- Reaksiyon puanı
- 89
arkadaşlar
modları her zaman eleştirebilirsiniz, hiç kimse mükemmel değildir, herkesin eleştirilerden alacak bir çok şeyi vardır. Ek olarak belirteyim SDN yönetimindeki herkes eleştiriye açıktır ve "eleştirilerden alacakları çok şeyler" olduğunun farkında kişilerdir.
Her bölümde sabit olarak bölüm moderatörüyle ilgili görüşlerinizi iletebileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır. Eleştiri istemeyen bir yönetim neden böyle bir yapı kullansın?
Eleştiri yapılan bir çok konu ve mesaj varken sadece bu konunun bu kadar uzatıldığına gerçekten anlam veremiyorum.
Açıklamasını fazlasıyla yaptık, o arkadaş eleştiri yaptığı değil, (zaten beklendiği üzere) eski üye olduğunu itiraf ettiği için banlanmıştır.
Lütfen konuyu daha fazla dağıtmayın.
Şikayetiniz varsa direk bizlere iletebilirsiniz.
profil sayfaları çalışmıyor ama mesajlardaki kullanıcı adına tıklayarak ÖM gönderebiliyorsunuz.
Sorun neyse iletin, açıklığa kavuşturalım, insanları itham etmek, zan altında bırakmak hoş şeyler değil.
bu sitedeki bütün modertorler senin gibi olsa forum gül gibi olur (aha bu da olumlu eleştiri, bide bana sivri dillisin diyorlar

burada amaç insanları zan altında bırakmak değil olayı netliğe kavuşturmak
arkadaşın haksız yere banlandığını düşündüm ve kanıt istedim (adaletten yana biri olarak doğal bir davranış diye düşünüyorum) arkada sistem çalışıyor olabilir ama banlanan insanlara gösterebileceğiniz kanıt var mı? yok.
siz kendinizi zan altına sokmuş olmadınız mı ?