Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim mouseda benzer bir sıkıntı olduğunda bilgisayarı tamamen kapatıp mousun usb si takılıyken açıyorum bilgisayarı sıkıntı çıkarmıyor bir deneyin isterseniz
Eskiyi kullanıcam sonrasında lara biriktirip yeni bi tane almayı düşünüyorum
Birde bu A4Tech te bi tuş var 1 basıyosun o 2 basıyo Cs de çok işime yarıyo ?
Evet şuan eski A4Tech mousemdayım sıkıntı yok bunda ama diğeri sıkıntılı
1630749812
İşin garip yanı ben bu eski elime uymayan mousle bir maç atayım dedim Rainbowda takım 1. Si oldum Codu daha iyi oynamaya başladım?
Galiba bu mousle devam edeceğim yağ gibi akıyor hafif bide
Sabah normaldi sonra Rocket League oynadım Rockette başladı sorunum oyundan kaynaklıdır dedim takmadım. Sonra oyunu kapattım sorun şuan hala devam ediyor farenin driverından tüm ayarları default a aldım ama sorun hala var.
Bir eksik daha var makroların altında bulunan şekiller arası çok pisleniyor ve temizlemek de zor oluyor :)
1610643663
Bu arada bi artısı da Dpi ayarlarının kendi rengi olması hızlıca değiştirebiliyorsunuz :) basit bir özellik aslında ama işe yarıyor
Ben kullanıyorum
1. 4 DPI ayarı var hızlı geçişler yapılabiliyor bu çok iyi birşey
2. 3 adet renk ayarı var (Drıver dan renklerin geçiş hızı değişebiliyor diye biliyorum)
3. Ele oturuyo yanda ki 2 tuşu işe yarar
Ben öneririm
üstüne biraz daha koy ve bunu al bence bende kullanıyorum gayetde güzel
https://urun.n11.com/mouse/gamepower-bane-siyah-oyuncu-mouse-P220014952?gclid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9LmkXNhx4qZ9QiM9YeX-KBYxen7ZFOVJpPVOxtsDc7CN-8KyrFUh4q8aAhTmEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
1588702437
2 katı bütçenizin ama bence...