Charlie Scene
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Hatunlara bakıcam diye kaza yapıyorsun kaç kere dedim mustafa önüne bak diye![]()
heuehuehueheu koptum.. +10

Hatunlara bakıcam diye kaza yapıyorsun kaç kere dedim mustafa önüne bak diye![]()
Geçmiş olsun ReDo. Bugün de amma geçmiş olsun dedik. Sadaka verin ya hu!![]()
Verilmiş sadakamız varmış işte![]()
biracik cekicle duzeltince kimse bisey anlamazAVM'de gördüğüm hatun gözümde canlandı ve sonrasın bu kaza
Yok ya bu sefer çok tuhaf bir kaza yaptım,o kadar trafik gördüm de kaza yapmadım,trafik olmayan yerde kaza yaptım : )
AVM Çıkışı rampa iniyordum birden elim ayağım titredi ve kontrolü kaybettim aşırı sıcaktı zaten,
Önde ki araca vuracaktım frene basmadım el frenini çekince sola kırdım gümm duvara yav.
İyiki de öndekine çarpmadım,bir sürü dert alırdım başıma.
Sol tarafa felç.
![]()
![]()
Tebdil-i mekânda ferahlık vardır.
Multi üyelik alacağım demek mi bu?
tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında...Tebdil-i mekânda ferahlık vardır.
tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında...
Bir sezen aksu şarkısı oradan aklıma geldiVampir oldun, acılarla besleniyorsun yine.![]()
tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında...
Bir sezen aksu şarkısı oradan aklıma geldi![]()
Bilmemem normal o halde... Dedim yine damara bağladı Neyse ki değilmiş, şükür.![]()
Gönül kalemimizi böyle konuşturanlar utansınAbi ben edebiyatçı diye geçinirim ama, yakalayamadım seni.
Her cümleye uygun şiir bulunur, müracaat @-Beneficence-
Hep müzik dinleyemiyor diye bu halde. Halbuki bi kulaklığı olsa, halay filan dinlese bağlamayacak damara![]()
Gönül kalemimizi böyle konuşturanlar utansın![]()
Hay ellerin dert görmesin senin [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] kulaklık alsa böyle olmucam belki yüzüm gülecekHep müzik dinleyemiyor diye bu halde. Halbuki bi kulaklığı olsa, halay filan dinlese bağlamayacak damara![]()
Sen de mi Furkan?
![]()
Geç olmadı mı arkadaşlar? Uykusu gelen yok mu?![]()