Fifa 2011 Konuşalım

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Geçen yıl bir maç yapıp pc den sildiğim fifa bu yıl kendini aşmış.

Lisans sorunu olmayan fifada kadrolar pes e göre güncel.Ama futbolcu yüzleri pek gerçekçi değil.

gol sonrasındaki sevincin de kullanıcıya bırakıldığını az önce öğrendim forumdan bir arkadaştan.

sizler ne diyorsunuz..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ohh valla süper oldu bu doya doya yazabiliriz :D

[video=youtube;2gw6gXEbcJQ]http://www.youtube.com/watch?v=2gw6gXEbcJQ[/video]​

Hareketleri gösteren güzel bir video ekliyim =)

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ya ben tuş ayarlarını değiştirdim sağdaki çubuğa basınca topu ayağından epey bir açıp arkasından koşuyor..

hala bu hareketleri o tuşla yapabilirmiim acaba bilmiyoru akşam denerim

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Geçen yıl bir maç yapıp pc den sildiğim fifa bu yıl kendini aşmış.

Lisans sorunu olmayan fifada kadrolar pes e göre güncel.Ama futbolcu yüzleri pek gerçekçi değil.

gol sonrasındaki sevincin de kullanıcıya bırakıldığını az önce öğrendim forumdan bir arkadaştan.

sizler ne diyorsunuz..
:lol:Alemsin yaw neyse peste bizim fifa da.. birini oynayana diğerini yasak etmiyorlar :)

Bu arada Bende gamepad var videodaki hareketlerini yaparken basılan yerlere aynı şekilde basıyorum çeviriyorum falan ama bir türlü olmuyor?

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aranızda oyunu orjinal alan var mı? ( Ben aldım beraber oynamak isteyen olursa yapabiliriz maç)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
:lol:Alemsin yaw neyse peste bizim fifa da.. birini oynayana diğerini yasak etmiyorlar :)

Bu arada Bende gamepad var videodaki hareketlerini yaparken basılan yerlere aynı şekilde basıyorum çeviriyorum falan ama bir türlü olmuyor?

ben yapabiliyorum :S olmazsa arena kısmında birazcık çalış mutlaka olacaktır =)

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
valla oyunun orjinalini alabilirim.benim birader de denesin hoşuna giderse beraber alacağız.iki kişi alırsak indirim var mı acep?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu arada ntv sporda son bir saattir 3 defa fifa 2011 in reklamı çıktı pes e de dokundurmuşlar :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla oyunun orjinalini alabilirim.benim birader de denesin hoşuna giderse beraber alacağız.iki kişi alırsak indirim var mı acep?

İki kişi neden alıyorsunuz ayrı profil oluşturma olayı var diye biliyorum. Aynı oyundan bir kça profil ile girilebiliyor yanlış bilmiyorsam.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yoook ...şimdi ımm :) kardeşim gurbette:)

yanlış anlattım pardon.aynı evde değiliz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
oyuncu yüzlerinde gercekten pes hala acik ara önce..ama fifanın stad ici atmosferi, oyuncularin esnekligi hareketlerinde gercekciligi ve yumusaklik tek kelimeyler kusursuz...
Buarada pesin pas sistemi güzel düsünülmüs saha ici özgürlük sagliyor ama aynı sistemin benzeri fifada zaten mevcut kontrol ayarlarinda pas şut gibi yardımlari manual yapın bu kadar..Sanirim bu ayarlari benden baska karıstıran yok koca memlekette...
fifa2010100413414146.jpg

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hımm o zaman başka tabi alın alın :D akıl vermek gibi olmasın ben oyunun orjinal cdkeyini satın aldım 35 tl bilginiz olsun. Alırsanız şayet persona souris46 eklerseniz maç yaparız. Hatta güzel bir şey daha var onuda söyleyeyim oyunda 5e5 maç yapıyorsun arkadaşlarını toplayıp bir takıma giriyorsun seçiyorsun adamını tek o adamla be a pro versiyonu gibi maç yapıyorsun tavsiye ederim deli zevkli hele skype açıksa arkadaşına arada kaydırıyorsun pas falan atmayınca :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Amatörde bile rakip takımın oyuncuları benim oyuncuların ayağından saniyede topu alıp gidiyorlar. Buna alışmak zaman alacak. Bunu yapmak için özel tuş birleşimi mi var anlamadım.
Artık eskisi gibi paslarda top mıknatıslanmış gibi diğer oyuncuya yapışmıyor bu yönden güzel olmuş.
Oyuna ilk girişte sürekli en baştan profil seçme, çevrimiçine giriş gibi kademeler can sıkıcı oluyor.
Otomatik koç özelliği ile o hafta formda olan futbolcuları otomatik ilk 11'e alma özelliği gelmiş. Ben kullanmak istemedim çünkü olmadık yerlere futbolcu yerleştiriyor.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Şimdi ben balıklama atlayıp alırım da evde zaman bulamıyorum.ancak geceleri o da ertesi gün erken kalkınca zor oluyor.Kardeşimin de durumu benle aynı acaba ortak alsak aynı keyi farklı bilgisayarlarda kullanabilirmiyiz

?bu sayede hem ücret yarı yarıya iner hem de zaman bulan fıırsat bulan oynar..

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

aykutyenihan
dediğin ayar kısmını gördüm tahmin de ettim..ancak kurcalamadım:)

aslında souris fiyat pek pahalı değilmiş hatta çok ucuzsdn den şöyle 5 / 10 kişi alırsak oynarız :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla ben bacanağım ve bir arkadaşım aldık. Donanım haberde orjinal alanların yazıldığı bir liste var. Takılıyor insanlar zevkli oyun. Ben 2009'u almıştım hoşuma gitmişti. 2010 aynısı diye almamıştım ama 2011 kaçırılmayacak oyun derim.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
neden orjinal alanlar diye bir başlık da sdn de olmasın ki ..hem bakarsın seneye türkçe spiker çıkmasına katkıda bulunmuş oluruz:))

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:57 ----------

nereden aldın oyunun keyini.. adını hatırlamadığım bi program vardı siyah temalı neydi yahu:)) oradan mı aldın

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
şimdi orjinal alırsam mevcut korsan oyunu kaldırmam gerekir değil mi onun serialini girdik zaten..

ben alırsam zaten yakanı bırakmam ilk zamnalar sorarım takıldığım yerleri..

:)

görüşmek üzere oyun canlısı sıcak kanlı forum arkadaşları ...eyvallah..

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
:D steam o. Oradan değil gittigidiyor.com adlı sitede satılıyor ödeme sonrası 3 dakikada yolluyorlar cdkeyi. oyun varsa seriali girip orjinal yapıyorsun yoksa eadownload manager ile indirmen gerekiyor ( ben eadmenager ile indirdim) Dvd tak diyede uyarmıyor.

FIFA 11 PC Orjinal CD-KEY GittiGidiyor.com'da #30960479

Donanımhaberde satışı yapan elemanın konusu için link aşağıda.

FIFA 11 Orjinal CD-KEY Satışlarımız. TESLİMATLAR BAŞLADI: 35 TL ANINDA TESLİM

Bu fiyat nasıl oluyor bir bilgisi olan?
Sonra katakulliye gelmeyelim?

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Oyununu kaldırman gerekmiyor bir hesap oluşturman lazım onu oluşturup oyuna girince senden tekrar serial isteyecek orayada orjinal seriali girip akacaksın oyuna ;)

Bu arada profil oluşturunca benim persona "souris46" yardımcı olurum istediğin kadar ama maç yapalım mı dersen yenerim ona göre :D:D:D:D

Fiyatta sıkıntı yok adamlar rusyadan alıyorlar orada oyun daha ucuz burada satıyorlar. İsterseniz link verdiğim konuda elemana detaylı danışabilirsiniz. Sitede adamın referansı çok fazla kendi siteside var. Tavsiyeye göre aldım. Hakikaten en ufak sorun olmadı.Bilginize.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Oyununu kaldırman gerekmiyor bir hesap oluşturman lazım onu oluşturup oyuna girince senden tekrar serial isteyecek orayada orjinal seriali girip akacaksın oyuna ;)

Bu arada profil oluşturunca benim persona "souris46" yardımcı olurum istediğin kadar ama maç yapalım mı dersen yenerim ona göre :D:D:D:D

Fiyatta sıkıntı yok adamlar rusyadan alıyorlar orada oyun daha ucuz burada satıyorlar. İsterseniz link verdiğim konuda elemana detaylı danışabilirsiniz. Sitede adamın referansı çok fazla kendi siteside var. Tavsiyeye göre aldım. Hakikaten en ufak sorun olmadı.Bilginize.

şu arkadaşın hesap numarasına ulaşabilir misin yada msn adresi falan varsa verebilir misin bire bir konuşayım baya aklıma yattı ne diye sdn lig yapmayalım demi :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hadi bi el atın da SDN fifa 11 takımı oluşturalım o akadaşın msnsini bugün aldım.GG de 37.5 e satıyo direk havale edersen 35 tl ben de alacağım msni yazıyorum birazdan.

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

nazeg43@hotmail.com

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
saol arkadaşım valla duyduğuma göre 11 kişi ayrı olabiliyormuş sdn olarak dağıtırız herkezi :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Evet 35 tlye orjinal key satın aldım uzaktaki kardeşimle. dün online moda girdik epey bocaladık menülerde.ee yıllardır oraya girmediğimizden olsa gerek..

Online modda maç yapmak harika bir olay.verdiğim 35 tl yi tepe tepe kullansın nazmi bey:)

Ayrıca sıkı bir pes sever olarak bu yıl fifanın orjinal keyini aldığıma göre ...:)

futbolseverlere şiddetle tavsiye ederim monline modu.Dün portekizli bir vatandaşla iki harika maç yaptık.

ha bir de şöyle bir durum var.Kardeşimle maç yapınca benim mikrofondan ona ses gidiyordu yani ne desem duyuyordu beni..şaştım kaldım afalladım resmen..acaba onu arkadaş olarak ekledim diye mi duyuyor yoksa elin gavuru da duyuyor mu dediklerimi.:))

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

bir kaç arkadaş daha orjinal key alırsa o gazla yeni bir konu açarız sdn üyleri arasında maçlar da yaparız..

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben orjinal almadım ama gameranger ile orjinal gibi oyunu oynayabiliyoruz. arkadaşla dün gece 11 den başladık 1.30 a kadar durmadan maç yaptık. Çok zevkliydi :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[/COLOR]bir kaç arkadaş daha orjinal key alırsa o gazla yeni bir konu açarız sdn üyleri arasında maçlar da yaparız..

bugun alıyorum :D kendi aramızda maçlar yapıp hatta kendi aramızda takım oluşturup almanlara portekizlere karşı oynayalım :D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ORJİNAL key aldım bende turnuvalarda benide hesaba katın :)

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
açıyorum konuyu o halde