Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Soru Prozone G88 mouse çalışmıyor

Benim mouseda benzer bir sıkıntı olduğunda bilgisayarı tamamen kapatıp mousun usb si takılıyken açıyorum bilgisayarı sıkıntı çıkarmıyor bir deneyin isterseniz
  2. Nixc0r

Soru Toshiba PC'nin çıkmış klavye tuşları takılabilir mi?

Laptopun tam modeliyle arama yaparsanız klavye tuşlarıyla ilgili bir çok videoya rastlarsınız çok zor değil takması en azından benim bilgisayarda
  3. Nixc0r

Yardım Mouse sadece yukarı aşaği gidiyor

Maalesef oyunu kaldırdım
  4. Nixc0r

Eskiyi kullanıcam sonrasında lara biriktirip yeni bi tane almayı düşünüyorum Birde bu A4Tech te bi tuş var 1 basıyosun o 2 basıyo Cs de çok işime yarıyo ?
  5. Nixc0r

Evet şuan eski A4Tech mousemdayım sıkıntı yok bunda ama diğeri sıkıntılı 1630749812 İşin garip yanı ben bu eski elime uymayan mousle bir maç atayım dedim Rainbowda takım 1. Si oldum Codu daha iyi oynamaya başladım? Galiba bu mousle devam edeceğim yağ gibi akıyor hafif bide
  6. Nixc0r

Evet hatta oyunu silip tekrar yüklefin
  7. Nixc0r

Gamepower Bane
  8. Nixc0r

Kullanmıyordum bu olay sonrası indirdim çözüm olmadı
  9. Nixc0r

Sabah normaldi sonra Rocket League oynadım Rockette başladı sorunum oyundan kaynaklıdır dedim takmadım. Sonra oyunu kapattım sorun şuan hala devam ediyor farenin driverından tüm ayarları default a aldım ama sorun hala var.
  10. Nixc0r

Game Power Bane Deneyimi Olan

Alınır bence çoğu kişi GamePower sevmesede fiyatına göre gayet iyi
  11. Nixc0r

Bir eksik daha var makroların altında bulunan şekiller arası çok pisleniyor ve temizlemek de zor oluyor :) 1610643663 Bu arada bi artısı da Dpi ayarlarının kendi rengi olması hızlıca değiştirebiliyorsunuz :) basit bir özellik aslında ama işe yarıyor
  12. Nixc0r

Ben kullanıyorum 1. 4 DPI ayarı var hızlı geçişler yapılabiliyor bu çok iyi birşey 2. 3 adet renk ayarı var (Drıver dan renklerin geçiş hızı değişebiliyor diye biliyorum) 3. Ele oturuyo yanda ki 2 tuşu işe yarar Ben öneririm
  13. Nixc0r

Forum Üyeleri Hangi Fareyi Kullanıyor ?

Gamepower Bane
  14. Nixc0r

james donkey 325 rs mi gamepower bane mi

gamepower bane kullanıyorum gayetde güzel
  15. Nixc0r

40 50 Tl Mouse Önerisi

üstüne biraz daha koy ve bunu al bence bende kullanıyorum gayetde güzel https://urun.n11.com/mouse/gamepower-bane-siyah-oyuncu-mouse-P220014952?gclid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9LmkXNhx4qZ9QiM9YeX-KBYxen7ZFOVJpPVOxtsDc7CN-8KyrFUh4q8aAhTmEALw_wcB&gclsrc=aw.ds 1588702437 2 katı bütçenizin ama bence...
  16. Nixc0r

Klavyem sapıttı

benim bildiklerim bu kadar umarım çözersin sorunu
  17. Nixc0r

Klavyem sapıttı

12qertyuqwertyue tuşların arasına bişeyler kaçmış olabilir birde fn+num lock dene veya windows+numlock
  18. Nixc0r

Klavyem sapıttı

shift ve alt tuşlarına aynı anda bas