Bu site KAPATILSIN!!!

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.wordpress-tr.com'a yazdığım yazı..

Aşağıda adı geçen sitenin wordpress sunucularından kaldırılmasını istiyorum. Bunuda burada bulunan yetkililer aracığıyla olacağını düşünüyorum. Aksi taktirde bakanlığa ve basına yazılı dilekçe verip gerekirse konuyu üst makamlara taşıyarak wordpress in kapatılması için elimden geleni yaparım...

Bu site kapatılsın...

http://kemalatatup.wordpress.com/

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
türk telekoma bildirilmesi lazım onlar anında mudahale edıyor

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpress-tr den banlandım arkadaşlar bu yazıyı yazdığım için.. buradan wordpress-tr yetkililerine teşekkür ediyorum...

wordpress-tr nickm 'olesore'

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Orası Türkçe destek sitesi wordpress.com la alakası yok :D

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hastalıklı bir ruha sahip birinin kurmuş olduğu hastalıklı bir site

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu siteleri böyle paylaşmak doğru değil aslında. Sitenin hitini artırıyorsunuz. Yani adamlara iyilik yapıyorsunuz haberiniz yok. Direkt ilgili yerlere bildirseniz daha iyi olurdu.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Mahkemelerimizin kapatmadığı site kalmadı neredeyse bu siteyi nasıl görmemişler hayret

Neptunmavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yuh yaa bu nee. gerekli yerlere bildirin kapansın bu site.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kapatılsın kapatılmasına da sonra wordpress i komple kapatmasınlar.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şu insanlar bu ülkede mi yaşıyor hayret yaa.
nasıl bu hale gelmiş o kişi bilimsel olarak araştırmak lazım.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
forumda site cokertme isi yapan hackerlar da wardi galiba ya cagiralim gorusun :D hehe .

@temppp haci senin ay yildiz bi isini yapsa anomcileri isleri biz yapacaz illa diye girtlagina yapisiyodunuz :D vatan millet sevgisinden :D

bide neydi ya adi [MENTION=138307]technomind[/MENTION] ? di sanirim o da hacker hastasi fanatik oluyodu :D
ona da sorarsan bikac hackerle (oyle oldugunu iddia eden vatan icin mucadele eden insanlar :P ? ) koyu bi muhabbeti vardi :D

neyse gelirlerse gorusursunuz :D

Neptunmavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha kapanmamış yahu. bunu yapanlar çok şerefs*** oldukları belli. yetkililer bir an önce kapatsın bu ne yaw.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Kurt kocayınca itin maskarası oluyor işte :@

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ataturk de elestirilebilir, gecmiste yaptigi yanlislar her ortamda dile getirelebilir. herkesin ben ataturk u su su sebeblerden dolayi sevmiyorum , demeye hakki var
AMA hic kimsenin Ataturkun Annesine - Babasina dil uzatmaya hakki yok. bu dupe duz serefsizlik. bir an evvel o kisimlar silinmeli. diktatormus vesaire bunlar tartismaya acik konular bunda bir sakinca gormuyorum. Fakat Sahsina hakaret iceren hersey kaldirilmali.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu siteleri böyle paylaşmak doğru değil aslında. Sitenin hitini artırıyorsunuz. Yani adamlara iyilik yapıyorsunuz haberiniz yok. Direkt ilgili yerlere bildirseniz daha iyi olurdu.

bencede o link oradan kaldırılmalı çünkü kesinlikle onu yapan kişinin işine gelir böyle şeyler ! yapanı da Allaha havale ediyorum ya ben bakınca utandım adam yaparken utanmamış yuh

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
forumda site cokertme isi yapan hackerlar da wardi galiba ya cagiralim gorusun :D hehe .

@temppp haci senin ay yildiz bi isini yapsa anomcileri isleri biz yapacaz illa diye girtlagina yapisiyodunuz :D vatan millet sevgisinden :D

bide neydi ya adi @technomind ? di sanirim o da hacker hastasi fanatik oluyodu :D
ona da sorarsan bikac hackerle (oyle oldugunu iddia eden vatan icin mucadele eden insanlar :P ? ) koyu bi muhabbeti vardi :D

neyse gelirlerse gorusursunuz :D

hacker hastası fanatik demiyelim ya :) sadece ilgi alanımada ufaktan giriyor o kadar değil :) seviyorum diyelim, ama adımda hackera çıkmasın hiç anlamam...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence kapatılmasın, biz girememişiz ne önemi var... Millet girebiliyor. Suçlusu kimse cezası verilmeli, sadece dnsten banlamak mantıklı değil bence. Site yasaklamayı ceza olarak görmüyorum gerçekten, sorumlusu kimse bulmalılar.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bu kişinin bu hakaret ve faşist düşüncelerini herhangi bir halka açık meydanda dile getirmesini isterim. Erkekse, kendisine adam diyebiliyorsa.

Şurayı kullanabilirsiniz belki de; http://ihbarhatti.meb.gov.tr/

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ataturk de elestirilebilir, gecmiste yaptigi yanlislar her ortamda dile getirelebilir. herkesin ben ataturk u su su sebeblerden dolayi sevmiyorum , demeye hakki varAMA hic kimsenin Ataturkun Annesine - Babasina dil uzatmaya hakki yok. bu dupe duz serefsizlik. bir an evvel o kisimlar silinmeli. diktatormus vesaire bunlar tartismaya acik konular bunda bir sakinca gormuyorum. Fakat Sahsina hakaret iceren hersey kaldirilmali.
elestiri baska hakaret kufur yalan haber baskadir. baskadir. :Phaberi degisik degisik sekillerde gerceklerden uzaklasmadan yorumlamak da ozgur olmali. ancak gercek disi yalan haber kotu bisey. mesela darbeyi dusunmek bile sucken devletin kurucusuna hakerat niye serbest :P devletin kurucusuna hakeret de darbeye tesebbusu desteklemektir :P ama darbe iraklilarin cikarina oldumu caiz karsi oldumu darbe degil dusunce ozgurlugu mu oluyo.yok pkk disardan ya. anayurdunun da irak oldugunu dusunursek cumhuriyet ve turkiye karsiti irak var bu durumda (icerdekiler bizden sayarsak :D ) o acidan irakli diyoruz. ki agirlikli gercek de bu aslinda zaten .---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
hacker hastası fanatik demiyelim ya :) sadece ilgi alanımada ufaktan giriyor o kadar değil :) seviyorum diyelim, ama adımda hackera çıkmasın hiç anlamam...
taniyosan cagir gercek zamanli olarak senin hackerleri yaristirip ,hacker testi/backhnmarki yapmis oluruz manasiyla :P

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
FAcebook sayfasını şikayet edersek %100 kapatırlar.Youtubedaki videosunuda şikayet ettim inş gerekeni yaparlar. Wordpresste şikayet edecek bir yer bulamadım.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
elestiri baska hakaret kufur yalan haber baskadir. baskadir. :Phaberi degisik degisik sekillerde gerceklerden uzaklasmadan yorumlamak da ozgur olmali. ancak gercek disi yalan haber kotu bisey. mesela darbeyi dusunmek bile sucken devletin kurucusuna hakerat niye serbest :P devletin kurucusuna hakeret de darbeye tesebbusu desteklemektir :P ama darbe iraklilarin cikarina oldumu caiz karsi oldumu darbe degil dusunce ozgurlugu mu oluyo.yok pkk disardan ya. anayurdunun da irak oldugunu dusunursek cumhuriyet ve turkiye karsiti irak var bu durumda (icerdekiler bizden sayarsak :D ) o acidan irakli diyoruz. ki agirlikli gercek de bu aslinda zaten .---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:06 ----------taniyosan cagir gercek zamanli olarak senin hackerleri yaristirip ,hacker testi/backhnmarki yapmis oluruz manasiyla :P

Sen benimi test ediyorsun bakem :)

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sessiz kalmadığınız için teşekkür ederim arkadaşlar...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu konuyu açan arkadaş sitenin reklamını yaptığının farkında mı acaba?

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bu konuyu açmasam kim nereden öğrenecekti..Elektrik priziyle mi yayacaktım herkese

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twitter üzerindne kendisine yazdığım yazı aşağıda; bana verdiği cevap ise en alttaki yazı..

[MENTION=5623]kemal[/MENTION]ATATUP senin için çeşitli forum sitelerinde şikayet kampanyaları başladı..sayende wordpress kapanırsa kafanı bacaklarının arasına sok.

[MENTION=4214]sensiz[/MENTION]harfler Neden benim sayemde olsun, bu olsa olsa tahammülsüz bir faşist zihniyetin başarısı olur. Siz internete felan bağlanmayın...

Wordpress-tr yöneticlerinden bu adamın sayfasının kapanması için birşeyler yapmalarını istedim ama beni banladılar. Bu adam sayesinde wordpress sitelerimiz yakında açılmaz ise şaşırmayın...