Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Haber X yeni üyelerden ücret alacak

Ver Elon abime ilgi
  2. Nixc0r

Haber Twitter'ın adı neden X oldu? CEO'dan açıklama geldi

X'in Ceosundan İsim Değişikliğine İlişkin Açıklama Yeni ismiyle X CEO’su Linda Yaccarino, geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı. Bu açıklamasında ise şirketin neden Twitter ismini kaldırmaya karar verdiğini belirtti. CEO’nun açıklamasında bu kararın, Elon Musk’ın uygulama vizyonunu yansıttığını...
  3. Nixc0r

Haber Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey'den dikkat çeken paylaşım ve Bluesky

Twitter'ın 'patronu' Elon Musk'ın, tweet'lerin kısıtlanması kararının ardından eski Twitter CEO'su Jack Dorsey'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Dorsey'in paylaşımını Musk da retweet yaptı. Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey, Elon Musk'ın 'gönderi limiti' kararının ardından yeni bir...
  4. Nixc0r

Haber Elon Musk Twitter'ın İsmini Değiştirdi!

Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar. Sohbetinizi bölmek istemiyorum ancak profil mesajları üzerinden konuşsak daha doğru olur. ❤️ Konu dışına çıkan mesajlar temizlendi. ?
  5. Nixc0r

Soru Uzaylı İstilası Başladığı Söyleniyor CNN Ve New York Times son dakikalar geçiyor ? Olay nedir ?

Daha ışınlanmayı bulmadık abi rahat olun 1676243615 Combine illeti gelmediği sürece halledilir
  6. Nixc0r

#PingsizBirTürkiye tagı gündemde

Rica ederim pingsiz oyunlar bol killer :)
  7. Nixc0r

Bende hep 400 lerdeydi 30 oldu :D Çoğu kişide işe yarıyor sizde işe yaramamasına üzüldüm
  8. Nixc0r

Eee sonuçlar nasıl :d
  9. Nixc0r

Bu arada ping sorunu olanlar bu videodaki adımları uygulayabilir 500 ping den 30 a falan düşürdü öneririm
  10. Nixc0r

Tamda oyunlarda ışınlamayı bulmuştum mesalal Valo da base den bi bakmışım hop A ya gitmişim :D
  11. Nixc0r

Sosyal medyada hakaret

Küfür yediğimde ailem hukukçu olayını bende çok yaparım korksunlar çoğunda işe yarar büyük ihtimal bişey olmaz
  12. Nixc0r

Elon Musk'a Türkleri seviyor musun diye sordular

Kendisini severim ama o çocuğun adı ne öyle ya X Æ A-Xii Musk
  13. Nixc0r

Elon Musk'a Türkleri seviyor musun diye sordular

Johhny alır
  14. Nixc0r

Twitter'ı esir alan "öykünün enayisi"

1 twiti okuyayım dedim anında beynim yandı gittim özetini okudum 1594566895 not:yine beynim yandı
  15. Nixc0r

en az 3
  16. Nixc0r

az önce bunları okuyarak klasik bi Türk dizisi bitirdim
  17. Nixc0r

komik
  18. Nixc0r

Sizce Twitter ani bir atakla Instagram ve Facebook'u geçebilir mi?

burdakilerin yarısından fazlasını bilmiyorum bu arada Twitch nerde
  19. Nixc0r

Sizin polislerde çok garip valla :D

birtane havaya sıksa yeterdi diye düşünüyorum
  20. Nixc0r

2011 yılında açtığım hiç teweet dahi atmadığım hesap neden askıya alınır?

sadece tahmin ediyorum uzun süre girmemenden dolayı fake hesap fln sanılıp kapatılmış olabilir