Avira'nın Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhabalar
Antivirüs gezginciliği yapıyorum. Bugün bazı sitelerde şu tip yazıları okudum ;

"Avira v9 sürümüne kadar iyi götürdü bu işi lakin v10 sürümünde bozdu. En kalitesiz antivirus yazılımlarından oldu diyebilirim size. Sürekli mavi ekran çıkartma, saçma bir virus yakalama formu ve çalışma mantığı, sistemi yavaşlatma, işlevlerini tam yerine getirememe, yanlış zararlı alarmı verme vs.. daha birçok şey sayabilirim ve hepsini de yaşadım. Avira artık bitti..."

Gibi yazılar. Kaspersky nin 3 yıllık lisansı olsada pek çok dosyam virüssüz olsa dahi sildiği için kaldırmak durumunda kaldım. Avira dandikmi söyleyin bakalım :mellow:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Avirada hiç öyle bişeyle karşılaşmadım.Arada lisans dağıtıyor süresi bitince ücretsiz sürümüne dönüyoruz mutlu mesut gidiyoruz

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kullanmaya devam et diyorsun yani :) Şuan bende memnunum.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben kullanıyorum çok da memnunum kasmıyorda .kedidir o kedi.. :D:D Rahat ol kardeşim bilmiyorum da bende sorun yok yani..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
çok az kullandım avirayı yorumsuz :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben hiç şikayet etmedim ha millet "bu virüs uyarısı vermiyo" diyolar arkadaş "zararlı içerikleri bi doldur bakıyım ne yapıyo" diyorum :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kullanıpta memnun kalmayan çok azdır:)

hayvaniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira internet bağlantımı durma noktasına getirdiği için webguardı kapamak zorunda kalmaktan başka kötü bi tarafını görmedim

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ücretsiz versiyonu alanında en iyisi :) Ama ücret verecem diyorsan Kaspersky.

Reaksiyon puanı
2,148
Bazı dosyalarımı always ignore diyorum virüs değil ulan bu diyorum ısrarla her gördüğünde sormaya devam ediyor

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum kafam rahat :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Nod 32 den çok memnundum. Ama sırf şu işlemciyi 100 de 100 de çalıştıran ekrn.exe zımbırtısı yüzünden sildim avira yükledim ve çok memnunum. Bir sorun görmedim ve sistemi yormuyor ayrıca güvenli.. Teşekkürler Avira..

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşar avira personal kullanıyorum yeri değil ama bilgisayar açıldığında görev çubuğunda başlamıyor kurulu dizinden açıyorum her seferinde neden acaba

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ben

Avira - MSE - Zemana Antilogger - IOBİT Security360 vede Winpatrol

Bu kombinasyonu kullanıyorum Bunlar REAL TİME çalışıyorlar güvenlik işi kombinasyon işi arkadaş sadece antivirüs tek başına hiç bi zaman yeterli değildir bu söylediğim internet security programları içinde geçerli...:thumbup1:

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben

Bu kombinasyonu kullanıyorum Bunlar REAL TİME çalışıyorlar güvenlik işi kombinasyon işi arkadaş sadece antivirüs tek başına hiç bi zaman yeterli değildir bu söylediğim internet security programları içinde geçerli...:thumbup1:
sen de vur dedik öldürdün be kardeşim:glare::w00t:
abartma yani ne kombinasyonu. abd ordusunun gizli verilerini mi taşıyorsun pc nde:4:
virüs bulaşsa o kombinasyon programların kadar yavaşlatmaz yani xD

Reaksiyon puanı
68
avira bir tanedir. kesinlikle pc yi kasmaz. 3 aylık lisans dağıtıyor arada:P

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben

Paranoyak mısın kardeşim ya :lol: Bu kadar antivirüs sonrası virüse ihtiyaç yok ki zaten, bunlar daha beter eder sistemi. :laugh: Klasör açmaya 15 dk düşünür sistem. :tongue:

Reaksiyon puanı
68
Ben

o ne be:scared: Hacı ne yaptın sen senin pc de ne var. pc in ölür ilerde:mrgreen:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Avira ücretsiz veya ücretli sürümleri farketmez, benim gözümde en iyilerden biridir.
Özellikle, günümüzde flash bellek kullanımının ne kadar yaygın olduğunu ve bu konuda Kaspersky, Avira gibi birkaç antivirüsün oldukça etkili olduğunu söylersek durum daha da iyi anlaşılır.
Kullanıpta memnun kalmayan çok azdır:)
:thumbup:
Ben

YAvaşlama ve çakışma yoksa mesele yoktur.

Paranoyak mısın kardeşim ya :lol: Bu kadar antivirüs sonrası virüse ihtiyaç yok ki zaten, bunlar daha beter eder sistemi. :laugh: Klasör açmaya 15 dk düşünür sistem. :tongue:
Birbirine uymlu ve sistem kaynaklarını sömürmeyen yazılımlardan tercihe göre 10 tane bile kurulabilir :yes: Tabi gerçek zamanlı koruma yapanların sayısı en fazla 3 olmalıdır..
(Antivirüs+Güvenlik duvarı+Antispyware)

Benim tercihime gelince, Kaspersky+Emsisoft Antimalware

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Avira ücretsiz veya ücretli sürümleri farketmez, benim gözümde en iyilerden biridir.
Özellikle, günümüzde flash bellek kullanımının ne kadar yaygın olduğunu ve bu konuda Kaspersky, Avira gibi birkaç antivirüsün oldukça etkili olduğunu söylersek durum daha da iyi anlaşılır.

:thumbup:

YAvaşlama ve çakışma yoksa mesele yoktur.

Birbirine uymlu ve sistem kaynaklarını sömürmeyen yazılımlardan tercihe göre 10 tane bile kurulabilir :yes: Tabi gerçek zamanlı koruma yapanların sayısı en fazla 3 olmalıdır..
(Antivirüs+Güvenlik duvarı+Antispyware)

Benim tercihime gelince, Kaspersky+Emsisoft Antimalware
Evet aynen katılıyorum... Zaten benim kullandığım bu programlar fazla ağır kasan program değiller... Yani herhengi bi internet security programı kadar bile ağır değiller...
Mesela şuanda...
İşlemci %1
Ram %19
Buda çok normal yanii....Üstelik ben windows başlangıcında fazla program çalıştırmam....

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Windows kullanırken her daim avira kullandım ve hiç bir zaman da sorun yaşamadım bence avira işini gerçekten iyi yapıyor :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
aviranın hiçbir yanlışını görmedim bugüne kadar tabi bir iki tane crack dosyasını silmesi haricinde

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim v10 da şöyle bir sıkıntım oldu, eski versiyonda pc her açılışında sağ tarafta harici hdd nin bloklandığını sessiz sedasız bir uyarıyla belirtiyordu, heralde ufak bi trojen girmiş onuda temizlemiş biraz kalıntısı kalmış felan, ama yeni versiyonda bu uyarıyı abartarak 3 kere peş peşe kulak tırmalayıcı bir bipp sesiyle veriyo, heralde körler için yapmışlar.:) başka bir sorunum yok

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
antivirüs neymiş ben kendim antivirüs oldum direkt savaş içindeyim virüslerle.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fazlaca yanlış alarm versede virüs yakalama konusunda çok başarılı avira. Sistem kaynaklarını da verimli kullanıyor.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
aviranın ücretsiz sürümü tek başına yeterli güvenlik sağlamıyor çok iyi bir av da olsa yanına mutlaka çeşitli kombinasyonlar oluşturmak gerek sadece avirada değil avast da mse de de bu böyle arkadaşın kombinasyonunu pek beğenmedim buyrun benim kombinasyonum avast+spybot+threat fire+malwarebytes anti malware+comodo firewall ama bir komple güvenlik paketiniz varsa içiniz rahat olur her zaman ben bu konu da norton 360 ı öneririm pc yi kasmamasının yanı sıra birde optimisazyon özelliği var

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben kampanyalardan yürüttüğüm Avira Premium Security Suite + Zemana AntiLogger kullanıyorum :) Yorumlarınız için teşekkürler