Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Rehber Witcher 3 Fps Boost

https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=57833 (Steam için) İndirdiğiniz dosyaları C:\SteamLibrary\steamapps\common\The Witcher 3 klasörüne atıp W3HC exe dosyasını başlatıyorsunuz en alta bıraktığım videodan yapmanız gereken ayarları görebilirsiniz. (Gog için) Videoda gösterilen konuma...
  2. Nixc0r

Max Payne Ses Sorunu Çözümü+Türkçe Yama

Kurulum : Dosyanın içerisinde bulunan Max_Payne_TR.mpm dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. Not: Çalışması için oyunu başlatmadan önce Choose Customized Game kısmına tıklayıp seçeneklerden Max_Payne_TR yi seçmelisiniz. Ses sorunu için...
  3. Nixc0r

Valorant da pingim çok yüksek

pingim 1100 le 30 arasında değişiyor ani fırlamalar oluyor 1100 e doğru neden böyle oluyor
  4. Nixc0r

The Witcher 2 Açılmıyor

Launcher geliyor oyuna gir diyorum sonra birdaha başa atıyo steam cd kodu falan birdaha öıkıyor yani açılmıyo 2 de bir başlangıç yerini tekrarlıyo
  5. Nixc0r

Oyun çevirmenleri

Geçenlerde star wars jedi fallen için yama arıyordum tamamlanmış bir yama olsun istedim tabiii ki gelip buradan sordum ve biri bi link atıp yamayı gösterdi şüphelendim oyun çıkalı çok olmamış dı ama yazan kişi admin olduğu için güvendim oyuna girince her şey güzeldi çünkü oyun TÜRKÇE YDİ taaaki...
  6. Nixc0r

Destiny 2, sürekli oyundan atıyor

Destiny 2 oyundan atıp duruyor bir çözümü var mıdır ?
  7. Nixc0r

Apex Legends

Apex eğitim kısmında kasmadan oynamama rağmen oyuna girerken best squad kısmında donupdonup oyuna girmiyor grafikler en lowda olsa bile