• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pajero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alim ile sohbet et alırsın mertebe;Cahil ile sohbet etme dönersin merkebe.

Günün sözü değil,ömrün sözüdür ayrıca.

"Anlamaya çalışma. Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarınız kıyar size.." [Çehov]

Ben bu zamanda elime tutana değil
sözünü tutana Hastayım

Ömrün ilk yarısı; ikinci yarısını beklemekle, ikinci yarısı da; İlk yarısının hasretiyle geçer...

Necip Fazıl Kısakürek

dMbYU.jpg

"Düşünceleriniz ne ise hayatınız da odur. Hayatınızın gidişini değiştirmek istiyorsanız, düşüncelerinizi değiştiriniz."

Marcus Aurelius

Manav değilim ama Halden anlarım...

(verildimi bilmiyorum ama )

[MENTION=74929]korpe[/MENTION]

Verilip verilmemesini takma kafana : )

1 sözden 10 tane vardır tüm sayfalara bakmaya kalksan :D

Yalnızlığına iyi bak,Sahip çık.
Kaç kişinin emeği vardır onda kimbilir.

Oğuz Atay

"İnsanları kitaplar gibi düşünün ve kapaklarına bakıp aldanmayın, okumaya başlayınca değerini anlarsınız."

müptezel şikayetlerim dudaklarında yerini ararken, faşist bir iç kanamasıydı aşk...
ben seni; tanrının sorgusunda bile ihbar etmedim.

müptezel şikayetlerim dudaklarında yerini ararken, faşist bir iç kanamasıydı aşk...
ben seni; tanrının sorgusunda bile ihbar etmedim.

Sorguya çık öyle bir ihbar edersin ki sen bile farkına varmazsın :P

"Eğer kanım ile yükselecekse Hz.Muhammed'in dinî; durmayın kılıçlar doğrayın beni! " [F.S.M] Fethin 559.Yılı kutlu olsun.

"Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır..." En iyisi susmak.?!

Gelmek isteyene tek kelime yeter, istemeyene şair olsan ne fayda..

Erdem Doru

''Kıyamet günün de nereye gitmek istiyorsanız ona göre hazırlık yapın.'' Ömer bin Abdulaziz (Yaze)

Unutursun diyenler haklıydılar, unuttum onları.

Erdem Doru