Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Alibatyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hiç bluetooth kullanarak dosya resim vs birsey göndermeyi denediniz mi ben şimdiye kadar kimseye bluetooth üzerinden dosya gönderemedim gönderiyor diyor öyle kalıyor

cizimix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende araniza yeni kaldim telefonumdan yaziyorum imla hatalarinicinde ozur diliyorum simdiden arkadaslar bende 20 gunluk s3 kullanicisiyim tlelfonumda ufak sikintilarim var bunlardan birisi tozlanma sorunum var kilifda durmasina ragmen EKRANLA KASANIN Birlestigi yerlerden iceri toz giriyor buda bnim canimi sikiyor bununla ilgili napabilirim birde su Ram konusu guncellemeyi yaptikdan sonrada oncede bosdada kalsa hep 500 mb ustunde gorev yoneticisinden sonlandir dedigimde 300 mb lara dusuyor ama sonra gene ayninotomatik basliyan programlari nasil durdurucam durdursamda otomatik nasil acilmasini onlerim bilgisi olan varsa svinirim

ergbull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şu an evimdeyim ve wifi den bağlantı yapamıyorum kafayı yemek üzereyim konuyla ilgili yabancı siteleri de dolaştım fakat yarama merhem olmadı. 3 gün önce kafelerin birinde wifi kullandım son güncelleme ile bir şeyler mi değişti bilemiyorum lütfen yardım

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende araniza yeni kaldim telefonumdan yaziyorum imla hatalarinicinde ozur diliyorum simdiden arkadaslar bende 20 gunluk s3 kullanicisiyim tlelfonumda ufak sikintilarim var bunlardan birisi tozlanma sorunum var kilifda durmasina ragmen EKRANLA KASANIN Birlestigi yerlerden iceri toz giriyor buda bnim canimi sikiyor bununla ilgili napabilirim birde su Ram konusu guncellemeyi yaptikdan sonrada oncede bosdada kalsa hep 500 mb ustunde gorev yoneticisinden sonlandir dedigimde 300 mb lara dusuyor ama sonra gene ayninotomatik basliyan programlari nasil durdurucam durdursamda otomatik nasil acilmasini onlerim bilgisi olan varsa svinirim
Ahh Ahh aynı sorun bendede var dostum hatta bu yüzden S3 ün Kenarı:D diye bir konuda açmıştım... Yapcak bir şey yok gibi gözüküyor tek sende yok merak etme sözüm yani :D

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu hafta içinde s3 alıcam ve ilk yapmam gereken nedir aldıktan sonra ?
Yüklenmesi gerekenler , programlar , oyunlar ?
Telefonu en verimli kullanmak için yapılması gerekenler ?v

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Benim belki önemsiz ama benim canımı sıkan bir sorunum var. Dün kuzenimdeki S3 ile bendeki S3ü kıyaslarken bir takım şeyler dikkatimi çekti. İlk olarak telefon kilit halindeyken açma tuşuna bastığımda kuzenimin telefonu benimkinden daha hızlı açılıyor. İkincisi de menülerde dolaşırken 'home' tuşuna bastığımda kuzenimin telefonu yine benimkinden hızlı anasayfaya dönüyor ve bende dönüş anında ekran kayarak inmiyor, donuk donuk iniyor. Bu sayfalar arası dolaşmada da aynı şekil oluyor. Kuzenimin telefonunda I9300XXLF2 varken bende I9300XXLFB anabant sürümü mevcut. Kuzenimin telefonunda kullanılan ram de benimkinden fazla. Dediğim gibi belki önemsiz bir sorun ama benim canımı sıkıyor. Bunu giderebilir miyim, giderebilirsem nasıl giderebilirim?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Benim belki önemsiz ama benim canımı sıkan bir sorunum var. Dün kuzenimdeki S3 ile bendeki S3ü kıyaslarken bir takım şeyler dikkatimi çekti. İlk olarak telefon kilit halindeyken açma tuşuna bastığımda kuzenimin telefonu benimkinden daha hızlı açılıyor. İkincisi de menülerde dolaşırken 'home' tuşuna bastığımda kuzenimin telefonu yine benimkinden hızlı anasayfaya dönüyor ve bende dönüş anında ekran kayarak inmiyor, donuk donuk iniyor. Bu sayfalar arası dolaşmada da aynı şekil oluyor. Kuzenimin telefonunda I9300XXLF2 varken bende I9300XXLFB anabant sürümü mevcut. Kuzenimin telefonunda kullanılan ram de benimkinden fazla. Dediğim gibi belki önemsiz bir sorun ama benim canımı sıkıyor. Bunu giderebilir miyim, giderebilirsem nasıl giderebilirim?
allah allah cihazınızdaki doluluk oranı nedir?
ikinci bir husus tam tersi olması lazım sizinkisi son sürüm yani s3 ün en güncel hali
kuzeninizin telefonu bir alt sürüm ...
aslında en son sürüm olan fb ile bazı teknik yazılımsal sıkıntılar mevcut örneğin rehbere girerken güçlük yaşıyor daha geç giriyor.
f2 sürümünde ise bastığınız andan itibaren giriyor

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah allah cihazınızdaki doluluk oranı nedir?
ikinci bir husus tam tersi olması lazım sizinkisi son sürüm yani s3 ün en güncel hali
kuzeninizin telefonu bir alt sürüm ...
aslında en son sürüm olan fb ile bazı teknik yazılımsal sıkıntılar mevcut örneğin rehbere girerken güçlük yaşıyor daha geç giriyor.
f2 sürümünde ise bastığınız andan itibaren giriyor

Cihazımın 1gb'si kullanılmışken kuzenimin 2.2 gb'si dolu.
İkinci husus olarak dediğiniz benim de dikkatimi çekti ondan o özelliklere bakmıştım. Ama benim kullandığım widgetlardan dolayı kaynaklanabilir mi ki bu durum? Bir de Light Flow programını kullanıyorum kuzenimden farklı olarak, bu da rami fazla yemesine sebep olur mu diye düşünüyorum. Bir de bu sorunları 1. güncellemeden sonra farketmeye başladım.
Bu rehber sorunu benim de canımı sıkıyor, hazır bu rehber mevzusuna girmişken şunu da sorayım. Sim kartta olan numaraları düzenlemek istediğimde ' kişi kaydedilemiyor ' yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar wifi çalışmıyor lütfen yardım
wifi çalışmıyor derken? hiçmi açılmıyor yoksa kablosuz ağlara mı bağlanmakta güçlük yaşıyorsunuz beyefendi?

Cihazımın 1gb'si kullanılmışken kuzenimin 2.2 gb'si dolu.
İkinci husus olarak dediğiniz benim de dikkatimi çekti ondan o özelliklere bakmıştım. Ama benim kullandığım widgetlardan dolayı kaynaklanabilir mi ki bu durum? Bir de Light Flow programını kullanıyorum kuzenimden farklı olarak, bu da rami fazla yemesine sebep olur mu diye düşünüyorum. Bir de bu sorunları 1. güncellemeden sonra farketmeye başladım.
Bu rehber sorunu benim de canımı sıkıyor, hazır bu rehber mevzusuna girmişken şunu da sorayım. Sim kartta olan numaraları düzenlemek istediğimde ' kişi kaydedilemiyor ' yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Light Flow bahsettiğiniz programı biraz inceledim olabilir çünkü cihazın yazılımsal ayarları ile oynayıp renk fonksiyonları değiştiriyorsunuz adamlar ayarlar iken orjinal hali en az ram ve daha sağlıklı cpu çalışmasını sağlamaktadırlar
fakat o kullandığınız program ile daha fazla ram ve güç tüketebilir fakat core işlemcisi olan bir cihaz bu tip yazılımlarda pek fazla zorlanmaz kanaatindeyim.
widget kullanmak zaten cpu yu ve rami kullanır buda haliyle bazı noktalarda kısmende olsa kasmalar yaşatabilir size.

güzel kardeşim androidin çalışma prensibidir o kapatılan programların çogu otomatik olarak sen görmesen bile çalışır..
toz konusuna gelince sıkıntı yapmana gerek yok bende de mevcut girdikleri gibi çıkarlar

Kardeşlerim Real Racing 2 yükledim açılıyor ve donuyor siyah bir ekranda bir türlü açamadım yaf yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler.
hayırlı olsun adamım ne ara aldın cihazı ne zaman ıslatcaz sana müstehak oynayama oyun felan oyuncakmı o :D

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de galaxy s3 almak istiyorum fakat darbelere karsı biraz hassas olduğu açık. http://www.case-mate.com//Samsung-Galaxy-S-III-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S3-Phantom-Cases.asp bu kılıfı kullanmam bir yarar sağlar mı? yada tavsiye eder misiniz bunu ? 50 $ ve 6 $ kargosu var ama kalkan gibi sarıyor telefonu yazdığına göre yüz üstü düşmelerinden dolayı oluşabilecek zararları azaltıyormuş
beni pek fazla cezbetmedi diyebilirim
bunu kullandığımız zaman kaba ve hoş olmayan bir görüntüsü var gibi bunu kullancağıma gider çekmeli deri kılıf alırım daha iyi :)
ama sizin görüşünüze saygı duyarım kullanıcı yorumlarını baz alarak denemenizde fayda var
edit: çünkü galaxynin büyüsünü alıp götürmüş gibi sadece zırh var benim önümde cihaz yok :huh:

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beni pek fazla cezbetmedi diyebilirim
bunu kullandığımız zaman kaba ve hoş olmayan bir görüntüsü var gibi bunu kullancağıma gider çekmeli deri kılıf alırım daha iyi :)
ama sizin görüşünüze saygı duyarım kullanıcı yorumlarını baz alarak denemenizde fayda var
edit: çünkü galaxynin büyüsünü alıp götürmüş gibi sadece zırh var benim önümde cihaz yok :huh:

banada öyle geldi ama biraz sakar biri olduğumuda göz önüne alırsam 2 000 tl verip aldığım bir telefonu da korumak isterim yani :) ama bu kılıfı türkiyede hiçbir sitede bulamadım. biraz garip geldi bu nedenle

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Soru: Telefonun güç tuşuna bastığımızda wi-fi ve/veya mobil veri de kapanıyor mu acep?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu adam yapmış ama benim S3 F710'u görmedi. :(

[video=youtube;495Ko8id_0Y]http://www.youtube.com/watch?v=495Ko8id_0Y[/video]

ergbull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar wi-fi ile ilgili problemimi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum, bundan 3-4 gün önce wifi hiç bir problem çıkarmadan çalışıyordu 1-2 gün önce kies vasıtasıyla yazılım güncellemesi yaptım. o günden bu yana wifi hiç çalıştırmadım sadece 3g ile bağlantı kurdum. dün akşam evime gelip kablosuz modemim vasıtasıyla nete girmeye çalıştım. şifre istedi ve şifreyi yazdım normalde bundan sonraki adımda bağlandı ibaresinin çıkması gerekiyordu fakat altta "kaydedildi, güvenli" yazıyor ve hala taramaya devam ediyor. yabancı sitelerde "wifi>gelişmiş başlığı altındaki ağ bildirimi ve internet hizmetlerini kontrol edin" bölümlerinin yanındaki tik işaretini kaldırın böylelikle bağlanabilirsiniz diyor fakat kesinlikle yukarıda anlattığım gibi oluyor. bu gün fabrika ayarlarına geri döndüm yine de aynı bir türlü bağlanamıyorum. şu anda bu yazıları yazmakta olduğum bilgisayarda böyle bir bağlantı sıkıntısı çekmiyorum. lütfen yardım edebilir misiniz, şimdiden teşekkürler

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Galaxy S3 sahipleri, şimdi düz siyah bi resim açın ve ışıkları söndürüp ekrana bakın.

Siyah leke görecek misiniz bakalım.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Galaxy S3 sahipleri, şimdi düz siyah bi resim açın ve ışıkları söndürüp ekrana bakın.

Siyah leke görecek misiniz bakalım.

Resimden midir bilmiyorum ama ben böyle grimsi değişik şekiller gördüm irili ufaklı. Resim PC'de düz siyah görünüyordu. Nedir bu kadıköy korkmalı mıyım? :P

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Resimden midir bilmiyorum ama ben böyle grimsi değişik şekiller gördüm irili ufaklı. Resim PC'de düz siyah görünüyordu. Nedir bu kadıköy korkmalı mıyım? :P

Bende de var abi. Malesef amoled ekranların sorunuymuş, olmayan çok azmış :(

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bende de var abi. Malesef amoled ekranların sorunuymuş, olmayan çok azmış :(

Herkeste varsa sıkıntı yapmamak gerek. Tamamen karanlık olmayınca görünmüyor, yani tel kapalı gibi görünüyor ekran. Sen demesen kırk yıl kullansam haberim olmazdı bu durumdan. :) Çaktırma kapatalım konuyu diyecem de sen niye bu kadar üzüldün? :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Herkeste varsa sıkıntı yapmamak gerek. Tamamen karanlık olmayınca görünmüyor, yani tel kapalı gibi görünüyor ekran. Sen demesen kırk yıl kullansam haberim olmazdı bu durumdan. :) Çaktırma kapatalım konuyu diyecem de sen niye bu kadar üzüldün? :D

Ben de dikkat etmesem görmeyeceğim de insan üzülüyor sorunlu mal aldığına :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ekran görüntüsü alsan gözükmez zaten, o durumu fotoğraf makinesiyle çekmen de çok zor. Karanlık odada siyah resim aç iyice yaklaş gözlerini aç göreceksin göremezsen de şanslı azınlıktan say kendini :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ekran görüntüsü alsan gözükmez zaten, o durumu fotoğraf makinesiyle çekmen de çok zor. Karanlık odada siyah resim aç iyice yaklaş gözlerini aç göreceksin göremezsen de şanslı azınlıktan say kendini :D
hocam paint kullanarak siyah arka plan yaptım usb kablo ile attım hatta yeni sayfa ekledim boş içine girdim telefonun neredeyse ama nafile gördügüm tek şey siyah bir ekran

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu arada ben de öyle yaptım. İnternetten simsiyah bir resim indirdim kestim biçtim tele attım, ışıkları kapadım, baktım ekranda garip şekiller noluyoruz l.n dedim besmele çekip konuya döndüm. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu arada ben de öyle yaptım. İnternetten simsiyah bir resim indirdim kestim biçtim tele attım, ışıkları kapadım, baktım ekranda garip şekiller noluyoruz l.n dedim besmele çekip konuya döndüm. :D

Bakalım başka kimlerde çıkacak hocam sadece bizsek üzülürüm :D