Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

1 Nisan Neden Şaka Günü ?

1564 yılında Fransa kralı IX. Charles, yıl başlangıcını Ocak ayının 1. gününe aldı. Daha önce Avrupa’da yaygın olan yıl başlangıcı 25 Mart’tı. O zamandaki iletişim şartlarıyla Charles’in bu kararı fazla yayılmadı. Duyanlar ise protesto amaçlı eski adetlerine devam ettiler. 1 Nisan’da partiler...
  2. Nixc0r

Doğum Günün Kutlu Olsunn xPhoenix06

Doğum günün kutlu olsun korkunç Einstein :D ?? @xPhoenix06
  3. Nixc0r

2021 Yılından Beklentileriniz

2020 den daha kötü olmaması
  4. Nixc0r

Akrep

AKREP Hintli bir adam suda bata çıka ilerlemeye çalışırken yanına bir akrep gelir. Onu kurtarmaya karar verir ve parmağını akrebe uzatır ama akrep onu sokar. Hintli tekrar akrebi sudan kurtarmaya çalışır ama akrep onu tekrar sokar. Yakınlarındaki başka biri ona, sürekli onu sokmaya çalışan...
  5. Nixc0r

Sizce Askerlik birdaha uzatılırmı ?

Önceki gibi 1 ay uzatacaklarmı yoksa direk gelecekmi askerde olanlar
  6. Nixc0r

Bu Rüyaların Anlamı Ne?

2 gündür rüyamda uyuduğumu görüruyorum (evet rüyamda bile uyuyorum :)) ve annem rüyamda bana bağırıp beni uyandırıyor
  7. Nixc0r

Vectorrr giderse ne olur ?

Ben başlıyorum sistem dizen birinin konusuna VECTORRR u etiketliyemeyeceğiz
  8. Nixc0r

Karantina Günlerinde Uyku Düzeniniz Nasıl?

benim uyku düzenim yok oldu
  9. Nixc0r

İlk Nick Name iniz Neydi

Benimkiler 1 xmen2805 2 Aliriza60 3 Whit3Tig3r 4 Nixc0r
  10. Nixc0r

Tek Başınızasınız Ve Karşınızda bir Ayı Duruyor Ne Yaparsınız?

bu arada ayı kızgın ve aç kalmış bir ayı neyse ben ölü taklidi yapmayı denemezdim çünkü gerek kalmazdı
  11. Nixc0r

Nedir bu sayıların gizemi

4-8-15-16-23-42 bu sayıları lost dizisinde gördüm uğursuz sayılar olarak geçiyordu peki neden uğursuz bu sayılar ve birde alt tuşuna basılı tutup bu sayıları aralarında boşluk olmadan herhangi bir yere yazarsanız ortaya bu çıkıyo(µ) ve bu simgeyi torrent de de görüyoruz acaba tüm bunlar ne anlam...
  12. Nixc0r

SDN de hareketli profil fotoğrafı nasıl yapılır

not pp m olmasını istediğim video bu nasıl yaparım;
  13. Nixc0r

Mandela Etkisi

Hadi mandela etkisi ile ilgili yaşadıklarımızı ve teorilerimizi yazalım mandela etkisi nedir bilmeyenler içn: mesala ben monopoly maskoutunda gözlük olduğuna yemin edebilirim hatta bir reklamda tren vagoundayken gözlüğünü düşürüp havada tutuyor ama birde ne göreyim aslında o gözlük hiçbir zaman...
  14. Nixc0r

En korktuğumuz anları anlatalım

Ben başlıyorum : Ben 3 yıl önce kapkara bir kedi görmüştüm nedense ilgimi çekmişti gözüme baktı ve sonra birden kayboldu bir yere falan gitmedi sanki ışınlanmış gibiydi belki ben yanlış görmüşümdür ama o an baya korkmuştum ve bu olaydan 1 gün önce de korku filmi izlemiştim birazda o yüzden...
  15. Nixc0r

PP m hakkında

Şuan kullandığım pp hakkında ne düşünüyosunuz kalsın mı değiştiri yimi ? 1584620508