Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Sende bendensin!spor olsun diye![]()

Sende bendensin!spor olsun diye![]()
Geç kalmışız yav.ben senin benden olduğunu biliyordum ama sen benim senden olduğumu bilmiyordun![]()
Oda iyi. Takımın adı "Midye Tava Forever!" takımı dimi?ney kim ne takımıbilmem bende bir ara alındım ama
bi baktım takımdasın dediler eyv. dedim
![]()
Neden kaybedenler klübü?hehe senin için öyle olsun ben kaybedenler klubü diyorum çoğunlukla![]()
Öyle olsun.hoşuma gidiyor bilmem![]()
Doğu İzmit mi?İstanbula son 90 kmkaçamak vakti......Beni kim karşılar
![]()
Batı İzmite 52 Km kalmıştır. Doğu'yu çoktan geçmişsindir.İzmite 52 km kaldı doğu mu batı mı bilmiyorum : )
Eğer otobandan gelmiyorsan işin çok zor. İzmitin orada 2 saat kalırsınız.Hmmm doğrudur....İstanbula da az kaldı ne bitmez yolmuş![]()
Daha beteri, harbi virajlı yollar.Otobnda değilim,Ne var ki yolda godzilla falan mı
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
Sakarya'ya girdik şimdi : )
Senin gibi çabucak gitmek insan için kötü bir seçim. Sonra geri döner İzmitte drift atarsınız.El freni var drift yaparız![]()
Hobaa girdik otobana bak sağol![]()
Elinizde 50 kağıt yoksa acil geri dönün.Dönüşte inş
Şimdi Kgs ve Ogs geçiş sistemlerine geldik,herhangi bir ödeme yapmadıkbu işin raconu nedir ? çünkü bizde kgs ve ogs ilr ilgili bişe yok.
Şu şekil. Geri dönün ve girişin ilerisinde olan polis şubesinden 50 liralık geçiş kartı alın. Yoksa 500 lira ödersiniz.Çıkışta elli mi yuhhhokuyoz biz ya
50 yoksa rehim mi kalacaz
![]()