Pardus 2011 Yayınlandı (Haber Güncellendi)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Pardus 2011 Yayınlandı

TÜBİTAK tarafından geliştirilen Türk işletim sistemi Pardus'un 2011 versiyonu kullanıcılara sunuldu. Peki yeni Pardus'da hangi özellikler bulunuyor?

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Hala Bir şey Yok Bence Yarına Kaldı

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Dün gece toplantı yaptılar ama sitelerinde yeni sürüm yok. Onların suçu.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Daha yayınlanmadı. Adrenalinimizi yükseltme...

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bir ihtimal gece yarısından önce yayınlanır. Aldığınız duyumlar doğrudur ama indirilmeye sunulmadan ''Pardus 2011 Yayınlandı'' şeklinde konu açmanız doğru bir hamle değildi. Yayınlansa bile öncelikle konuyu açmadan bizzat kendiniz bir kontrol etmeliyizdiniz. İşinizi size öğretecek değilim ama GERÇEKLER ACIDIR :) Pardus 2011 Yayınlandı diye konuyu görünce az kalsın önemli bir randevumu (sevgilimle) iptal edecektim... :) Ben yemeğe çıkıyorum...

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bir ihtimal gece yarısından önce yayınlanır. Aldığınız duyumlar doğrudur ama indirilmeye sunulmadan ''Pardus 2011 Yayınlandı'' şeklinde konu açmanız doğru bir hamle değildi. Yayınlansa bile öncelikle konuyu açmadan bizzat kendiniz bir kontrol etmeliyizdiniz. İşinizi size öğretecek değilim ama GERÇEKLER ACIDIR :) Pardus 2011 Yayınlandı diye konuyu görünce az kalsın önemli bir randevumu (sevgilimle) iptal edecektim... :) Ben yemeğe çıkıyorum...

Beyfendi, konu açmıyorum haber yapıyorum. Adamlar yayınladık diye basın bildirisi geçiyor. Sitesine girdiğimizde ortada yok. Gerçekler acıdırı Pardus ekibine iletin. Burada Türk işletim sistemine destek vermeye çalışıyoruz. Tüm basına gitti bu bildiri şu anda herkes yer verdi. Kendi ayıpları.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Elbet çıkacak, ya sabır ya sabır :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
habercilik konusunda ne durumda olduğumuz da ortaya çıkıyor.

basın bültenini olduğu gibi yayınlayan sitelere bence eksi puan vermeli okurlar.

hazır gelen haberi incelemeden gönder gitsin :D gerçekten çok yazık.

teşekkürler dark ;)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
32bit ve 64bit'i tek DVD'ye koymuş olsaydılar ben de sipariş verecektim. Sadece kargo ücretini (3TL civarı) veriyorsunuz...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Sürüm takviminde 20 Ocak yazıyor zaten, ayın 21'i oldu da bizim mi haberimiz yok nedir bu yaygara anlamadım.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Gelişme Var Arkadalar Site Açılmıyor Büyük İhtimal Siteyi Güncelliyorlar :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ürün her yönden Türk İşi

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
pardusu ücretsiz edinebiliyo muyuz ?

shaky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhab..ben daha önce pardus 2009 kurdum..masaüstü simgeleri yok tam bir buçuk saattir uğraştım simgeleri yerine getiremedim kullanımı zor windows gibi deyil sildim xp yi kurdum ...sonuç.. pardus cd sini kırdım attım sinir bozucu bir işletim sistemi türk malı pardus...

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
merhab..ben daha önce pardus 2009 kurdum..masaüstü simgeleri yok tam bir buçuk saattir uğraştım simgeleri yerine getiremedim kullanımı zor windows gibi deyil sildim xp yi kurdum ...sonuç.. pardus cd sini kırdım attım sinir bozucu bir işletim sistemi türk malı pardus...

dışarı çıkın temiz bi oksijen alın... herkesin rahatlıkla kullandığı bi sisteme böyle diyorsanız vay halinize :P Yinede Windows tartışılmaz tabi ki :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
biri pardus kurulumu konusunda bana yardım edebilir mi?

disk bölümlendirme seçeneğindeyim ve bir aşamada tereddütlerim var bu konuda yardım lazım..

diski elle bölümlendiri seçtim..ardından sabit diskler bölümünde D bölümünün olduğu kısma tıkladım.. pencerede:oluştur(standart-lvm-raıd), DÜzenle- sil- sıfırla seçenekleri var.

benim ne yapmam gerekiyor?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
en kısa zamanda inceleme yazısı yayınlamamız lazım. eleştirmesine eleştirelim ama aynı zamanda destek de olalım.