SDN Fenerbahçe Kulübü

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayrola piyangodan ikramiye mi çıktı dostum:D:D
yok iddaa dan sistem oynadım 5 tl tuttu :D:D

Tamam öğlen yemeğim sizden olsun :D

Açıktım zaten.
Etliekmektabakta.jpg

afiyet olsun :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=47324]mustang[/MENTION]; hoş buldum... tatilin kötüsü olmaz ki :) ailemle birlikte olmam bana yetti... ama inanın hiç dönesim yoktu :)

bu arada [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; bizim oralar dolmuş taşmış... hiç boş pansiyon veya kiralık ev yoktu... sağolsun Ata Demirer filminden sonra bizim orayı kalabalıklaştırdı... sizin için özellikle araştırdım unutmadım yani...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kim ha.
Şu Koreli Kızımız.
Müthişdi Geçen sene.
Sevindim tekrar anlaştığına.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yüzücülerimizden 8 Yeni Türkiye Rekoru
2012-07-16_yuzmeson446.jpg

Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'nda, açık yaş bayanlarda şampiyonluk ipini göğüsleyen, erkeklerde ise ikinci ola Fenerbahçeli yüzücülerimiz, şampiyona boyunca 8 yeni Türkiye Rekoru da kırdı. Enka Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 4 gün süren şampiyonada Fenerbahçeli yüzücülerimizin eline geçen Türkiye Rekorları şöyle:

Açık Yaş 4 x 100 Freestyle 3:50.37
I.Nihan CAKICI, H.Zulal ZEREN, Esra K. KACMAZ, Gizem BOZKURT

Açık yaş 4 x 200 Freestyle 8:28.17
T.Gokce MUTLU, H.Zulal ZEREN, Esra K. KACMAZ, Gizem BOZKURT

17-18 yaş 100m Freestyle 57.24
I.Nihan CAKICI

17-18 yaş 50m. Backstroke 26.70
H.Burak KARTAL

17-18 yaş 50m. Freestyle 26.39
I.Nihan CAKICI 96

15-16 yaş 100m. Freestyle 57.24
I.Nihan CAKICI

15-16 yaş 50m. Freestyle 26.39
I.Nihan CAKICI

14 yaş 100 Freestyle 59.37
Zeynep B. ONAL

Kaynak

[video=youtube;7JDmqHkjqJ0]http://www.youtube.com/watch?v=7JDmqHkjqJ0&feature=related[/video]

Fenerbahçe 2011 - 2012 Sezonu Tüm Golleri

Reaksiyon puanı
10,315
bu arada @|SeYYaH|; bizim oralar dolmuş taşmış... hiç boş pansiyon veya kiralık ev yoktu... sağolsun Ata Demirer filminden sonra bizim orayı kalabalıklaştırdı... sizin için özellikle araştırdım unutmadım yani...

sağolasın [MENTION=158637]angel75[/MENTION], teşekkür ederim abisi.
düşünmen bile yeterli. kaldı ki 10 eylül'e kadar başımı kaşımağa dahi fırsatım yok. sorasına Allah kerim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] sagol sanada

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçeli olmak çok çok güzel birşey gençleerr :)
Bi de şu 5 maç cezayı kaldırırlarsa on numara olacak! ya da sadece trabzon maçının cezasını kaldırsınlar yeter :D
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] hoşgeldin : )

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fenerbahçeli olmak çok çok güzel birşey gençleerr :)
Bi de şu 5 maç cezayı kaldırırlarsa on numara olacak! ya da sadece trabzon maçının cezasını kaldırsınlar yeter :D
@angel75 hoşgeldin : )

hoşbuldum oxelara... daaa sende çok şey istiyorsun... :):) ama merak etme araya Türkiye kupası maçları girerse belki Beşiktaş derbisini izleyebiliriz... bu arada seyircisiz maçlara kadın ve çocukların gitmesi olayı kalktı değil mi?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=263242]oxelara[/MENTION] nerelerdesiniz.Hoşgeldiniz.
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] Merhaba Kardeşim.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçemiz Viyana’da

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Avusturya’da gerçekleştirecek olan Profesyonel Futbol Takımımız, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya ulaştı. Saat 13.50’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya hareket eden kafilemiz, 2 saat 30 dakika süren yolculuğun ardından kamp yapacağı Bad Erlach bölgesindeki Linsberg Asia Oteli’ne vardı. Çok sayıda taraftar tarafından karşılanan ekibimiz, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla 2. etap hazırlıklarına başlayacak. TSİ göre 20.00’de başlayacak çalışma basın mensuplarını da açık gerçekleştirilecek.

Fenerbahçemizin 26 kişilik kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Alex de Souza, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Erten Ersu, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Henri Bienvenu, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Moussa Sow, Orhan Şam, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Recep Niyaz, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Serdar Kesimal, Serkan Kırıntılı, Sezer Öztürk ve Volkan Demirel.

2012-07-16_karsilama1.jpg

2012-07-16_karsilama2.jpg

2012-07-16_karsilama3.jpg

2012-07-16_karsilama4.jpg

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29936

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkese Merhabalar,
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] hoşgeldin, okuduğum kadarıyla tatilinde iyi geçmiş sevindim :) kadın ve çocuk olayı kalkmadı diye biliyorum, hatta Aykut hoca bunu söylemişti kadın ve çocuk olması bizim için avantaj demişti sanırım bi röportajında.

Kim ile anlaşmamız iyi olmuş sevindim bu habere :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaş o goller ne öyle yaa hey maşallah izlerken şaşı oldum.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Takım sayfalarında sohbet sayfası olsa ne güzel olur.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu sayfayı açınca çalan marşı kaldırsanız olmuyormu. gece gece bangır bangır bagırdı bılgısayar. hiçmi düşünülmüyor evde çocuk olur hasta olur uyuyan olur insanlar boşbulunup sayfayı açtıgında bangır bangır bi ses. en azından bı vıdeo koyun ısteyenler acsın ıstemeyenler acmasın. bende fenerlıyım yanlıs anlasılma olmasın hatta telefonumdada uzunca ı sure bu marsı kullandım ama bu sayfada anıden acılması bence mantıklı degıl kaldırılırsa sevınırım. sayfadan sogudum yemınle.

Reaksiyon puanı
10,315
şu sayfayı açınca çalan marşı kaldırsanız olmuyormu. gece gece bangır bangır bagırdı bılgısayar. hiçmi düşünülmüyor evde çocuk olur hasta olur uyuyan olur insanlar boşbulunup sayfayı açtıgında bangır bangır bi ses. en azından bı vıdeo koyun ısteyenler acsın ıstemeyenler acmasın. bende fenerlıyım yanlıs anlasılma olmasın hatta telefonumdada uzunca ı sure bu marsı kullandım ama bu sayfada anıden acılması bence mantıklı degıl kaldırılırsa sevınırım. sayfadan sogudum yemınle.

bu ses bende hiç açılmıyor, çalmıyor. nedendir bilmiyorum, merak da etmedim gerçi.
ama eğer sahiden bu arkadaşın dediği gibiyse ve insanları rahatsız ediyorsa ben de kaldırılma taraftarıyım.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben pek katılmıyorum kalmasından yanayım. sanırın daha önce marşlı ziyaret etmediniz artık hoparlör sesini azaltarak sorunu çözersiniz :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geçenlerde Modaratörümüzden Kulüpte bazı düzenleme yapmak istediğimizi söyledik.Oda sağolsun bir çok eski avatarı kaldırdı.Eksik bilğiler tamamlandı.Ve bazı Renkdaşlarımızdanda Ana Sayfa açılışında Marş çalmasını istediler.Ben Nesrin Sipahi nin seslendirdiği FENERBAHÇE marşı olsun istemiştim,çoğu arkadaşımızda bu marşı uygun gördü ve Marş konuldu.
Bence Sayfaya ilk defa girdiğiniz için bu sorun oluştu,şimdi alışırsınız diye düşünüyorum.
Ama ben kalması taraftarıyım.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet ilk girdiğimde oturdugum yerde irkildim hatta zıpladım desek daha doğru beklemiyordum böle bişi. sonra ikincidede boşluguma geldi yine aynı şekilde oldu 3. de bilgisayarın sesisini kıstım ama her seferinde kısmak, ki sadece bende değil hemen hemen herkes bunu yapacak. heerkes her an uygun olmuyor. die düşündüm ben. bunun yerine kaldırılsa bence daha doğru olur. ama sayfadanda sogumadım değil hani.