Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Eveet, bankalardan kredi kartı borcu mailleri gelmeye başladı :mrgreen: Nasıl mutlu oldum anlatamam, gidiyimde yatırıyım :mrgreen: Para ağır geliyor cebime bankaya götürüyüm :mrgreen:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yılışık kızlara asla tahammül edemiyorum :bored:

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Benimde hoşuma gitmişti ilk kurunca da sonradan tiksindim.Son sürüm kullanıyorsan maceran kısa sürücek :D :D :D

Ben uzun zamandır kullanıyordum fakat fazla uğraşmıyordum :D Kendim bu işlerle uğraştığım için sıkıcı değil aksine hoşuma gidiyor :D son sürüme az önce geçtim :):devil:

Sengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben uzun zamandır kullanıyordum fakat fazla uğraşmıyordum :D Kendim bu işlerle uğraştığım için sıkıcı değil aksine hoşuma gidiyor :D son sürüme az önce geçtim :):devil:

Yanlış yaptın son sürüm çok sorunlu 4 dakkikada sistemi çökermeyi başarmıştım :D

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yanlış yaptın son sürüm çok sorunlu 4 dakkikada sistemi çökermeyi başarmıştım :D

Ben paketten kontrol ettim sonra yüklemeye geç dedim...Sorunlarından haberim var ama elbet kararlı sürüme paketlerle düzeltme getirirler :D getirmeselerde kendim sisteme bi dalarım sorun neymiş bulurum :D:clap:

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
zehirli sarmaşıklardan arındınmı, ruhun derin taze bir nefes alır ve o gün yeniden başlarsın. dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebek gibi, ama sen ondan avantajlısın çünkü o kötülük, sahtekarlık, aldatma nedir bilmiyor ve savunmasız. diğer yandan sen bunların hepsinin dikeninin acısını kalbinde ve ruhunda hissettin ve arındın artık bağışıklısın acıtıyor ama eskisi gibi değil. arınmak kolay artık senin için dikenlerden.........

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bin tane arkadaşım olacağına bir dostum olsun yeter mantığıyla hareket etmekte fayda var...

Veya Her koyun kendi kuyruğundan asılır :D kuyruk değildi ya o hadi neyse :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bir Gothic bir kızla tatile çık ardından Gothic metal dinle :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ekmeği kestim 500 gram zayıflamışım demek ki yemeği tümden kessem 1 kilo vericem o halde yeee gitsin garii :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Asitli şeyleri sevmiyorum. Ama içiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...