Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
iyi öğlenler hem Galatasaraylı kardeşim![]()
Size de iyi öğlenler

iyi öğlenler hem Galatasaraylı kardeşim![]()
Aynen yahu,Çocuklar Sabah tatile 36 gün kaldı diye sayıyorlardı.Ramazandan sonra bende gidiyorum tatile bakalım @erjan @real madridli Tünaydın Sizede.
sagol @real madridli @mustang abi iyi günler
bizim için para problem değil![]()
bizim için para problem değil![]()
yok iddaa dan sistem oynadım 5 tl tuttuHayrola piyangodan ikramiye mi çıktı dostum![]()
Tamam öğlen yemeğim sizden olsun![]()
Açıktım zaten.
bu arada @|SeYYaH|; bizim oralar dolmuş taşmış... hiç boş pansiyon veya kiralık ev yoktu... sağolsun Ata Demirer filminden sonra bizim orayı kalabalıklaştırdı... sizin için özellikle araştırdım unutmadım yani...
Fenerbahçeli olmak çok çok güzel birşey gençleerr
Bi de şu 5 maç cezayı kaldırırlarsa on numara olacak! ya da sadece trabzon maçının cezasını kaldırsınlar yeter
@angel75 hoşgeldin : )
şu sayfayı açınca çalan marşı kaldırsanız olmuyormu. gece gece bangır bangır bagırdı bılgısayar. hiçmi düşünülmüyor evde çocuk olur hasta olur uyuyan olur insanlar boşbulunup sayfayı açtıgında bangır bangır bi ses. en azından bı vıdeo koyun ısteyenler acsın ıstemeyenler acmasın. bende fenerlıyım yanlıs anlasılma olmasın hatta telefonumdada uzunca ı sure bu marsı kullandım ama bu sayfada anıden acılması bence mantıklı degıl kaldırılırsa sevınırım. sayfadan sogudum yemınle.