"Amca rahatsız mı oldun?"

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Benim de sesim güzel hemde doğal. Bende oynarsam sesinle. Aslı Güngör sesi ile sanatçılık yapıyor. Ayrıca da Demet gibi her sene albüm yapmıyor. Adam gibi albüm yapıyor. Az yapıyor. Şarkı bulamamış bu sene Demet gitmiş "Bende Özledim"'i söylemiş. Ödülleri de hak ettiğini sanmıyorum.!
O önce gitsin adam gibi konuşmayı öğrensiz saygısız!

hahahahah ay ne güldürdün beni sabah sabah demek seninde sesin güzel ha :D Ebru destan , tuğba özay , asuman krause gitti o dediğin şeyi yaptıda ne oldu hiçç demekki neymiş sadece görsellik orasını burasını açmak yetmiyormuş . Hem boşversene işte böyle bi milletiz ortada ciddi bir başarı var kabul etmemek için çirkeflikler yapabiliyoruz yazık vallahi çok yazık .

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Beğenmiyorum sevmiyorum kardeşim zorla mı ?

kardeş senin olayın nedir ??

senin burada konuşman ne onun fikrini değiştirecek nede onun konuşması senin bukadar tartışmaya ne gerek var. sana göre sanatçı olmayan ona göre sanatçı uzatma eline gün sonunda ne geçmesini planlıyorsun.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Amcam da iyi cevap vermiş, anlayana :D

“Vertigo hastasıyım. Kalabalık ve yüksek sesli ortamlarda başım dönüyor ve rahatsız oluyorum. Ayrıca ben başım ağrıdığı için şakaklarımı ellerimle kapadım. Şakağı kulak olarak gördü.

Yaptığı saygısızlığa aynı saygısızlıkla cevap vermek istemedim
. Ben devlet adamıyım, bir ciddiyetimiz var. Aynı seviyeye düşmemek için ailemle birlikte mekanı terk ettim.

Yıllardır sahnelere çıkan profesyonel bir sanatçının sahnedeyken onu izleyen bir insana “amca” diye hitap etmemesi gerektiğini bilmesi gerekir. Benim kim olduğumu bilmemesi de onun sorunudur. Sahneye çıkmadan önce protokolde oturanların kim olduğu ile ilgili de bilgi almayı düşünmelidir bir sanatçı.

Etkinlik için orada bulunmak zorundaydım. Demet Akalın’ın konseri olsaydı kendisini özellikle dinlemeye gitmezdim. Çünkü kendisi tarzım değil.”;

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
“Vertigo hastasıyım. Kalabalık ve yüksek sesli ortamlarda başım dönüyor ve rahatsız oluyorum. Ayrıca ben başım ağrıdığı için şakaklarımı ellerimle kapadım. Şakağı kulak olarak gördü.

Yaptığı saygısızlığa aynı saygısızlıkla cevap vermek istemedim
. Ben devlet adamıyım, bir ciddiyetimiz var. Aynı seviyeye düşmemek için ailemle birlikte mekanı terk ettim.

Yıllardır sahnelere çıkan profesyonel bir sanatçının sahnedeyken onu izleyen bir insana “amca” diye hitap etmemesi gerektiğini bilmesi gerekir. Benim kim olduğumu bilmemesi de onun sorunudur. Sahneye çıkmadan önce protokolde oturanların kim olduğu ile ilgili de bilgi almayı düşünmelidir bir sanatçı.

Etkinlik için orada bulunmak zorundaydım. Demet Akalın’ın konseri olsaydı kendisini özellikle dinlemeye gitmezdim. Çünkü kendisi tarzım değil.”;

Gerçekten çok güzel bir cevap vermiş bu cevabı yeni gördüm helal olsun

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
" Mors , gerizekalı "bunlar nasıl kelimeler nerde kullandığına nerede olduğuna dikkat et sokaktamı konuşuyorsun . . .

Amca hastaysa gitsin emekli olup evinde otursun .

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben burada Pınar'a katılıyorum. Kim olursa olsun biri şarkı söylerken kulak kapatmak büyük bir saygısızlıktır. Ayrıca ben mesela Demet Akalın'ı sırf sesini beğendiğim için dinliyorum; sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ben burada Pınar'a katılıyorum. Kim olursa olsun biri şarkı söylerken kulak kapatmak büyük bir saygısızlıktır. Ayrıca ben mesela Demet Akalın'ı sırf sesini beğendiğim için dinliyorum; sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.

Saygılı ve dürüst insanın hali başka canımsın ya :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
" Mors , gerizekalı "bunlar nasıl kelimeler nerde kullandığına nerede olduğuna dikkat et sokaktamı konuşuyorsun . . .

Amca hastaysa gitsin emekli olup evinde otursun .

Amcanın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun? Eğer her hasta iş yapmasın diyeceksen pek çalışan olmaz. Demetin sesiyle beraber kişiliğiyde kötüymüş anladık. Hem sen avukatı mısın? Bi akraban filan mı?

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
tek yanlı bir dürüstlük anlayışınıda yeni gördüm senin beğendiğini beğenen dürüst beğenmyen değil. ne güzel istanbul.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kendini sanatci diye tanimlayan (ozellikle kadinlar ) kisilerden nefret ediyorum . Aslinda hic almayacaksin albumleri ne kadar bos sarki var bir de para veriyorlar !! Bos beles isler !! Sadece Turku dinlerim arkadas bir de bazi rapcileri pop o kadar sacmaki !! Arkadaslarim bilgisayarimi aliyor hadi bir sarki acip dinleyelim diye ama bir tane pop bulamayinca sasiriyorlar .

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Sana göre pop boş, bana göre olmazsa olmaz. Nesil farkından kaynaklanıyor büyük ihtimalle...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Biz burada pop veya rap tartışması yapmıyoruz. Ortada bir saygısızlık(!) var.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ilgili kadın ve adam buradaki yazışmalardan bir haber, insanlar birbirilerini bir hiç uğruna kırıyor. paralayıp durun kendinizi birşeyleri ıspatlamak uğruna.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Amcanın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun? Eğer her hasta iş yapmasın diyeceksen pek çalışan olmaz. Demetin sesiyle beraber kişiliğiyde kötüymüş anladık. Hem sen avukatı mısın? Bi akraban filan mı?

Sesi kötü kişiliğide kötü bu demet akalın dinleyen ilk sıralara taşıyan bütün millette zevksiz bumudur budur ...
Avukat değilim haksızlık yapılıyor görmüyormusunuz insanlığınıza ne oldu aynı terbiyesizliği sana yapsalar ne dersin nasıl tepki verirsin ?

tek yanlı bir dürüstlük anlayışınıda yeni gördüm senin beğendiğini beğenen dürüst beğenmyen değil. ne güzel istanbul.

Benim beğendiğimi beğenen dürüst beğenmeyen değil diye bişey yok arkadaşım kimseye öyle bir zorbalık yok. Görmüyormusun sayfalardır aşağılamak karalamak için kendilerini paralıyorlar ortada bi başarı var görmezden geliniyor ortada bi terbiyesizlik ciddi bi saygısızlık var takdir ediliyor bu kadarmı kötü olabilir insan bi küstahlık bu kadarmı takdir edilir ayıp be yazık be herşeyden önce insan o vicdanına nasıl sığabilir ki insanın herşeyin bi adabı var bi yolu yordamı var . Ben İbrahim Tatlısesi sevmiyorum ama bu yüzden onu karalama ihtiyacıda duymuyorum neden böyle değiller benim sinirimi bozan o . O yüzden savunma ihtiyacı duyuyorum bunu görende yalnız erenberk olduğu için dürüstlüğünü alkışlıyorum . . .

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Pop ve rap ya da baska bir sey artismasi yapmiyoruz ama sorun şu ki genellikle pop sanatcilari resmen gozumuze sokuluyor !! Haber sitesine giriyorum ne olmus memlekette diye yok amca sen naptin felan fulan yok cisim geldi ?? Ha diger türde sarki soyleyen sanatcilar da yok mu oyle kisiler mutlaka vardir ama pop sarkicilarinin cogunlugunun gozumde biraktigi intibadan dolayi kurunun yanindaki yasda yaniyor !!

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Pop ve rap ya da baska bir sey artismasi yapmiyoruz ama sorun şu ki genellikle pop sanatcilari resmen gozumuze sokuluyor !! Haber sitesine giriyorum ne olmus memlekette diye yok amca sen naptin felan fulan yok cisim geldi ?? Ha diger türde sarki soyleyen sanatcilar da yok mu oyle kisiler mutlaka vardir ama pop sarkicilarinin cogunlugunun gozumde biraktigi intibadan dolayi kurunun yanindaki yasda yaniyor !!

Millet pop seviyor ondan olabilir mi :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
olaya birde kaymakamın gözünden bak artizin teki geliyor toplumda ona biçilen değer geldiği yer albüm satışalrında tv nin verdiği popülerlikten başka bişey değil. kaldıki savunduğun insanın geçmişte alkol alıp sokaklarda polislere nasıl kafa tuttuğunuda biliyoruz. kaymakamı takma amca filan de hatta protokolde oturanı tanıma sana yapılan saygısızlık olsun devletin bir yerlere getirdiği hatta oraya gelmek için nice zahmetlere katlanan kaymakama yapılan saygısızlık olmasın. hakkaten ne güzel istanbul.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Hatırlatma: Pop müzik bir tür değil. Popüler kültürün müzikle sentezlenmesi sonucu oluşan bir şey.

Bana sorarsanız gereksiz biri sürü şey bulunur içerisinde. Ve ortak içeriğinin aşk olması ayrı bir sıkıcılıktır. Müzik desen hiçbirşey bulunmaz içinde.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Adabıyla otursa o koltukta sesini çıkarırmı ? cıkk çıkarmaz ,
ne demek kadının gözünün önünde kulaklarını kapatmak , kadına hakaret ,
sana hakaret edilse hakkını savunurmusun e tabi savunursun
o ne yaptı hakkını savunmak adına sordu amca ne yaptı küfür eder gibi çekti gitti

Rahatsız olacağın bi yerde neden bulunuyorsun ? o kadının geleceğini bilmiyordum diyosun da sen nereye gidiyosun kaymakamlar toplantısına sessizmi geçecek sanıyorsun tabela afiş bişey yokmu sağda solda hiçmi görmedin .

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Bilmiyorum bana boş geliyor !! Haraketli bir şeyler olsun diye dinliyorum ama çok nadir !! Millet seviyor ama bazı g...tlar da özeniyor ona buna kendini kaptırıyor !! Millet gerçek ile yalanı ayırt edemiyor herhalde !! Kusursuz ilan ediyorlar , tapıyorlar !! Örneğin Tarkan askere gitmem dedi esrar içti onu yaptı bunu yaptı adam hala hit !! Ama avrupa da böyle bir şey olsa nolurdu dersiniz ?? Bende sevmiyorum avrupadan örnek vermek ama ne yapayım adamların belki bizim gibi kültürleri (kültür derken hani şu saygı olayı felan iyice unutulmaya başlanan şeyler) yok ama nerde nasıl davranılacağını ve kurallara uymayı biliyorlar. Bizim atalarımızdan kalan ne güzel öğretici şeyler var örnek olarak büyüklere saygı !! Ama otobüsler de felan gençler nasıl kafasını cama yapıştırıyorlar . Ama bir kore de yaşlılar için yer vardır kimse oraya oturamaz !!! Bu bir kuraldır cezası bile vardır !! Demek ki neymiş bize kültür değil katı kurallar lazım .