- Reaksiyon puanı
- 510
Sık kafasına gitsin Naim düşündüğün şeye bak.. Sıkamıyorsan ben geleyim..Burayla alakalı biri değil, buralı olsa banlarsın gider gerçek hayatta o şansımız olmuyor maalesef

Sık kafasına gitsin Naim düşündüğün şeye bak.. Sıkamıyorsan ben geleyim..Burayla alakalı biri değil, buralı olsa banlarsın gider gerçek hayatta o şansımız olmuyor maalesef
Sık kafasına gitsin Naim düşündüğün şeye bak.. Sıkamıyorsan ben geleyim..![]()
Bir evlat olarak baba sen bugün dinlen tükkanı ben açarım demen gerekirdiO zaman ben de Baba'mı sevgiyle anıyorumBayram bayram açıyor iş yerini
![]()
Bir insan, mail adresini yanlış verir mi be !!! Ne biçim öğrenci işleri bu kardeşim ! Aptal elemanları oturtuyorsunuz oraya, adam bir mail adresi bile veremiyor.
Salaklar !
Yaptığım herşey boşa gitti.
Yer saü öğrenci işleri miOlabilir
Benim de üniversitemizin öğrencisidir diye askerlik şubesine göndermeleri gereken belgeyi unutmuşlardı. Kaçak durumuna düşüyorduk az daha
![]()
300 tane mi ?Lanet olsun 300 tane film yazılı film listemi kaybettimmm![]()
Hayırdır hocam canınızı ne sıktı böyleHay senin berber gibi..
Hayırdır hocam canınızı ne sıktı böyle![]()
Hocam konunu http://forum.shiftdelete.net/ingilizce/ buraya açarsan bence daha çabuk çözüme kavuşursuningilizceden soğudumbu metni basit (ortaokul grammeri ile) ingilizceye çevirebilecek yokmu
![]()
Osmancık saat kulesi çok eskidir.1852 yılında yapılmıştır.O zamanlar çok ilgi görmemiş.Şimdi her tarafında kafeler var.Geçen yıl yenilendi.Yıkılma tehlikesi bulunmaktaydı.Saati hiç yanlış göstermez...Şehrin tam ortasında bulunmaktadır..
Osmancık kalesi devasa bir yapıt.İnsanı büyüleyen bir güzellik.Diğer kalelerden daha güzel.Konumu şehrin tam ortasında.Şimdi bir çok hayvanın evi.Altında kümesler var.Civcivler,Horozlar,Tavuklar,Kuşlar...
Ahh,Koyun baba köprüsü çok hoş.Üstünden arabalar ve insanlar geçiyor.Yanındaki asma köprü çok zayıf.Koyun baba köprüsü asma köprüden daha sağlam.Tamamen bir beton yapı.
Bizim pirincimiz ve leblebimiz meşhur.Ben leblebiyi çok severim.her gün bir avuç leblebi yerim.Pirinç çok sağlıklıdır.Çok emek verilir.Sonunda eken kazanır...Tatilimin sonuna geldim.Artık poşet poşet leblebi alabilirim.
Kelime kelime çevir.Sonra onları anlamlı bir cümler yap.ingilizceden soğudumbu metni basit (ortaokul grammeri ile) ingilizceye çevirebilecek yokmu
![]()
Osmancık saat kulesi çok eskidir.1852 yılında yapılmıştır.O zamanlar çok ilgi görmemiş.Şimdi her tarafında kafeler var.Geçen yıl yenilendi.Yıkılma tehlikesi bulunmaktaydı.Saati hiç yanlış göstermez...Şehrin tam ortasında bulunmaktadır..
Osmancık kalesi devasa bir yapıt.İnsanı büyüleyen bir güzellik.Diğer kalelerden daha güzel.Konumu şehrin tam ortasında.Şimdi bir çok hayvanın evi.Altında kümesler var.Civcivler,Horozlar,Tavuklar,Kuşlar...
Ahh,Koyun baba köprüsü çok hoş.Üstünden arabalar ve insanlar geçiyor.Yanındaki asma köprü çok zayıf.Koyun baba köprüsü asma köprüden daha sağlam.Tamamen bir beton yapı.
Bizim pirincimiz ve leblebimiz meşhur.Ben leblebiyi çok severim.her gün bir avuç leblebi yerim.Pirinç çok sağlıklıdır.Çok emek verilir.Sonunda eken kazanır...Tatilimin sonuna geldim.Artık poşet poşet leblebi alabilirim.