• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalkılıç senin albümde olmamış. Tek şarkı ile kaset çıkarmayın artık :D

Birde kim demiş SCC iyi diye :)
Gözünü seveyim TL ne arasam sende var. Millet örnek alsın seni :)
Birde benim albümü dinle hocam :P :D:D
kixvl.jpg

Her Hakkı Saklıdır...!®™2012 by produced -Beneficence-
|l|lllll|lll||ll||lll|||lll|llll|l
:D

Of bee 3. sınıfa gelmiş bilgisayar mühendisliği öğrencisine format atmayı öğretmek de ne zormuş ya. Hayır zannedersin teknoloji cahili. Sanki bilgisayar bölümünde o değil de başkası okuyor...

Gördüğüm herkese "Kavhaltı ettin mi sevgılım?" diyesim geliyor, nasıl bir beyin ..cıklaması geçiriyorsam artık...

Rabbim iki özelliği vermemiş görüntü 10 numara ses -0 kadında yinede forever Ebru polat :D

Dışarıdan bir ses geldi bakayım dedim sarhoşun biri demir kapıya çarpmış galiba zigzag çize çize ilerliyordu. :D

Sıkıldım her şeyden, boş boş internette gezmekten, facebook'a bakınmaktan. Prison break gibi bir dizi olsa da izlesem :)

o kadar yorgunum ki az sonra yatacağım ve pazartesi gününe dikey geçiş yapacağım :D

Ve sırada Yüzüklerin Efendisi: İki Kule. Sırf filmi yüksek çözünürlüklü seyretmek için turbobit aldım, ama AKK'yı tamamen unutmuşum, çünkü filmin teki 25 Gb :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...