- Reaksiyon puanı
- 57
hele 3.sezon 7. bölm çok matrak olmuş ben baya sevdim valla![]()
Heroes izlerken bazen sıkılıyordum ama bunda eğlence de olunca pek sıkıcı gelmiyor çerez misali

hele 3.sezon 7. bölm çok matrak olmuş ben baya sevdim valla![]()
heroesda başta çok güzeldi ama hikaye oturtamadılar sıktı bir süre sonra ama bu dizi fena yahu adamlar 5 gözetim memuru hakladılar kimsede demiyor aga bu ne![]()
1.Sezondaydı sanırım Nathan "Gözetim memurlarımızı öldürmekten vazgeçebilir miyiz artık ?" Sezonun özeti![]()
manyaklığı asla kabul etmiyorum o bir yaşam tarzı lütfen hem ben serverlarımmla mutluyum ya huEvinde virtualization server olan kaç manyak var?
2012 yılı günler kala
O gece sabahlıyacam bir elim viski öbür elim cigara
Mezede olsun cıgarda belkide 2012 yıl bize mutluluk getirir
O gün geliyor hemde hızlı geliyor 2011 yıl sınıfta kalıyor yerine 2012 yıl geçiyorhele o gün gelsin bakalım ne yapcaz..
O gün geliyor hemde hızlı geliyor 2011 yıl sınıfta kalıyor yerine 2012 yıl geçiyor![]()
Aman hırsızda girmesinBella pencereyi açik birakir içeri Edward girer, Feriha kapiyi açik birakir içeri Emir girer, ben pencereyi kapiyi açik birakirim içeri sivri sinek girer...
Aman hırsızda girmesinBella pencereyi açik birakir içeri Edward girer, Feriha kapiyi açik birakir içeri Emir girer, ben pencereyi kapiyi açik birakirim içeri sivri sinek girer...
rüzgar bi binayı sallarmı arkadaş. dışarı çıkılmaz bu havada
--- Mesaj Güncellendi ---
hay ben böyle lokantanın ........
çatal kaşık göndermemişsin, kurufasulyeyi çorbayı elimle mi yicem:cursing: