Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Soru Metroda Oynanabilecek Oyunlar

Kesinlikle Vampire Survivors. İyi oynarsanız her el neredeyse 30 dk civarı sürüyor ve her oynayışınızda farklı buildler kurarak deneyiminizi geliştirebiliyorsunuz.
  2. Nixc0r

Öneri Mobil Oyun Önerileri

Shadow Fight 2 Mobile göre güzel bir dövüş deneyimi sunan bu oyunda; büyük düşmanlar ile karşılaşacak, yeni silahlar, yeni büyüler kazanacağız ve düşmanlarımız ile eş zamanlı bir şekilde güçlenmeye çalışacağız.
  3. Nixc0r

İpucu Mobil oyun sektörü

Arkadaşlar artık insanlar üzerine düşünmeleri gereken oyunları oynamayı bıraktılar, bahsettiğiniz büyük çaplı oyunlar belirli bir kesime hitap ederken, ufak çaplı ve kolay oyunlar neredeyse her kesime hitap ediyor. İnsanların hayatıyla beraber oynadıkları oyunlarda monotonlaşıyor ve kafa yorma...
  4. Nixc0r

The Room Serisi Kendimizi farklı farklı bulmacalar içerisinde bulduğumuz bu gizemli oyun serisinde kafa yorarken eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Oyun esnasında çok takılmadıkça yardım almayın gerçek zevki öyle çıkıyor.
  5. Nixc0r

Resimler bile gözümü korkuttu nasıl böyle şehirler kurabiliyorsunuz abi ya. ?
  6. Nixc0r

1 Stardew Valley Çiftliğimizi geliştirirken yerel halk ile konuştuğumuz, madencilik, balıkçılık, çiftçilik ve toplayıcılık yapabileceğimiz ve bunları yaparken kendimize ufak bir aile kurabileceğimiz harika bir oyun, unutmayın bu vadide her adımınız detaylar ile dolu. 2 Minecraft Uçsuz...
  7. Nixc0r

Soru Küçük ve internetsiz oyun önerisi

Only one, mayın tarlası ve Stardew Valley deneyebilirsin.
  8. Nixc0r

Soru indirdiğim Suspects isimli oyunda karakterler gözükmüyor çözümü Nedir ?

Yorumlada bakarsanız çoğu kişi aynı hata ile karşılaşmış güncelleme ile çözeceklerdir.
  9. Nixc0r

Soru Android Minecraft Education nasıl hesapsız kullanılır?

Korsana destek yok!
  10. Nixc0r

Yardım pes23 mobile açılmıyor

Merhaba Efootball sitesine baktım bu aralar bazı oyuncular türlü sıkıntılar çekiyorlarmış düzelteceklerini söylüyorlar.
  11. Nixc0r

Soru Gta3 mü alayım gta vice city mi?

Türkçe Yama linki atabilirim hocam isterseniz
  12. Nixc0r

Öneri Sıkılmadan oynanabilecek güzel oyun önerisi

https://forum.shiftdelete.net/konular/psp-oyunlarini-telefondan-oynamak.759014/ Normal olarakta Necromancer öneririm
  13. Nixc0r

Android için en iyi 5 zeka oyunları [2021]

Mayın tarlası da eklenmeli bence çok zor ama iyi oyun
  14. Nixc0r

Mobil Oyunum

oyun telefonumda açılmadı :8 galiba telefonum eski diye
  15. Nixc0r

Mobil Oyunum

hemen deniyorum az sonra yazarım
  16. Nixc0r

en iyi mobil futbol oyunu

kafa topunda bayaa iyiydim ama şuan telefon kaldırmıyor :( 1588759599 bu arada Dream League de öneririm
  17. Nixc0r

Mobile Oyunlar

pek bilmiyorumki o telefonu
  18. Nixc0r

Mobile Oyunlar

samsung gt-18552
  19. Nixc0r

Mobile Oyunlar

telefonum da yılan bile zor çalışıyo dokunmatik telefon