundan dolayı olabilir mi , algıda seçemeyicilik![]()
hııhıııı söyle hadiEmin misin kimsenin okumadığına![]()
ağlaya ağlama valla bende ağlarım bak![]()
hiç bu kadar incinmemiştim bizde yapıyoruz onları !!!@ReDo , yapacak bişey yok hocam) Hani bizde kitap okumuyor değiliz , popüler kültürden yoksun değiliz, tiyatro,sinema,opera,bale nerde bi etkinlik oradayız yani
Kültür şokundan dolayı olabilir mi , algıda seçemeyicilik![]()
hııhıııı söyle hadi
ağla![]()
gözlükler çok hoş basket sahasıda güzelmiş yaAl bu da benden.
![]()
söylesene ya çatladım burda yok kimse hani ben göremiyorumHakikaten inatçıymışsın ama ben de inatçıyım bu arada beni kandırmaya çalışma herkes forumda![]()
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] yetiş dostum gönül alma operasyonu var... [MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] kırdıysak kusura bakma,kıracak bişey yazdığımı da düşünmüyorum hanihiç bu kadar incinmemiştim bizde yapıyoruz onları !!!
algılamamda sorun olduğunu söylediniz normal alınmam@ReDo yetiş dostum gönül alma operasyonu var... @foreverfree kırdıysak kusura bakma,kıracak bişey yazdığımı da düşünmüyorum hanisen biraz alıngan mısın yoksa
(
algılamamda sorun olduğunu söylediniz normal alınmam
kibarcası.Tamam işte.onların hepsi latife) Algılama sorunu değil : Algıda seçemeyicilik
+ kırıcılık. bu olmazsa olmazCentilmenlik,kibarlık kanımızda var..Buna engel olamam ben![]()
gözlükler çok hoş basket sahasıda güzelmiş yasaçlarda iyi
söylesene ya çatladım burda yok kimse hani ben göremiyorum![]()
söyle sendeAmma da inatçıymışsın![]()
anasınıfına gidiyo gibi olmuşum çiçekler böcekler ...Ağustos Ayı SDN Yorum Kraliçesi :laugh:
![]()
katılan çoktur bence .. bide çok çıkmazsa rezil olurmuşumKatılmıyorum![]()
Hatirlamana sevindimZibiş diye bir üye vardı eskilerden ona çok benziyorsun. Yoksa o sen misin ?
katılan çoktur bence .. bide çok çıkmazsa rezil olurmuşum![]()
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] dan sonra seni öldürürüm cinayet listemde sırada o var istersen seni öne alabilirimSöylemezsem ne yapacaksın?![]()
1-0 öndeyimBen katılıyorum![]()
önce söyle yoksa işkence uygularımTamam beni öne alBu arada ben bir daha katılıyorum
![]()
Hatirlamana sevindimo benimm
katılan çoktur bence .. bide çok çıkmazsa rezil olurmuşum![]()
sağol seninde 2. vukuatın olduBelki de gülmekten katılıyordur)