Oku ve cevapla

sizce artık beni sevmiyo mu?

• hayır sevmiyo

Kullanılan: 117 84.8%
  • bence seviyo sen yanlış anlamışsındır

Kullanılan: 21 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Anket kapatılmış .

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 3 senedir bi çocuğa aşıktım.oda bna aşıktı , ve çıkıyoduk.bi gün ben bisikletle dışarı çıktım onu görmek umuduyla ve oda dışardaydı.ve ben kötü bir kaza geçirdim bisikletle ne yazıkki bu kazada ön dişlerim kırıldı.neyseki şuan yaptırdık dişlerimi.o kazadan sonra bna pek msj atmadı.hatta hiç atmadı desem yeridir...4-5 aydır konuşmuyoruz sizce ne oldu? :huh:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Hımm, şimdi onun kafası basmıyordur. Sen 20'li yaşlara geldiğinde kafasını dağlara taşlara vurur ama iş işten çoktan geçmiş olur...
Erkekler böyledir, gençken olur olmaz şeylere takarlar kafayı. Sonra da bin pişman olurlar.
Hiç kafana takma, seviyorsa döner dolaşır sana sırnaşır.

Sen şimdi otur önümüzdeki hafta açılacak okulu ve derslerini düşün.

Zamana bırak, zaman her şeyin ilacıdır. Bak her şey nasıl düzelecek.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaşın 14 bi dur az büyü ne bu "çıkmalar" ne bu "aşk". Yakında aşk dedikleri şey kundakta başlayacak :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Bilemicem diye bi şık olsaydı çok şık olurdu:)

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hımm, şimdi onun kafası basmıyordur. Sen 20'li yaşlara geldiğinde kafasını dağlara taşlara vurur ama iş işten çoktan geçmiş olur...
Erkekler böyledir, gençken olur olmaz şeylere takarlar kafayı. Sonra da bin pişman olurlar.
Hiç kafana takma, seviyorsa döner dolaşır sana sırnaşır.

Sen şimdi otur önümüzdeki hafta açılacak okulu ve derslerini düşün.

Zamana bırak, zaman her şeyin ilacıdır. Bak her şey nasıl düzelecek.
inş dediğin gibi olur .d

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
max2life yaşımızküçük ama yüreğimiz büyük :/ küçükler aşık olamaz diye bi kaide mi var? :D

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
max2life yaşımızküçük ama yüreğimiz büyük :/ küçükler aşık olamaz diye bi kaide mi var? :D
14 yaşında senin aşkın ne olacak :) sadece biraz daha birinden fazla ilgi görmek istemen, büyüklerine özenip devlerin aşkını yaşayabileceğin umudu, çevrenden duyduğun çocukluk aşkımdı lafları... vs vs Sen bu durumu en iyisi haydar dümen hocaya yaz :D

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ben de ciddi ciddi girdim bekliyorum önemli bir konudur yardımım dokunur belki diye!!! False alarm...

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
max2life sen küçükken hiç aşık olmadın galiba

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
washaq gözlerini zorla buraya dikip burayı okuycaksın demedikki girmeseydin o zaman kardeşim zorlayan var sanki

---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:15 ----------

o duyguyu yaşasaydın aşkın anlatılamayacak kadar derin bir sevgi olduğunu bilirdin...

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o duyguyu yaşasaydın aşkın anlatılamayacak kadar derin bir sevgi olduğunu bilirdin...
Bırak ya ne derinliği ne duygusu :D bu yaşında hangi derin duygudan bahsediyorsun. daha dün barbie lerinle oynarken birden aşkın derinliğini mi ölçmeye başladın.. :D

---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

Neyse daha fazla devam etmicem sen derin derin takıl ;) kolay gelsin..

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bırak ya ne derinliği ne duygusu :D bu yaşında hangi derin duygudan bahsediyorsun. daha dün barbie lerinle oynarken birden aşkın derinliğini mi ölçmeye başladın.. :D
sana bişey dyimmi sen kendini fazla önemseyen ukela bişeysin insanların duygularını küçümseyerek bi yere varamazsın seviyoruz dedik o kadar !!

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Merhaba,

kendinizi daha mantıklı şeylerle meşgul edin.

İyi günler.

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendinizi daha mantıklı şeylerle meşgul edin demişsin ama..sana göre mantıksal olmayan bi duruma yorum atmışsın ne işş??

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Rahat bırakın kızı..:D