Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1564 yılında Fransa kralı IX. Charles, yıl başlangıcını Ocak ayının 1. gününe aldı. Daha önce Avrupa’da yaygın olan yıl başlangıcı 25 Mart’tı. O zamandaki iletişim şartlarıyla Charles’in bu kararı fazla yayılmadı. Duyanlar ise protesto amaçlı eski adetlerine devam ettiler. 1 Nisan’da partiler...
AKREP
Hintli bir adam suda bata çıka ilerlemeye çalışırken yanına bir akrep gelir. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını akrebe uzatır ama akrep onu sokar. Hintli tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır ama akrep onu tekrar sokar.
Yakınlarındaki başka biri ona, sürekli onu sokmaya çalışan...
4-8-15-16-23-42 bu sayıları lost dizisinde gördüm uğursuz sayılar olarak geçiyordu peki neden uğursuz bu sayılar ve birde alt tuşuna basılı tutup bu sayıları aralarında boşluk olmadan herhangi bir yere yazarsanız ortaya bu çıkıyo(µ) ve bu simgeyi torrent de de görüyoruz acaba tüm bunlar ne anlam...
Hadi mandela etkisi ile ilgili yaşadıklarımızı ve teorilerimizi yazalım
mandela etkisi nedir bilmeyenler içn:
mesala ben monopoly maskoutunda gözlük olduğuna yemin edebilirim hatta bir reklamda tren vagoundayken gözlüğünü düşürüp havada tutuyor ama birde ne göreyim aslında o gözlük hiçbir zaman...
Ben başlıyorum : Ben 3 yıl önce kapkara bir kedi görmüştüm nedense ilgimi çekmişti gözüme baktı ve sonra birden kayboldu bir yere falan gitmedi sanki ışınlanmış gibiydi belki ben yanlış görmüşümdür ama o an baya korkmuştum ve bu olaydan 1 gün önce de korku filmi izlemiştim birazda o yüzden...