Arama sonuçlarınız

1. L

Fx8120 Rx470 darboğaz yapar mı?

yardımın için teşekkür ederim eger alırsam rx470 i tekrardan yazarım buraya. çok teşekkür ederim. oynanmayacak kadar çok mu darbogaz olur ve az önce söyledigim sıcaklık degerleri normal mi? bu sorularımada cevap verirsen sevinirim.
  2. L

az önce biraz denedim voltajsız oc ekran kartı hala 760 var 3.1'den 3.4 e çektim 60-70 derecelerde dolandı bi 80e çıktı boştayken. fazladır diye şüphelendim ama sonra anakartın kendi oc butonu vardı ona basınca 4.0'a çıktı bu sefer 70-80 arası dolandı derece. bende korktum açıkçası hiç oc...
  3. L

msı970 gaming anakart, amd fx8120, xigmatek tyr sd962 kule tipi soğutucu, gtx 760 2gb ekran kartı, 750w psu var. abimde rx 470 var istersen alabilirsin dedi bende darboğaz korkusuyla istemedim ama overclockla yapabilirim diye düşünüyorum sizce almalı mıyım? alırsam oc yapabilir miyim? anakart...
  4. L

RX 470 Mİ GTX 760 MI?

Oynadığım oyun Lol Valorant Cs türü online oyunlar arada hikayeli oyun falan oynuyorum NFS GTA vs. ama zaten bu sene 11. sınıfa geçtim fazla bilgisayarda oynayamam arada kafa dağıtmak için girerim. Girdiğimde de sinirlenip çıkmak istemiyorum
  5. L

RX 470 Mİ GTX 760 MI?

Merhabalar. Abim yeni ekran kartı almış. İstiyorsan sana vereyim sen kullan ben oyun oynamıyorum dedi. Şuan PC de AMD FX-8120 GTX760 6GB RAM DDR3 1333MHZ 750W PSU var. Sizce RX 470i alayım mı darboğaz olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. L

Kullanılabilir ram sorunu

teşekkür ederim ama yardım edebilir misiniz? :D
  7. L

Kullanılabilir ram sorunu

bende aynı anakarta sahibim fakat nereye girdiysem bulamadım aynı sorun bende de var 8gb(2+2+4) 2gb lık ramin tekini çıkarınca 6gb gözüküyor ama 8gb takınca 5.39 kullanılabilir ram diyor yardım ederseniz sevinirim. msconfigden de yaptım olmuyor