BJK'de Stat Krizi Sonunda Çözüldü

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
galatasaray_istemiyor_ama_yetki_bakanlikta13400308390_h892872.jpg

Beşiktaş İnönü Stadının yeniden yapılana kadar Siyah-Beyazlı ekibin maçlarını nerede oynayacağı sorununa çözüm bulundu.

G.Saray, TT Arena için Beşiktaş'a 'hayır' dese de dün Bakan Kılıç, Demirören, Orman ve Dürüst'ün yaptığı mini zirveden formül çıktı. Pazartesi açıklanacak karara göre Kartal önümüzdeki 2 yıl ezeli rakiplerinin evinde! Beşiktaş'ın yenisezonda maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama isteği ile başlayan kriz G.Saray BaşkanYardımcısı Adnan Öztürk'ün katı, uzlaşmaz tutumuna rağmen büyük ölçüde çözüldü.

İki kulüp başkan ve yöneticilerinin önceki gün Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la bakanlıkta yaptıkları görüşmede Öztürk'ün "OlimpiyatStadı'nın ne niyetle bakıma alındığını ve hangi kafanın bu kararı verdiğini biz çok iyi biliyoruz. Biz stadımızı asla başka bir kulüplepaylaşmayacağız" demesinin ardından Öztürk ve G.Saray Başkanı Aysal toplantıdan ayrılmıştı.

Dün ise TFF Başkanı Başkanı Yıldırım Demirören'in, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst'e "Ligi başlatıyoruz, kura çekmemiz lazım. Bir an önce bu sorunu çözmeliyiz. Hazır birlikteyken ve sayın bakan da buradayken noktayı koyalım" demesi üzerine Orman, Dürüst, bakan Kılıç ve Demirören, TFF Kongresi'nin hemen sonrasında bir mini zirve gerçekleştirdi. MİNİ zirvede Beşiktaş'ın yeni stadına 2 yıl içinde kavuşabileceği ön görülerek 1 yıl G.Saray'ın evi TT Arena'da, 1 yıl da F.Bahçe'nin mabedi Şükrü Saracoğlu'ndamaçlarını oynaması konusunda görüş birliğine varıldı.

'BUYURSUN, GELSİNLER'

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı kongre sırasında konuyla ilgili kendisine sorulan birsoruya "Buyursunlar, gelsinler. Bizim kapımız herkese açık. Biz zor günlerde tek başına kalmanın ne demek olduğunu çok iyi biliriz. Stadımızı seve seve Beşiktaş ile paylaşırız" şeklinde verdiği yanıt da 1 yıl TT Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda formülününhayata geçmesini ciddi biçimde destekledi. Pazartesi günü resmi hali kamuoyuna açıklanacak olan bu anlaşmaya göre Beşiktaş maçlarını önümüzdeki sezon TT Arena'da, sonraki sezon da
Saracoğlu'ndaoynayacak.
http://www.haber7.com/spor/haber/896631-bjkde-stat-krizi-sonunda-cozuldu

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaş taraftarına uygun kullanır durumda iki stat var. Arena ve Saraçoğlu. Yöneticilerimizin dediği gibi buyursunlar gelsinler biz iki sezon da büyük bir şerefle ağırlarız.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Hani biz Türkler misafirperver bir millettik? Galatasaray camiasının yaptığı çok ayıp ve onlara laflar hazırladım. Sanki ömür boyu kalacak orada bjk. İki yıl misafir olsalar ne olurdu?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hani biz Türkler misafirperver bir millettik? Galatasaray camiasının yaptığı çok ayıp ve onlara laflar hazırladım. Sanki ömür boyu kalacak orada bjk. İki yıl misafir olsalar ne olurdu?

Kusura bakma ama neresi ayıp bana açıklar mısın?

Ben istemeyebilirim! Oynatmak veya paylaşmak zorunda mıyım?

İlla paylaşmadım diye, ayıp mı etmiş oluyorum?

Paylaşmadım diye misafirperver olmuyor muyum?

Bu nasıl bir bakış açısıdır!

Bu nasıl bir karalamadır!

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Siz yapınca iyi hoş biz yapınca ayıp misafirperverlik nerede gibi çok rahat konuşabiliyorlar oysaki dönüp bir kaç sene öncesine bakamıyorlar neden acaba. :) Siz değilmiydiniz maç paşına para isteyen siz değilmiydiniz stat gelirlerin bir kısmını isteyen. Etme bulma dünyası bu. :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Kusura bakma ama neresi ayıp bana açıklar mısın?

Ben istemeyebilirim! Oynatmak veya paylaşmak zorunda mıyım?

İlla paylaşmadım diye, ayıp mı etmiş oluyorum?

Paylaşmadım diye misafirperver olmuyor muyum?

Bu nasıl bir bakış açısıdır!

Bu nasıl bir karalamadır!

İstememeye hakkınız yok. Bir çivi mi çaktınız stada? Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçenin de istememeye hakkı yok. Stadlar devletindir. Bütün stadlar hemde. Halka açık yerler buralar. İnönüde Fenerbahçenin avrupa maçlarını izledim 90 larda. Türkiyede 3 büyük ezeli ve ebedi dost kulüp var. Ama galatasaray son zamanlarda harbiden ayıp etmeye başladı.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İstememeye hakkınız yok. Bir çivi mi çaktınız stada? Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçenin de istememeye hakkı yok. Stadlar devletindir. Bütün stadlar hemde. Halka açık yerler buralar. İnönüde Fenerbahçenin avrupa maçlarını izledim 90 larda. Türkiyede 3 büyük ezeli ve ebedi dost kulüp var. Ama galatasaray son zamanlarda harbiden ayıp etmeye başladı.

İstememeye hakkınız diye bir şey olamaz.

Galatasaray yönetimi "Stad bizim oynatmıyoruz" demiyor!

İSTEMİYORUZ diyor!

Nasıl yorumluyorsunuz anlamadım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Arena için Divan Kurulu toplanıyor

Galatasaray Divan Kurulu, Türk Telekon Arena'da Beşiktaş'ın maçlarını oynaması konusuyla ilgili 3 Temmuz'da olağanüstü olarak toplanacak.

arena3_RVW10.jpg

Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da maçlarını oynaması konusu Galatasaray Divan Kurulu'na taşındı. Sarı-kırmızılı kulüp, 3 Temmuz Çarşamba günü bu gündem maddesiyle olağanüstü olarak toplanacak.

Galatasaray ve Beşiktaş başkanlarının, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile stat konusuyla ilgili görüşmesinin ardından sarı-kırmızılı kulüp, Türk Telekom Arena'yı Beşiktaş'la paylaşma konusunu Divan Kurulu'nun gündemine aldı.

Arena Zirvesi'nden karar çıkmadı

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın çağrısıyla yapılan açıklamada, ''Divan kurulumuz, 3 Temmuz 2012 Salı günü, saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda olağanüstü toplanacaktır. Gündem, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı’nın Dolmabahçe’de yapılacak stat inşaatı esnasında maçlarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynama talebinin görüşülmesi olacaktır'' denildi.

Ntv Spor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ADNAN ÖZTÜRK : 1 yıl Saraçoğlu 1 yıl Arena teklifi ilk toplantıda yapıldı yeni değil biz zaten kabul etmemiştik bunu.Biz o toplantıda ifade ettik sadece Gs işin içindeyken karmaşa var FB de girerse karmaşa büyür gerek yok buna.Biz Türk futbolunda karmaşa çıkmaması için doğruları söyleyip hakkımızı arıyoruz çözüm bizde değil duruşumuz belli

https://twitter.com/#!/alpermertt

Ali Dürüst:Bizim Adnan Öztürk'ün son yaptığı açıklama dışında bir düşüncemiz ve duruşumuz yok

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Stadların Sahibi Devlet ise ki öyledir.Nihai kararı onlar verecektir.
Pazartesi Her şey belli olur,bekleyip görelim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Stadların Sahibi Devlet ise ki öyledir.Nihai kararı onlar verecektir.
Pazartesi Her şey belli olur,bekleyip görelim.

Biz İnönü' de oynamak isterken devlet neredeydi hocam?

Beşiktaş bizden, kriz zamanında ödeyemeyeceğimiz parayı isterken neredeydi?

Dün spor işlerinde olmayan devlet, bugün niye bu işlerin içinde?

Galatasaray, dürüstçe istemiyoruz diyor.Niye bu kadar uzatıyorlar!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Stadlar Dünde Devletindi bu günde.
Siz borç krizinde iken sizin krizde olmanız Devleti ilgilendirmez ki.
Eskiden BJK size kötülük yapmış olabilir.Kötülüğe kötülükle karşılı vermek neden?
Bu anlayışla Fair-play filan hikaye.
Şimdiden gelecek sezonun altına dinamit konuyor.Sezon başlamadan bu işler halledilmeli.
1 sene TelekomArena da,1 senede Saraçoğlu fikri iyi bir fikir.
Kimse ebediyyen stadınızı istemiyor ki.
Dünyada bunun örnekleri çok.
Bizde niye olmasın?@deatmania.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hocam, kriz zamanında Galatasaray' dan veremeyeceği parayı istemek mi daha doğru?

Direk istemiyoruz demek mi?

Ya anlamıyorum, istemiyoruz işte.Stadın kullanım hakkı bizim.Zaten Galatasaray yönetimi "Stad bizim, oynatmayız" demiyor.

Direk, açık ve net, istemiyoruz diyor. [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Oynatmayız ile istemiyoruz aynı şeyler be kardeşim.:)
Ama bu işi yokuşa sürmenin anlamı yok.
Yine kararı Devlet verecek istesek de istemesek de.
Pazartesi belli olacak.Bekleyip görelim [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]:)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bir stadı hafttada 2 kere doldurur boşaltırsan o sezonun sonunda o stadtan hayır gelmez saha aynen patates tarlasına döner. Bir de bu trafiğe kupa maçları ve şampiyonlar ligini de eklerseniz. O çimleri canlı tutmak için ultraviyole ışıkla mı donatacaklar stadı çok merak ediyorum. ilk sene o zaman şükrü saraçoğlunu paylaşsınlar sezon sonunda stadın halini görünce ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bir stadı hafttada 2 kere doldurur boşaltırsan o sezonun sonunda o stadtan hayır gelmez saha aynen patates tarlasına döner. Bir de bu trafiğe kupa maçları ve şampiyonlar ligini de eklerseniz. O çimleri canlı tutmak için ultraviyole ışıkla mı donatacaklar stadı çok merak ediyorum. ilk sene o zaman şükrü saraçoğlunu paylaşsınlar sezon sonunda stadın halini görünce ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
Haklısınız bu konuda elbette.
Ama bunu Avrupa da yapan takımlar nasıl yapıyor o zaman?
Birde onlara bakmak lazım bence.:)

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ne devleti ya Sükrü Saraçoğlu Stadyumu bizimdir bizim kim diyor devletin 2047 yılına kadar bizim,devlet el uzatamaz bjk de gelmesin,öyle fair-play olmaz olsun onlar ne anlar fair-playdan stad yakar durur onlar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
galatasaray yönetimi işi bilmiyor demekki. "istemiyoruz" diyeceğimize, zamanında beşiktaşın yaptığı gibi yıllık 3-5 milyon dolar para istemeliydik. beşiktaş ne de olsa bu parayı ödeyemezdi, konu da kapanırdı!..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beşiktaş Arena'da oynarsa bu sezon, kriz döneminde bizden şu kadar istediler diyerek demagoji yapan arkadaşlara, GS yönetiminin isteyeceği maç başı parayı yazacağım buraya.
E malum şu dönem BJK mali olarak sizin o döneminizden de beter.
Bu arada Arena kombinelerimiz satışa çıktı mı? Bu sezon fiyatlarda indirim bekliyoruz yönetimden.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her hafta bir takım oynayacak fikstürde ayarlanır bu iş hiç bir şeyde olmaz...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Işın Çelebi: BJK stadının projesi yok, finansmanı yok, ihalesi yok. Stadın yapılmasına 2013 ün sonundan önce başlanamaz.2 sene inşaat sürer stat 2016 sonunda 2016-2017 sezonuna yetişir.Galatasaray yönetiminde ikilik yok Galatasaray bu konuda dik duracaktır

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçem demese gs hayatta kabul etmezdi. Halkın gözünden düşeceklerdi. Gs de hemen oynayabilirsiniz demeye başladı :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Stadlar Dünde Devletindi bu günde.
Siz borç krizinde iken sizin krizde olmanız Devleti ilgilendirmez ki.
Eskiden BJK size kötülük yapmış olabilir.Kötülüğe kötülükle karşılı vermek neden?
Bu anlayışla Fair-play filan hikaye.
Şimdiden gelecek sezonun altına dinamit konuyor.Sezon başlamadan bu işler halledilmeli.
1 sene TelekomArena da,1 senede Saraçoğlu fikri iyi bir fikir.
Kimse ebediyyen stadınızı istemiyor ki.
Dünyada bunun örnekleri çok.
Bizde niye olmasın?@deatmania.

peki staddaki localar,resturantlar ve en önemlisi stadın yanı başında olan Gs Storeyi nasıl kuruyacaklar.Çoğu taraftar içip geliyor kimin ne yapacağı belli olmaz eminim her seferinde o storenin camları inecektir aşağı

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçem demese gs hayatta kabul etmezdi. Halkın gözünden düşeceklerdi. Gs de hemen oynayabilirsiniz demeye başladı :D

Galatasaray ın kabul ettiği falan yok bu kadar görüşme niye yapılıyo zannediyosun acaba,biz istemiyoruz Beşiktaş siyaseti araya sokmaya çalışıyo ayrıca çok istiyosanız oynasın sizin stadınızda biz istemiyoruz

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
peki staddaki localar,resturantlar ve en önemlisi stadın yanı başında olan Gs Storeyi nasıl kuruyacaklar.Çoğu taraftar içip geliyor kimin ne yapacağı belli olmaz eminim her seferinde o storenin camları inecektir aşağı
Bu işin içine Devlet girmiş artık.
Bu tip güvenlik sorunlarınıda halletsinler bir şekilde.:)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu işin içine Devlet girmiş artık.
Bu tip güvenlik sorunlarınıda halletsinler bir şekilde.:)

hiç bir şekilde önlem alamaz çünkü giden bilir.Stad alanı içinden storeye taş atmasalar bile.Stad çıkısında köprü var orda bir polis bile durmuyor stad dışı diye ordan attıkları her taşla kırabilirler camları

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] Haklı aslında.

Beşiktaş taraftarı, gerilim olan her maç sonrası stada saldıracaktır.Galatasaray sezon içinde bir de stad ile uğraşır.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
hiç bir şekilde önlem alamaz çünkü giden bilir.Stad alanı içinden storeye taş atmasalar bile.Stad çıkısında köprü var orda bir polis bile durmuyor stad dışı diye ordan attıkları her taşla kırabilirler camları
Valla Beşiktaş taraftarıda Misafire yakışan bir şekilde davranacak.
Bunuda stadları isteyen yönetim bir şekilde sağlasın.
Öyle maçlarda camları kırarsalar zaten aldıkları cezalardan dolayı seyircisiz oynarlar yada Kadın ve Çocuklara oynamak zorunda kalırlar.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fikir güzel itiraz etmenin manası yok Beşiktaş taraftarı nerde ne yapacagını çok iyi bilir siz rahat olun stadı yakarlar da falanda filanda geçin bunları