Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum Taht Odası biyomu diye hatırlıyorum ancak oyunu oynamayalı bayaa oldu. Orhub Kayaalp'in Lets Play videoları var "Kralın Eli Bossu Orhun Kayaalp" olarak aratırsan çıkacaktır. Böylelikle gideceğin biyomları da görebilirsin.
Yeni bir oyuna başladığında biyoma girmeden önce farklı bir noktaya girebiliyorsun. Orada lavların arasında ortada mağaranın anahtarı duruyor, kafa atma özelliği ile alabilirsin anahtarı.
1713630154
Buradan bahsediyorum. Bu arada lavların arasında yalnızca plakalar bulunuyor onları kafanızla...
Sürekli aynı biyomlardan gitme ve bir biyom içerisine girdiğinde haritayı fulleyene kadar biyomdan çıkma, farklı komvinasyonlar dene ve rünler zaten sana yolu açar.
Ne o öyle dümdüz adam vurmalı oyunlar Cs falan püff biz Rainbowda taktik yapıyoruz taktikkk ?
Bu arada Cs de adam falan vururum ama Rainbowda vurmanın hissi başkadır
Ben bu oyunu indireli 1-2 gün oldu eski diye önyargıyla başladım aslında pek beceremedim sonra rakiplerimden biri gelip bana oyunuöğretmeye başladı baya tüm ince ayrıntılarına kadar ve şuan baya iyi gidiyorum ama tek eksik oyunda çok az Türk var eğer oyunu oynuyorsanız gelin beraber oynayalım...