Forumda genel af

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
baykus-300x251.png

harbi mi :D ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beni banlaayıpp sonra affedin :P

Benim bildiği af içerdeyken olur dışardayken değil :P

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Allahın afettiği insanoğlu insan niye insanları afetmiyor anlamaktan güclük çekiyorum...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
[MENTION=2]Troy[/MENTION] ben LWMP kullanıcım tekrar acılırsa sevınırım

Reaksiyon puanı
10,315
kadir gecesini beklemek en iyisi!
idamlıklar hariç, fikir suçlarına af beklemek yerinde olur! :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bana kalırsa gelmiş geçmiş ne kadar banlı kullanıcı varsa banları kaldırılsın. Bir daha yaparlarsa bir daha banlanırlar. Taş atıp kol mu yoruluyor sanki. Bir daha da genel af çıkmasın. Bir kereye mahsus.

Ceza puanları da sıfırlansın.

Sil baştan başlamak lazım bazen.

Reaksiyon puanı
189
Bana kalırsa gelmiş geçmiş ne kadar banlı kullanıcı varsa banları kaldırılsın. Bir daha yaparlarsa bir daha banlanırlar. Taş atıp kol mu yoruluyor sanki. Bir daha da genel af çıkmasın. Bir kereye mahsus.

Ceza puanları da sıfırlansın.

Bence bu olay herkesin kararı olmalı. Bir anket yapılmalı ve üyeler bunu değerlendirmeli. Banlanan kişiler elbet ki forumun huzurunu bozdukları için banlılar ve bence forumun huzurunu bozan biri asla geri dönmemeli...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bence bu olay herkesin kararı olmalı. Bir anket yapılmalı ve üyeler bunu değerlendirmeli. Banlanan kişiler elbet ki forumun huzurunu bozdukları için banlılar ve bence forumun huzurunu bozan biri asla geri dönmemeli...

Bence dönmeli. Bozsa bozsa 1 kere daha bozabilir.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Zaten banlananlar 'Kayıtsız Üye' olarak bir şekilde foruma giriyorlar.
Bencede bir genel af gerekli,gayetde hoş olur.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hatasız kul olmaz,bu her yerde böyledir.İş hayatında,Okul hayatında ve doğal olarak sanal hayatında hatasız olman imkansız.Af gelmesini çok isterim.

İnsan 7'sinde neyse 70'inde de o olur. İnsanın mayası değişmez :)

Sen banlı olsan ve böyle bir konu açılsa " banımı açmayın" mı dersin?

Reaksiyon puanı
189
Varsayım değil aslında,sadece yer değişiyorsun :)

Emin ol o zaman demezsin,şimdi rahatsın :)
O kadar emeğin olduğu forumda ban yediğin için kayıtlı kullanıcı ile mesaj yazmak ..

İsterse bir milyon mesaj yazmış olayım yine de fark etmez. Ben buraya mesaj yazmayı emekten sayan biri değilim sadece :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu kişiler affedilirse SDN ne kaybeder?
Ne kazanır?
Bunu bir değerlendirmeli [MENTION=2]Troy[/MENTION]

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
admin abi boşver afı suç işlemişlerki ceza almışlar boşver afı mafı :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bakın yukarda adam ne yazmış; [MENTION=2]Troy[/MENTION] ben LWMP kullanıcım tekrar acılırsa sevınırım. Yani çok mu zor insanları mutlu etmek. Ben mutluyum başkası mutsuz olsun dememeli. Açın gitsin arkadaş. Resmi site mi devlet sitesi mi burası. Siz açın tüm banları gelen gelsin gelmeyen gelmesin.

Bir daha yanlış yapanı da affetmeyin. 1 kereye mahsus genel afa evet.

http://www.youtube.com/watch?v=UO5URoIOGAg&sns=fb

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bence burda verilen cezalıların hepsi suçlu değil...ceza nasıl değerlendiriliyor bilmiyorum ama görülen tek yetkili, düşünce farkı yaşadığı kişiyede bu yetkisini kullanabiliyor.açık açık belli hatalar hariç tüm yetkili güç arasında oylama yapıp bu kişiye ona göre ceza varsa verilsin.burda geçmişten gelen kişiler arasında bir dostluk oluşmuş ve doğal olarak bu dostluk korumacı yakınlaşma oluşturmuş.bir ortamda farklı bir ses çıktığında bu korumacılar grup halinde hada bir kaç kişi diğerlerini bastırmak için alehinde yazılar yazıyor.birisi örneğin küfür kullanırken aralarda harf koymayıp *** işereti koyduğunda sorun olmazken çıkmazken birileri en ufak birşeyde tepki alıyor.burda haber alıntısı yapılıyor ve burda kişinin hakkında ağır eleştiriler hatta hakaretler yapılıyor taki şerefsizler diyecek acık laflar yapılıyor bunada izin veriliyor.demek istediğim kimine göre bir laf kusur değilken kimine göre ağır kusur...bence tek kişi insayatif kullanmamalı.ayrıca yetkili güç objektif olmalı eşit davranmalı,tarafsız olmalı.bir hatalı olduğu düşündüğü yazıyı silerken dahi kendi yorumunu katmamalı yada yazdığı yazının bir kısmını silip diğerini bırakmamalı.suçsa eğer bu mesaj küfür sebebiyle silindi denilmesi normal olanıdır.ayrıca burda gördüğüm bir şey din siyaseti yapılıyor her konuya yansıtılıyor.eğer din konusunda sohbet yapmak isteyen varsa din üzerine form bölümü açılsın herkez burda sohbetini yapsın.aramızda çok çeşitli etnik yapı var ve çok tartışma çıkarıyor bu olay...ve son düşüncem bu kişilerin siteye girişleri açılsın sonuçta güç elinizde tekrar girişini kısıtlama imkanınız var ve %100 şuçlu olduğunu düşünmüyorum hepsinin.küfür,hakaret hariç ya yetkili güç arasında konuşup güç kullansın yada bir oylama ile kullanıcılar buna karar versin.bence en adil bu şekilde olur.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
SDN'de kimse sebebsiz yere banlanmaz biri banlanmışsa en az üç beş kez banlanmayı hak etmiş bıçagı kemiğe dayandırdığı için banlanmıştır.

Bir af çıkarsa; bu forumda senelerdir adam gibi doğru düzgün takılan insanlarar haksızlıktır.

Her şeyi yap et sonra af çıktı geri gel oh ne güzel iş Şu mubarek günlerde çok fazla duygusal bakıyorsunuz olaya ; kesinlikle karşı olduğumuda belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...