- Reaksiyon puanı
- 14

Kampanyaya yabancı bir sitede rastladım. Her ülke için geçerlidir. 125 TL değerindeki bu iyiliğimi unutmayın

Kendı sıtesıne yonlendırıyor orada da bırsey yok
Ben de eset var.bir ayı kaldı.İndirip kayıt olsam bir ay sonra kurup aktive etsem olur mu aceb ?
VAlla indirdim ama bunu kullananlardan yorum alsam ?
1 aydan birşey olmaz ama bir kere krurup aktive etseniz daha garanti olur. Eset nerde Bitdefender nerde hocam
Ben baya bir süre kullandım. Orjinal 1 yıllık lisansım vardı. Virüsleri kaçırmaz şuan bütün bağımsız testlerde ya birinci yada üst sıralarda yer alıyor.
S4B0T4J Peki Kaspersky Internet Security 2012 kullandıysan ve onunla karşılaştırırsak kasma konusunda nasıl daha mı çok kasıyor sistemi yoksa performansı daha mı iyi ?
ben tercihimi değiştirdim trend yerine bitdefenderPek bir fark yok gibi. Protection ve Hız konusunda. Bitdefender bir Kaspersky sayılabilir şuan yani.. İkisinide kullandım. Ama testlerde Bitdefender Kasperden bir adım yukarıda.
Kısaca, tamamen sizin tercihinize kalmış. Ben aracıyım
AV Test sonuçları
![]()
Ben linke tıkladığımda beni bitdefender anasayfasına atıyor.
bende bir sorun yok.Kusura bakmayın tekrar yazıyorum ama bunu interneti yavaşlatma gibi bir huyu var mı ?![]()
Galiba ben daha önceden bitdefender sayfasına girdim o çerezlerde buraya girmeme engel oluyor olabilir.Daha önce başka bir kampanyada başıma gelmişti.
Teşekkür ederim arkadaşım. Şuan programı yüklüyorum. Program İngilizce kuruluyor sonradan Türkçe'ye çevirebiliyor muyuz?
İnterneti yavaşlattı sanki.
Ben linke tıkladığımda beni bitdefender anasayfasına atıyor.
Herkese beleş bize paralıBuradan türkçe sürümü yükleyip lisansı girebilirsiniz.
İnternet yavaşlatma sorununu 5-6 sürüm önce giderdiler. Şuanda piyasada Kasper, Bitdefender ve Norton neti yavaşlatmıyor.
İkinci bir lisans daha alırken öyle yapıyor. Normalde bir sorun olmaması lazım.
sende türkçe sürümümü yüklü ???Buradan türkçe sürümü yükleyip lisansı girebilirsiniz.
sende türkçe sürümümü yüklü ???
hotmaile gelmedi bende diğer gmail hesaplarımın hepsine farklı kodlarla geldi, Teşekkürler.
Yok ben şuan 6 aylık Norton 360 kullanıyorum. 141 günü kaldı. Günü bitince tekrar buna geçicem. Ama türkçe sürümdede çalışacaktır. Bitdefender Türkçe setupları arşivimde ekli.
güzel kampanya alalım bir tane lisans bulunsun kenarda
o zaman senin dediğine göre şimdi aldığımız lisanslar ileridede geçerli olurmu ???
--- Mesaj Güncellendi ---
ben 2 tane aldım hah![]()