2 Sistem Arasında Kaldım...

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşlar Sony ve Packard Bell arasında tercih yapmakta zorlanıyorum 3 iş günü içerisinde alıcağım bu modellerden birini ama hnagisini alayım?

Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ

PACKARD BELL TJ75-JO-118TK

bunalrdan hangisini alayım.

ayrıca birisi bana sony nin led ekran olup olmadığını söyşeye bilirmi geekli bilgiyi göremedim...

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
açıkcası benimde gönlüm sonyden yana:) ama dur bakalım jeaquares diğerleri ne diecek:)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ikiside aynı özellikte sayılır. sony dururken packard bell alınmaz.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Sony tek geçerim....(Ayrıca sony nin artısı ramlerde 8 gb a kadar çıkabiliyorsun ve herşeyden önemlisi Windows 7 Home Premium 64 bit var...)
>>Fazla düşünme hemen sony al derim...
>>Ayrıca bildiğim kadarıyla packard bell'in servisini hp veriyor.Arıza yaşarsan çok sorun yaşarsın...

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabiki sony baska modelle cok zor kıyaslayabilirsin iyide arastırıp bulmussun fiyatıda fena degil simdiden hayırlı olsun

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Packard Bell diyorum ben, beğendiğim bir markadır ki linklerde de Sony'nin PB'den üstünlüğünü göremedim. PB'de yeni çıkmış köksüz bir firma değil, köklü bir firma :)

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Bence sony özellikleri aynı sayılr .Ben bu iki ürün arasında kalmış olsaydım kesinlikle sony alırdım.. ..

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kesinlikle PACKARD BELL'e bulaşma.
Kağıt üzerinde hızlı görünebilir.Sakın Sakın Sakın inanma.

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xxalfaxx sen pb konusunda teccübelisin herhalde sorun yaşadıysan anlatırmısın?

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Ben şahsen sizin yerinizde olsam Sony alırdım fakat şöyle bir durum söz konusu:

Sony modelinin verdiğiniz linki İstanbul Bilişim'e yönlendiriyor bizi. İstanbul Bilişim'i arayıp o modeli almak istediğinizi söylediğinizde yüksek bir ihtimalle ellerinde kalmadığını söyleyeceklerdir. Size çok alakasız başka modeller önereceklerdir çünkü ellerinde belirttikleri ürünler dışında ürün yoktur. Bunu yaşadığım için söylüyorum. Geçen sene FW modellerinden birini almak istediğimde yukarıda belirttiğim durumu yaşadım.

Bunun yanında İstanbul Bilişim'den aldığınız bilgisayarlar Sony Eurasia Garantisi vermemekte. Kendileri tarafından düzenlenen bir garanti veriyorlar. Bu da ürünlere kuşkuyla bakmak için yeterli bir sebep sanırım.

Eğer sadece ürünü bize göstermek için o linki verdiyseniz ve aynı modeli farklı bir sitede bu fiyat dolayında bulduysanız kesinlikle almanızı öneririm.

Kolay gelsin. :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
2 Sene önce bir bilgisayar öğretmeni arkadaşıma PB aldık.
Kağıt üzerinde bayağı bi iyi gözüküyordu. Ama hakkaten kalıbının PC si değilmiş(Isınma-Kilitlenme...).
Arkadaşım 2 ay kullandı abisine hediye edip Sony aldı.
İkisi de hemen hemen aynı hatta sonynin işlemcisi biraz daha zayıf olmasına rağmen
Sonu havada karada 3 basıyor.

---------- saat 14:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:47 eklenmişti ----------

Birde bilindik sony ekran kalitesi.

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 Sene önce bir bilgisayar öğretmeni arkadaşıma PB aldık.
Kağıt üzerinde bayağı bi iyi gözüküyordu. Ama hakkaten kalıbının PC si değilmiş(Isınma-Kilitlenme...).
Arkadaşım 2 ay kullandı abisine hediye edip Sony aldı.
İkisi de hemen hemen aynı hatta sonynin işlemcisi biraz daha zayıf olmasına rağmen
Sonu havada karada 3 basıyor.

---------- saat 14:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:47 eklenmişti ----------

Birde bilindik sony ekran kalitesi.

tmm ozaman sonyde karar kılınmıştır:)

---------- saat 15:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:01 eklenmişti ----------

Ben şahsen sizin yerinizde olsam Sony alırdım fakat şöyle bir durum söz konusu:

Sony modelinin verdiğiniz linki İstanbul Bilişim'e yönlendiriyor bizi. İstanbul Bilişim'i arayıp o modeli almak istediğinizi söylediğinizde yüksek bir ihtimalle ellerinde kalmadığını söyleyeceklerdir. Size çok alakasız başka modeller önereceklerdir çünkü ellerinde belirttikleri ürünler dışında ürün yoktur. Bunu yaşadığım için söylüyorum. Geçen sene FW modellerinden birini almak istediğimde yukarıda belirttiğim durumu yaşadım.

Bunun yanında İstanbul Bilişim'den aldığınız bilgisayarlar Sony Eurasia Garantisi vermemekte. Kendileri tarafından düzenlenen bir garanti veriyorlar. Bu da ürünlere kuşkuyla bakmak için yeterli bir sebep sanırım.

Eğer sadece ürünü bize göstermek için o linki verdiyseniz ve aynı modeli farklı bir sitede bu fiyat dolayında bulduysanız kesinlikle almanızı öneririm.

Kolay gelsin. :)

tabikide ist. bil. den almayacağım, Arçelik bayileride sony ürünleri satıyor ürün orada 10 ay taksitle 1900tl gibi bir fiyat var yani arçelikden alıcam:=)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
PB'de Ram fazla ama diğeri de SONY :) Sony büyük ihtimal led ekran, ayrıca işletim sistemi 64 bit. Ben olsam Sony alırım.

Düzeltme : Ekranı LED miş :)

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuanda piyasa çıkan laptopların yüzde 90 hatta 99 bile diyebiliriz led ekran buna netbooklar bile dahil.Sony de doğal olarak led :thumbup:
Bana göre sony laptopların kralıdır :D kesinlikle sony'den şaşma pişman olmayacaksın:thumbup1: Ayrıca sony kullanma şansına da eriştim adamlar yapmış yav :laugh:

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bugün van arçelik bayiden sony vaio vpc-eb1s1e/bj model laptop siparişi verdim elleirnde bulunduğu için büyük ihtimalle cumartesi elimde olucak:)

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İyi bakalım hadi hayırlı olsun ilk gelişte eğer memnun kalırsan bi tanede ben alıcam :D

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cahilliğime verin.Bir şey sormak istiyorum.Sony,PB,HP,Vestel,Casper vb.Bunların parçalarının çoğu dışarda yapılmıyor mu(Çin,Tayvan,Hindistan,G.Kore vb)?Öyleyse Sony ile PB arasında ne fark var?Beni aydınlatırsanız memnun olurum.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sony dicem ama diğeri özellik bakımından daha iyi.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
6 ay önce açılmış bi konu.Neden hortlatıyosunuz böyle konuları :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
mylife yediği bişi dokunmuş galiba :D aklıma başka bir şey gelmiyor :D

mperk

Profesör