2011 - 2012 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray!

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mor yakıştı be kardeşim :d . En azından insan gibi çıldırıyoruz kendi stadımızı parçalayıp , polislere saldırmıyoruz !

Ne diyordu malum kaleci : En büyük biziz . Kendi sahasında gördü en büyük cimbomm bundan ala cevap yok ! :d

yüzyılın kapağı bu hakkımız olanı bile vermemek için ışık açamadılar utançlarından be :d .

:d :d

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Mor yakıştı be kardeşim :D . En azından İnsan gibi Çıldırıyoruz Kendi stadımızı parçalayıp , polislere saldırmıyoruz !

Ne diyordu malum kaleci : en büyük biziz . Kendi sahasında gördü EN BÜYÜK CİMBOMM bundan ala cevap yok ! :D

Yüzyılın kapağı bu hakkımız olanı bile vermemek için ışık açamadılar utançlarından be :D .
Helal Olsuunn Aslanlar Kükredi Annem !

Re Re Re Ra Ra Ra ....?

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
741768_htmansetyeni.jpg

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kupa Fenere . . . . . . . . . ??? [MENTION=66965]Silence[/MENTION]

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler ban yemeyin sakın :D dikkat modlar hazır bekliyor :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sanki abarrtık biraz ama neyse ya iyi kutlama yaptık valla oturduğumuz yerden :D En büyük Cimbom ! Bunu da söyliyim de hıh haydi iyi geceler millet daha yarına kutlamamız var Arena'da:D

SiegFrieD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 Temmuz'dan beri yapmadıkları kalmadı bize ama yılmadık.Ben bu kadar bile geleceğimizi tahmin edemiyordum.Hepsinin teker teker alnından öperim.Alex'in yokluğunu çok hissettik.Cüneyt Çakır bu maçı kaldıramadı malesef.Dia'nın çıkması kötü oldu.

Galatasaray'ı da tebrik ederim.Geçen senenin ardından belki de hasarsız tek takım olarak şampiyon oldular.Eve yeni geldim.Gördüğüm manzaralar iğrençti.Beşiktaş karışmış tamamen.Galatasaraylı avı var.

Bizi bu duruma düşüren TFF ve Lig Tv'ye isyan ediyorum ve paranız size haram olsun diyorum.Herkesi birbirine düşürmeyi becerdiniz oturun kına yakın bir yerinize.