Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Haber Yurt dışından telefona son! Büyük zam geldi

Konuyu siyasete kaydırmayalım arkadaşlar. ?
  2. Nixc0r

Haber Yurt dışından telefona son! Büyük zam geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL’ye çıkarılmasına karar verdi. Yeni harç miktarı bugünden itibaren geçerli olacak. Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı öncesinde bu ücret 6 bin 91 TL’ydi...
  3. Nixc0r

Soru Masadaki telefon ve kettledan taşan kaynarsu

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kendi telefonumda çok yaşadığım bir olay herhangi bir sıkıntı olmadı. ?
  4. Nixc0r

Soru İlk telefonunuz neydi? Ne kadar kullandınız!

S3 Mini desem Suriyeli sanılmam umarım ? 8 yaşından 10 yaşıma kadar toplam 2 yıl kullandım
  5. Nixc0r

Soru Telefonunuzun hangi özelliğini en çok seviyorsunuz!

Özel sevdiğim bir özelliği yok en sevdiğim yanı benim olması ?
  6. Nixc0r

Telefonunuzun En Sevdiğiniz Özelliği

Benim telefonum olması ?❤️
  7. Nixc0r

Hayal ettiğiniz telefon vs Kendi telefonunuz

0 fark aynısı
  8. Nixc0r

Telefonunun Modelini yaz en sevdiğin özelliğini paylaş

Şuanda telefonum yok ama en sonki telefonumu yazayım bari Samsung gt188552 Sevdiğim bir özelliği bile yok
  9. Nixc0r

Herkes hayalindeki cihazı yazsın.

PS 5 1592414882 ve iyi bir MSİ Laptop ama böyle giderse hep hayal olarak kalacak
  10. Nixc0r

Anneanneme kullanışlı bir telefon

Samsung j7 Yİ öneririm gerçekten kullanışlı birde çok dayanıklı binlerce kez yere düşürmeme rağmen sadece ekranında bi çizik var birde ghost screen sorunu vardı bende ama çok sorun olmaz 1588671720 Samsun s3 minide iyidir beni baya bi idare etti
  11. Nixc0r

SDN üyeleri hangi telefon markalarını kullanıyor.

bu arada Samsun Win Gt 18552 Harika bir telefon o telefon sayesinde derslerime daha çok çalıştım onun sayesinde sebebiyse hiç bir oyun açmayıp instagrama 30 dk da girdiği için başka yapacak bir şey bulamıyorum Teşekkürler samsung
  12. Nixc0r

SDN üyeleri hangi telefon markalarını kullanıyor.

İphone=Pahalı bir çöp