Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Zaman, herkesin eninde sonunda,masum bir şekilde teslim olduğu bir katil gibi....

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
offf ya su telefon seçme içi ne zormuş hic benlik telefon yok bi telefon begendik dedik oda moralimi bozdu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geldim. :P Hayır o bana dedi. :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
azuhahaha :D :D
tamam ikinizde gelin yahu ne güzel :D

---------- saat 23:01 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:35 eklenmişti ----------

uykum geldii

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına içimde yanan hasretinle ben .heyt be forza es es 14 subatı*antalyada kutluyoruz tek askımiz eses

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ciddi ciddi beşik sallıyorum ya büyüyün ulleenn:)Kucaktan inince de ağlıyor kerata.Çocuk gündüzl e geceyi karıştırıyor gündüz paso uykuda gece ayakta.

Allah tan 1 numara biraz büyüdü de fazla bakım istmiyor.Klasik müzik açayım belki uyur 2 numara:)
------------------------------------
uyuduuu:))

süper

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Aşkım özür dilerim. Uyumak için çıktım ama uyuyamadım bir an. Belki yakalarım diye daldım internete ama yakalayamadım.

Muhtemelen şu an kulağında kulaklığın karanlıkta yatıyorsun. 1 dakika sonra ben de öyle olacağım. :)

Kafam yerinde değil ayrıca. Az önce AliA'ya yazmayı unuttuğumu fark ettim. AliAaaaaaa! Duy sesimi. Kusura bakma, geçici hafıza kaybı saatimdeyim. İlacın 2. günü ve uzun zamandır almadığım için bünye unutmuştu sevgilisini. :) Tekrar buluştular, alışıyorum en baştan. Bildiğin bir şeyi yeniden keşfetmek mükemmel. :)

Uykum geldi. Yatıyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Beyaz şovun konuğu ne giymiş öyle ya:D

Program boyunca öyle mi kalcak? sanmıyorum.Ama kalırsa da sorun yok hehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...