Adım adım MSN Plus Rehberi

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Yeni adıyla Windows Live Messenger ülkemizde en çok kullanılan sohbet programlarından biri. Eğer klasik MSN size yetmiyorsa tanıtacağımız program çok hoşunuza gidecek.

Microsoft'un anlık mesajlaşma programı olan MSN, Windows'un içinde standart bulunduğu için çoğu kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Bu program sayesinde arkadaşlarınız, yazışarak sesli ya da görüntülü konuşmanız mümkün.
wasd1264068595.jpg
Şu sıralar 2010 sürümünün çıkması beklenen WLM'in standart özellikleri yetmiyorsa MSN Plus (Messenger Plus) ilginizi çekecektir. Bu program sayesinde sizi silenleri görüp, acil durumlarda programı görünmez bile yapabilirsiniz. İşte adım adım MSN Plus...
:: Messenger Plus! programını hiç kullandınız mı? Sizce bu yazılımın en faydalı özelliği hangisi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
*

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Hala kullanıyorum vazgeçilmez programlardan birtanesi...
Kendi istediğim rengi seçip nick yapıyorum :D

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Messenger Plus! programını hiç kullandınız mı? Sizce bu yazılımın en faydalı özelliği hangisi?

Kullanıyoruz, çoklu açma ve renkli nickleri görmek ve kullanmak için kullanıyorum ayrıca silinen kişiler bazen yanlış gösteriyo ..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
msn alışkanlığım neredeyse bitti.... artık haftada 1 saat falan bakıyorum yetiyor...

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yazida anlatilan kimlerin sildigine dair olan bilgi yani yazidaki son madde artik gecerli degil, o sistem calismiyor.

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
MSN'e yapılmış gelmiş geçmiş en güzel ve sağlam eklenti paketi.
Hem de ücretsiz :)
Herkese tavsiye ederim.