Galaxy s3

omRcftc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yarın Galaxy s3 alıcam. Telefonu aldığımda gerekli olan ne türaksesuar-koruyucu alayım.
Ve Güncelleştirme yapayımmı yoksa direk aldıgım gıbı kullanayımmı ? Bu arada ilk androıd deneyımım

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncellestirme yap bence.Kılıf olarak samsungun kendi flip coverı var ama pek saglam gorunmuyo.Bence ipg veya clear coat ekran filmi al bir de silikon kılıf al ben öyle kullanıyorum

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Güncellestirme yap bence.Kılıf olarak samsungun kendi flip coverı var ama pek saglam gorunmuyo.Bence ipg veya clear coat ekran filmi al bir de silikon kılıf al ben öyle kullanıyorum
Adam biliyor ama Flip Cover sağlam değildir diyor. İnadına Flip Cover kanki.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=33267]davut[/MENTION] clear coat mı alayım yoksa Ipg mi ? Bir kalite farkı var mıdır ?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İkisinide beğeniyolar bende S3 yok kullanmadım ama çok övüyolar.... İyide koruyomuş gerçekten verdiğim adreslerden mobil cadde de videoları da var

en iyi bu ikisine diyolar..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...0-griffin-silikon-kilif-59705560?urvid=311797

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-micro-usb-host-otg-kablosu-59668392

ilkinin şeffaf beyaz renkli olanını al beyaz renk alacaksan cihazı ben çok memnunum cihaz çizilmeye karşı dirençli olduğu halde malesef düşme konusunda pek sağlam olduğunu söyleyemem o yüzden ksinlikle silikon kılıf al :) diğeri ise otg kablo usb bellek mouse klavye joystick bile bağlayabilirsin :)

omRcftc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldım arkadaşlar Sağolun..
para çıkmadı 20 liralık beyaz silikon kılıf + 10 liralık ekran koruyucu aldım :))
8xfyu.jpg
8xg08.jpg

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldım arkadaşlar Sağolun..
para çıkmadı 20 liralık beyaz silikon kılıf + 10 liralık ekran koruyucu aldım :))
8xfyu.jpg
8xg08.jpg
Öncelikle hayırlı olsun Benim 25 tl lik ekran koruyucu çok kaliteli çıkmadı insallah seninkisi de benimkisi gibi degildir hangi marka silikon kılıf aldın

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Önerim bu dur alacak arkadaşlara tavsiyemdir. Çok şık duruyor. Ayrıca s3 ün ekranı gayet sağlam ve parmak hareketi buz pistindeki gibi rahat. şeffaf koruyucuya gerek yok derim. Efendi gibi kullanın len :D

omRcftc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarzı bitti, şarza taktım kaç saatte dolar bide kırmızı ışık yanıo bişey yok dimi telefonda :P :P

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Önerim bu dur alacak arkadaşlara tavsiyemdir. Çok şık duruyor. Ayrıca s3 ün ekranı gayet sağlam ve parmak hareketi buz pistindeki gibi rahat. şeffaf koruyucuya gerek yok derim. Efendi gibi kullanın len :D
ekrab koruyucu film olmadan çok parmak izi bırakıyo bence mutlaka kaliteli bi ekran filmi al

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Hayırlı olsun.Yanıyo valla S3 yanıyoooooo :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...0-griffin-silikon-kilif-59705560?urvid=311797

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-micro-usb-host-otg-kablosu-59668392

ilkinin şeffaf beyaz renkli olanını al beyaz renk alacaksan cihazı ben çok memnunum cihaz çizilmeye karşı dirençli olduğu halde malesef düşme konusunda pek sağlam olduğunu söyleyemem o yüzden ksinlikle silikon kılıf al :) diğeri ise otg kablo usb bellek mouse klavye joystick bile bağlayabilirsin :)

Hocam sen bu kabloyu mu kullanıyorsun? Memnun musun?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kablo o ama kılıf o değil :D griffin marka kulanıyorum çok memnunum gerçi bugün aleti gönderdim para iadesi istedim başka yerden alacam cihazı deli ettiler :(

Eyvallah hocam ben de alıcam da kablo en ucuz bu var heralde :D

Hayırdır hocam cihazda bi problem mi çıktı?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Eyvallah hocam ben de alıcam da kablo en ucuz bu var heralde :D

Hayırdır hocam cihazda bi problem mi çıktı?

evet söyleyeceğim şu ki vietnam ürünü almayın arkadaş 2 defa sıfırlandı alet jelatini bile ben açtım ama olmayınca olmuyor işte :( zaten elektronikten yana hiç şansım yok ya çok geç gelir ya da sorun üstüne sorun yaşarım :D bir de kendim bu işin içindeyim siz düşünün :D ben de kamera sorun çıkardı bazen odaklanmıyordu tık tık ediyor ama sıkışıyordu alet 1 hafta geçmediği için para iadesi istedim. yurtdışından aldığım hiç bir cihazda sorun yaşamadım ama nedense Türkiye den aldığım cihazlarda sorun yaşayorum tuhaf :D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Türkiye cihazların iyisi china kötüsü vietnam felan olduğu için sorun yaşaman normal. Bende Galaxy Note var yurtdışı cihaz ve çok şanslıyım ki Bataryasına kadar Korea. Notelardaki ünlü wipe yapınca cihazın göçmesi sorunu bile yok bende. Türkiyeden alsaydım büyük ihtimalle o sorunu yaşardım cihazda diye düşünüyorum.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Lennn ne S3'müş arkadaş,note satıp ben de alacağım :P

Beyler 1.000 tl 4 aylık Note var almak isteyen Pm :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Lennn ne S3'müş arkadaş,note satıp ben de alacağım :P

Beyler 1.000 tl 4 aylık Note var almak isteyen Pm :D

Olabilir ideos x5 ile takas edebilirim ama üste 200 YTL + Sodexho + Akbil .. Ama full Hee .. full Akbil, Metrobüs'e Felan Binecem :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Olabilir ideos x5 ile takas edebilirim ama üste 200 YTL + Sodexho + Akbil .. Ama full Hee .. full Akbil, Metrobüs'e Felan Binecem :D

Niye senin adın Arif mi,o saydıklarınla 1 ay geçinen Aile var :P

Parayı ver note al,para note para note eğrisi :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
evet söyleyeceğim şu ki vietnam ürünü almayın arkadaş 2 defa sıfırlandı alet jelatini bile ben açtım ama olmayınca olmuyor işte :( zaten elektronikten yana hiç şansım yok ya çok geç gelir ya da sorun üstüne sorun yaşarım :D bir de kendim bu işin içindeyim siz düşünün :D ben de kamera sorun çıkardı bazen odaklanmıyordu tık tık ediyor ama sıkışıyordu alet 1 hafta geçmediği için para iadesi istedim. yurtdışından aldığım hiç bir cihazda sorun yaşamadım ama nedense Türkiye den aldığım cihazlarda sorun yaşayorum tuhaf :D

Sorun pek farkedilebilecek bi sorun değilmiş belki benim alette de var ama bilmiyorum. Fotoğraf çekerken mi tıkanıyordu?
Yeni gelecek olan sorunsuz olur inşallah :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
inşallah zaten parayı talep etme nedenim fiyatın düşmesi :D yaklaşık 400 tl cebimde kalacak :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Hocam bu silikon kılıfın arkasındaki griffin yazısı çıkarılıyor mu pek güzel durmuyor da.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben denemedim ama çıkar herhalde öyle kazınmış yazı değil boya sadece :)