[Sona erdi][Kampanya] Şokkk! Bitdefender Internet Security 2012 1 Yıl Lisans!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
ZGnxd.jpg

Kampanyaya
yabancı bir sitede rastladım. Her ülke için geçerlidir. 125 TL değerindeki bu iyiliğimi unutmayın :) 2000.ci mesajım şerefine..​

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kendı sıtesıne yonlendırıyor orada da bırsey yok

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Ben de eset var.bir ayı kaldı.İndirip kayıt olsam bir ay sonra kurup aktive etsem olur mu aceb ?

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
VAlla indirdim ama bunu kullananlardan yorum alsam ?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Ben de eset var.bir ayı kaldı.İndirip kayıt olsam bir ay sonra kurup aktive etsem olur mu aceb ?

1 aydan birşey olmaz ama bir kere krurup aktive etseniz daha garanti olur. Eset nerde Bitdefender nerde hocam :)

VAlla indirdim ama bunu kullananlardan yorum alsam ?

Ben baya bir süre kullandım. Orjinal 1 yıllık lisansım vardı. Virüsleri kaçırmaz şuan bütün bağımsız testlerde ya birinci yada üst sıralarda yer alıyor.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
S4B0T4J Peki Kaspersky Internet Security 2012 kullandıysan ve onunla karşılaştırırsak kasma konusunda nasıl daha mı çok kasıyor sistemi yoksa performansı daha mı iyi ?

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
1 aydan birşey olmaz ama bir kere krurup aktive etseniz daha garanti olur. Eset nerde Bitdefender nerde hocam

:)

Ben baya bir süre kullandım. Orjinal 1 yıllık lisansım vardı. Virüsleri kaçırmaz şuan bütün bağımsız testlerde ya birinci yada üst sıralarda yer alıyor.

İlla bitdefender diyorsun yani :))

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
S4B0T4J Peki Kaspersky Internet Security 2012 kullandıysan ve onunla karşılaştırırsak kasma konusunda nasıl daha mı çok kasıyor sistemi yoksa performansı daha mı iyi ?

Pek bir fark yok gibi. Protection ve Hız konusunda. Bitdefender bir Kaspersky sayılabilir şuan yani.. İkisinide kullandım. Ama testlerde Bitdefender Kasperden bir adım yukarıda.

Kısaca, tamamen sizin tercihinize kalmış. Ben aracıyım :)

AV Test sonuçları

ipUY8KyrzZLbf.jpg

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Teşekkürler [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] . İki tane lisans aldım bende. Bir süre bunları kullanacam. Bakalım sistemi ne kadar kasıyor .

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arkadaşım. Şuan programı yüklüyorum. Program İngilizce kuruluyor sonradan Türkçe'ye çevirebiliyor muyuz?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pek bir fark yok gibi. Protection ve Hız konusunda. Bitdefender bir Kaspersky sayılabilir şuan yani.. İkisinide kullandım. Ama testlerde Bitdefender Kasperden bir adım yukarıda.

Kısaca, tamamen sizin tercihinize kalmış. Ben aracıyım :)

AV Test sonuçları

ipUY8KyrzZLbf.jpg
ben tercihimi değiştirdim trend yerine bitdefender :)

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
İnterneti yavaşlattı sanki.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben linke tıkladığımda beni bitdefender anasayfasına atıyor.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Kusura bakmayın tekrar yazıyorum ama bunu interneti yavaşlatma gibi bir huyu var mı ? :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Teşekkür ederim arkadaşım. Şuan programı yüklüyorum. Program İngilizce kuruluyor sonradan Türkçe'ye çevirebiliyor muyuz?

Buradan türkçe sürümü yükleyip lisansı girebilirsiniz.

İnterneti yavaşlattı sanki.

İnternet yavaşlatma sorununu 5-6 sürüm önce giderdiler. Şuanda piyasada Kasper, Bitdefender ve Norton neti yavaşlatmıyor.

Ben linke tıkladığımda beni bitdefender anasayfasına atıyor.

İkinci bir lisans daha alırken öyle yapıyor. Normalde bir sorun olmaması lazım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Buradan türkçe sürümü yükleyip lisansı girebilirsiniz.

İnternet yavaşlatma sorununu 5-6 sürüm önce giderdiler. Şuanda piyasada Kasper, Bitdefender ve Norton neti yavaşlatmıyor.

İkinci bir lisans daha alırken öyle yapıyor. Normalde bir sorun olmaması lazım.
Herkese beleş bize paralı :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
sende türkçe sürümümü yüklü ???

Yok ben şuan 6 aylık Norton 360 kullanıyorum. 141 günü kaldı. Günü bitince tekrar buna geçicem. Ama türkçe sürümdede çalışacaktır. Bitdefender Türkçe setupları arşivimde ekli.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
hotmaile gelmedi (Gereksiz klasörüne takılmış şimdi gördüm :)) bende diğer gmail hesaplarımın hepsine farklı kodlarla geldi, Teşekkürler.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
hotmaile gelmedi bende diğer gmail hesaplarımın hepsine farklı kodlarla geldi, Teşekkürler.

Benim hepsinede geldi. Bazen göndermiyor hangisi olursa olsun. Fakat bir iki tane daha alayım dedim. 13 tane almıştım. 13 uğurlu bir rakam olmadığı için bir tane daha almak istedim artık göndermiyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
güzel kampanya alalım bir tane lisans bulunsun kenarda

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok ben şuan 6 aylık Norton 360 kullanıyorum. 141 günü kaldı. Günü bitince tekrar buna geçicem. Ama türkçe sürümdede çalışacaktır. Bitdefender Türkçe setupları arşivimde ekli.

o zaman senin dediğine göre şimdi aldığımız lisanslar ileridede geçerli olurmu ???

--- Mesaj Güncellendi ---

güzel kampanya alalım bir tane lisans bulunsun kenarda

ben 2 tane aldım hah :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
o zaman senin dediğine göre şimdi aldığımız lisanslar ileridede geçerli olurmu ???

--- Mesaj Güncellendi ---

ben 2 tane aldım hah :D

Olur heralde. Bi ara yine alman bir firmanın yaptığı kampanyadan 1 yılılk 1 tane lisans almıştım. Yanında 5 adet antivirüs plus lisansı verdiler hediye et diye. 1-2 sini hediye etmiştim 3 lisans daha vardı. o 3 lisansı 15 gün içinde aktive et yani hediye et diye mail gelip duruyordu. Bende edecek birini bulamadım. Şuan yine çalışıyor galiba. Öyle birşey olucak olursa bitdefender maille uyarıyor zaten güveniyorum gözüm kapalı. Fakat tercih size kalmış. Benim lisanslardan yana bir sıkıntım olmadığı için umursamıyorum yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...