Uyumsuz tarayıcı..!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tenedos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tenedos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
firefox ile 3 günden beri facebook açılmıyor , nedeni ise facebook mozillayı tanımıyor her nasılsa halbuki firefox 8 betayı kullanıyorum , ve 3 günden beri bu böyle. bir fikri olan varmı acaba..?
NKr3w.jpg

xLapter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8.0 beta kullanyorsun ama beta yazmıyor :S

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Nasıl yazmıyor. ORada koyu renkle "Beta" güncelleme kanalındasınız yazıyor <:)

Uyumlu hale getiremezsin sen. Yani elinden gelmez.

FAcebook "uyumlu tarayıcılar" listesinden kullandığın sürüm tanımlı değil.

Oryuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben beta değil aurora(betanın daha üst sürümü) kullanıyorum açılıyo sorun yok :P

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bence o tarayıcıyla alakalı değil diyeceğim ama geçenlerde bende İE9 tarayıcısıyla adobe un sitesine giremedim.. Diğer tarayıcılar giriyor ama İE girmedi nedense... Bazen olabiliyor...

aydin974

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginç. Böyle birşeyle ilk kez karşılaşıyorum.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
2 gündür bende de bu sorun var 2 kez temiz kurulum yaptım çalışıyordu bilgisayarı tekrar başlattığımda eski haline döndü google anasayfasıda böyle gözüküyor ne yaptıysam düzelmedi.

S5mOu.png

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence bu sürümden kaynaklı bir sorun gibi görünüyor

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
8 final dün çalışıyordu bugün baktım bozulmuş. :)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Not : Yukarıdaki veriler aynı ortamda test sonucu ve sadece referans kaynakları. Farklı bilgisayar eğilim, farklı test sonucu olabilir .
Deneyim sayesinde Google Chrome, Google Chrome tarayıcı çok rekabet gücü olduğuna inanmak için iyi nedenler var. Google, daha iyi çok daha iyi yapacaktır.

Reaksiyon puanı
2,148
olay chrome'un iyi olup olmaması değil, firefoxda olan bi soruna chrome kur demek bana göre saçmadır, en ufak soruna format at demekle aynıdır

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
[MENTION=174282]şowalye[/MENTION] koyduğun resim kaç yıl önceden kalma acaba? tarayıcıların milattan önceki sürümleri var orda.

ayrıca foxfire diye tarayıcı mı var?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sorun chrome tarayıcıdan teğil beyin test yapmak lazım

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=34027]finix[/MENTION] adamsın :D sağol firefox sürümleri gözükmüyordu neden gözükmüyorsa artık.Bende ie8'i seçtim kabul etti tekrar başlattım normal google anasayfasıyla beraber facebook'ta düzeldi. :)

Reaksiyon puanı
2,148

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
@finix adamsın :D sağol firefox sürümleri gözükmüyordu neden gözükmüyorsa artık.Bende ie8'i seçtim kabul etti tekrar başlattım normal google anasayfasıyla beraber facebook'ta düzeldi. :)
Beni sadece bir yarasa gibi yanan lamba ve "[MENTION=34027]finix[/MENTION]" yazarak çağırabilirsiniz.

The Batfin. :D
Hacı yükledim de sadece default user agent var ie mie yok netsek?

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Tamam @finix bu xml dosyasını import edince seçenekler çıktı. Güzel eklenti verdim şukuyu :D
Ben Firefox eklentisi verdim ama. :D

Reaksiyon puanı
2,148
Beni sadece bir yarasa gibi yanan lamba ve "@finix " yazarak çağırabilirsiniz.

The Batfin. :D

Ben Firefox eklentisi verdim ama. :D

Tamam ben de firefoxa kurdum eklentiyi zaten :D

dgncn diyor ya firefox sürümleri çıkmadı IE çıktı diye, bende hiçbirşey çıkmadı sadece "Default User Agent" vardı. O xml dosyasını indirdim, "Edit User Agents" bölümünden import yaptım geldi birsürü tarayıcı :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Tamam ben de firefoxa kurdum eklentiyi zaten :D

dgncn diyor ya firefox sürümleri çıkmadı IE çıktı diye, bende hiçbirşey çıkmadı sadece "Default User Agent" vardı. O xml dosyasını indirdim, "Edit User Agents" bölümünden import yaptım geldi birsürü tarayıcı :)
Tamam, anladım. İşte bunuda ben bilmiyordum. Ama işi gördüğü sürece sorun yok. :)

ŦσявiddєN-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir proxy programı kullanıyor olabilirsin. Tabi amerika'dan bağlanmıyorsan net'e, yada lang ayarların uçmuştur, sistem güncellemesi yapmıştır. Firefox da bilinen bir sorun var her pc de olmaz ama arada olan birşey... oto güncelleme yapınca proxy(eğer normalde değiştirilmiş bir bağlantı üzerinden giriliyorsa net'e ki genelde youtube yasaklı oldugu dönemde çok sık olmuştu,) neyse gereksiz ve benim bile okumakta güçlük çektiğim cümleler kurmadan sonuca gelelim. Taskkiller programını indir. gereksiz işlemleri kapat. CCleaner'ı indir başlangıçta çalışanları kapat yanında çerezleri gereksiz bilgileri kayıpdosyaları falan temizle cleaner ile.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=34027]finix[/MENTION] bugün bilgisayarı açtığımda tekrar eski haline dönmüştü senin eklentiyle oynadım düzeldi niye böyle oluyor her başladığında bozuk başlıyor :D