Abdul Kader Keita yeniden Galatasaray'da!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
keita3_0D1K9.jpg

Galatasaray, eski oyuncusu Fildişi Sahilli Abdel Kader Keita'yı Al Saad Kulübü'nden 1 yıllığına kiraladı.
Bugün bir diğer Fildişi Sahilli oyuncu Emmanuel Eboue ile resmi sözleme imzalayan sarı kırmızılılar, bu imzadan sadece saatler sonra eski oyuncusu Keita'yı da kadrosuna kattı.
Yaklaşık 1 haftadır Keita için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaştı. Abdel Kader Keita'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayarak, Slovenya kampına katılması bekleniyor.

Ntvspor

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Galatasaray, eski oyuncusu Fildişi Sahilli Abdel Kader Keita'yı Al Saad Kulübü'nden 1 yıllığına kiraladı.
Bugün bir diğer Fildişi Sahilli oyuncu Emmanuel Eboue ile resmi sözleme imzalayan sarı kırmızılılar, bu imzadan sadece saatler sonra eski oyuncusu Keita'yı da kadrosuna kattı.
Yaklaşık 1 haftadır Keita için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaştı. Abdel Kader Keita'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayarak, Slovenya kampına katılması bekleniyor.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/46173/galatasaray-keitayi-1-yilligina-kiraladi

h
adi hayırlı olsun

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hayırlı olsun klas hareketlere kaldığı yerden devam eder umarım.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bir yandan seviniyorum bir yandan da sol açık transferi için endişeleniyorum. Engin Baytar'ı alarak kapatmayı düşünmüyorlardır umarım.

Şöyle Van der Vaart falan gelse ne güzel olur. :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mersin ateş püskürür şimdi :D

İyi oldu sevinmesem bile Keita gibi hırslı oyuncuları görmek güzel...

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Güzel sevindim Keita'nın alınmasına...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bir takımın sattığı bir oyuncuyu ertesi sene kiralık olarak almasıda yönetim beceriksizliği olarak futbol tarihine geçmeli :D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bir takımın sattığı bir oyuncuyu ertesi sene kiralık olarak almasıda yönetim beceriksizliği olarak futbol tarihine geçmeli :D

Ahh ne acı ama ne acı! Böyle aciz yorum olamaz. Neden? Çünkü yönetim beceriksizliği dediğin durum tam tersi çok başarılı bir yönetim şekli. 8.150 m. euro'ya satmışsın, bir sezon sonra neredeyse bedavaya alacaksın. Acınız var biliyorum, her gelen oyuncu da acıya acı katıyor ama sindirmesini öğren!

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ahh ne acı ama ne acı! Böyle aciz yorum olamaz. Neden? Çünkü yönetim beceriksizliği dediğin durum tam tersi çok başarılı bir yönetim şekli. 8.150 m. euro'ya satmışsın, bir sezon sonra neredeyse bedavaya alacaksın. Acınız var biliyorum, her gelen oyuncu da acıya acı katıyor ama sindirmesini öğren!

Sözlerine dikkat et banane galatasarayın yaptığı bir transfer bana niye acı versin. Aksine sevinirim bu kadar sorunlu bir futbolcuyu transfer etmiş olmanıza. 30 yaşına gelmiş avrupadan talibi olmayan bir futbolcuyu zaten bedavaya alamıyorsan bunun adı yönetim beceriksizliğidir. Bu kendi takımım dahil her takım için geçerlidir..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ne oluyor size ya! Ne bu saldırı!..Ne içtiniz sabah sabah.. Kimseye hakaret etmedim. Türk takımlarının bu transfer konusunda yönetimlerin saçma sapan işler yaptığını herkes biliyor. Bende bir kez daha bunu vurguladım. Yorumdamı yapamıycaz sizin yüzünüzden hiç bir yere bıktım hepinizden.. 2 dk taraftar olun, psikopatlaşmayın!...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Mersin neler der şimdi :) Hayırlı olsun, ardanın gitmesinden sonra bu iyi oldu.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Bence gereksiz oldu bu transfer.Sağ kanadımızda sorun yoktu ama sol kanat gerçekten sorunlu oldu şimdi.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34

Dostum seni hor görmüyoruz merak etme ama son bir şey paylaşmak istedim;

[h=2]Geçen yıl 8 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama Keita'yı satan Sarı-kırmızılı kulüp, sadece 350 bin Euro'ya Keita'yı bir yıllığına kiraladı.[/h]
Ne kadar uygun değil mi? Disiplinsiz mi, sezon sonu gönder gitsin. He kendi alacağı da 1.750 m. euro. Bu kadar basit.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dostum seni hor görmüyoruz merak etme ama
son bir şey paylaşmak istedim;

Geçen yıl 8 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama Keita'yı satan Sarı-kırmızılı kulüp, sadece 350 bin Euro'ya Keita'yı bir yıllığına kiraladı.

Ne kadar uygun değil mi? Disiplinsiz mi, sezon sonu gönder gitsin. He kendi alacağı da 1.750 m. euro. Bu kadar basit.

Daha önce bedavayamı almıştıda 8 milyona sattı kar etti diye sevinebiliyorsunuz pardon da? Ayrıca sen kimsin ki beni hor görüceksin!...

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fatih Terim ve Hagi'yi bir gönderip bir alan GS, şimdi futbolculara da aynı tarifeyi uygulamaya başladı :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
keita maymun edecek rakip defansı bu sene yine.. En güçlü kadro bizde oldu kim ne derse desin bide zırt pırt sakatlanmayan bir forvet aldıkmı tamamdır seneye avrupa için takviye yapılır acelesi yok.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Taklacı Keita geri döndü.:clap:Umarım bol bol gol ve takla atar.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_10846_b.jpg

spacer.gif

[h=1]Keita'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı[/h]

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcu Abdel Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile oyuncunun geçici transferi için görüşmelerine başladığını bildirdi.

Açıklama şu şekilde:
Profesyonel Futbolcu Abdel Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile futbolcunun geçici transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif AŞ

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10846.php

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Alınan adamlara bakılırsa Gs bu sene namağlup şampiyon olur artık:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Terim takımı devamlı hücum oynatacağı için savunma görevini yapsa yeter.Yalnız Gökhan Cam'ın sağlam bi alternatifi olması gerek.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hakan baltayı unutmayın, ilk sezonu dışında sürekli geriye gidiyor adam, kendi kendini baltalıyor resmen, geçen sezon 2-3 maç direkt sebep oldu kaybettirdi takıma. Tek güvendğim orta sahamız taş gibi oldu taş, kalemizde sonunda taş gibi bakalım.