Eti'ye dava açacağım

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
25/02/2008 tarihinde almış olduğum 35 g Eti sütlü çikolata keyfi adlı ürün içinden kıl çıktı (yanlış anlaşılmasın çikolatanın kendi içinde pakette değil aradım Eti'yi ürünü geri alıp inceleyeceklermiş de bilmem ne Tarım il müdürlüğü'ne şikayet ettim bugün soruşturma için dosya açılacak.Ayrıca şirketin avukatı ile görüştüm 20.000 ytl tazminat davası açacağız 4 gündür yemek yiyemez hatta yesem bile çok pardon istifra eder oldum.İlgili ürün şikayetini yaptım tutup bana bir koli bisküvi gönderdiler müşteri memnuniyetiymiş.Ben senden bisküvi istemiyorum ki içinde kıl olmayan çikolatalar istiyorum.Tüm ayrıntıları ile resimledim hepsini delil olarak sunacağım.Ürünün kıl çıkan parçasıda elimde ki ne kadar kıl vardı bilmiyorum bir kısmını yedim herhalde :S :S :S %( %( %( velhasılkelam durum bu

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ay güleyimmi ağlayımmı şaşırdım Geçmiş olsun ama bence bir koli bisküviyi de sakın yeme :D

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir sonuç çıkacagını sanmıyorum

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dragonfly dedi ki:
Sen de hırsızı evine kadar kovalama canım

hakkımı sonuna kadar arayacağım hiç vazgeçme niyetim yok bugün ekmekler bile el değmeden yapılırken sen nasıl olurda öyle bir besinin içine kıl girmesine izin verirsin olurmu öyle şey canım açıcam isterse kazanamayayım

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dnzz dedi ki:
bir sonuç çıkacagını sanmıyorum

bence yanılıyorsun her iki ihtimalde de ben kazanacağım bir ya davayı kazanacağım yada o adamlar adam gibi çikolata yapıp sürecekler piyasaya çikolatadan kıl çıkarmı ya midem bulandı yine

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yeni ürün herhalde abi bu çikolatada ne'li; valla şamfıstığı krokant bir de bolbol kıl var yeni ürün :S :S :S

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Sahiden berbat bir durum! +( Geçmiş olsun ve hakkını araman gayet normal! Herkes sustuğu için başımıza hep saçma sapan olaylar gelmiyor mu zaten?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255

Şikayet vardaki şikayetler de kıl yada böcek çıktı şeklinde :D

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
en iyisini yapmıssın.
hakkını aramalısın. bendede böle bi durum olsa direk sikayet ederdim.
yüklü bi tazminat alabilirsin :*

vee sınırsız cikileta bisküvi :*

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben bu sikayetim var sitesini begendim :*

baslasammı bende sikayetlerime acep :*

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sikayetimvar.com adlı site pardon arkadaşlar yayına geçmiş eti pazarlama şikayetleri adı altında :D oh oh bakalım ne olacak :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
İnsan zekasının sınırları zorladığı bu dönemde böyle bir şeyi ıspatlamak çok zor. Hakkını tabi ki aramalısın, ama nasıl bilecek mahkeme senin doğru söylediğini?

İzlediğim yabancı bir filimde, adamın biri arkadaşının dolabından meyveli yoğurt çıkarıp yiyordu. Arkadaşı da "ne yaptın sen" diye bağırıyordu ona. Meğer böceği kızartıp yoğurdun içine atmış, çok güzelcene de kapağını kapatmış; içinde böcek çıktı diye tazminat davası açma hazırlığındaymış..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
20000 ytl iyi paraymış, bende kıllı çikolata istiyorum.Benim midem de geniş, kusmam falan.bi keresinde karasinekli aytaç sucukla karşılaşmıştım.Analize götürdüm, adamlar et aradılar, bulamadılar, ne eti koydular acaba diye yapmadıkları test kalmadı, sonra insektisit testine soktular kara sinek çıkmıştı.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ayyy geçmiş olsun hakkını ara tabee :) arkandayız :) ben hiç eti falan yemiyorum zati ıykk midem bulandı yaaa :( :D

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun yaa

hakkını arramışsın helal sana. sen dava et biz arkandayız(tabii 20.000YTL'yi paylaşacağız dimi?:)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik dedi ki:
İnsan zekasının sınırları zorladığı bu dönemde böyle bir şeyi ıspatlamak çok zor. Hakkını tabi ki aramalısın, ama nasıl bilecek mahkeme senin doğru söylediğini?

İzlediğim yabancı bir filimde, adamın biri arkadaşının dolabından meyveli yoğurt çıkarıp yiyordu. Arkadaşı da "ne yaptın sen" diye bağırıyordu ona. Meğer böceği kızartıp yoğurdun içine atmış, çok güzelcene de kapağını kapatmış; içinde böcek çıktı diye tazminat davası açma hazırlığındaymış..

elimde delil var ya çikolatanın içinde antep fıstığı ile çikolata arasına sıkışmış bir kıl parçası var köre bile göstersen o kılın çikolatanın içinde olduğunu anlar ispat konusunda sıkıntım olmayacak benim asıl kızdığım nokta eti gibi bir firmanın ürüründen bunun çıkmış olması

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Eti dediğin nedir ki...

Kıl da cıkar Böcükte cıkar çıkar allah çıkar..

Hadi sen gördün cıktı orda o dava açtın..

Peki ya Coca Cola ya ne demeli :D görüp bilip anlayıp hmm deyip olsun diip içiyorlar..

Hadi dava acalım :D

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nmss dedi ki:
Eti dediğin nedir ki...

Kıl da cıkar Böcükte cıkar çıkar allah çıkar..

Hadi sen gördün cıktı orda o dava açtın..

Peki ya Coca Cola ya ne demeli :D görüp bilip anlayıp hmm deyip olsun diip içiyorlar..

Hadi dava acalım :D

+1 :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yapılması gerekenler yapılmazsa bu işler böyle devam eder ben bir arada genpanın başına bela oldum haftalarca şikayet etmediğim yer kalmadı ondan olumlu sonuç aldım hayırlısı ile şimdi sıra bunda yedirmem hakkımı "gerçi onlar bana kıl yedirdi o ayrı " :S :S :S

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hakkını araman ve bunu insanlarla paylaşmanı taktirle karşılıyorum. Ancak 20.000 YTL böyle bir şey için uçuk bence, kazanacağını pek zannetmiyorum. bu arada benim de senin oturmuşluğum, iki kelâm etmişliğim var. bizi de görürsün, değil mi? :) :P

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tşk ederim artık davayı kazanayımda sdn'ye reklam bile veririm :D kazanırsam o parayla kılsız çikolata imalatına gireceğim :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya sorma tam rezalet oldu adamlar kargo şirketini arıyorlar hatalı ürünü alın diye kargo firması geliyor geri verin kargoya içindekier bozuk diyor ben iyice kıllanıyorum açıoyrum kutuyu birde onun yüzünden dava açarım diye :D sonra ne vericem geri benim onlar vermem bana hediye ettiniz geri vermem diyorum bir curcuna ki ki sormayın :D :D :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
souris46 dedi ki:
ya sorma tam rezalet oldu adamlar kargo şirketini arıyorlar hatalı ürünü alın diye kargo firması geliyor geri verin kargoya içindekier bozuk diyor ben iyice kıllanıyorum açıoyrum kutuyu birde onun yüzünden dava açarım diye :D sonra ne vericem geri benim onlar vermem bana hediye ettiniz geri vermem diyorum bir curcuna ki ki sormayın :D :D :D

Hayret birşey yaa :) hayırlısı olsun başarılar.