Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günlük kullanım ve online dersler için 6000 tl civarı bir laptop önerisi ne olabilir? Mağazalardan baktığımızda malum kur nedeniyle genelde 4 gb ramli intel celeron veya i3 işlemcili bilgisayarlar çıkıyor. Günü daha rahat kurtarabilen sistemler ne olabilir?
1601655579
Yok mu bir önerisi olan?
Merhabalar arkadaşlar. Evde ttnetin interneti ilk bağladığım zaman verdiği AirTies Air5650TT model modemi kullanıyorum ve artık internetimde kopmalar ve hız düşüklüğü baya artmaya başladı. Yeni modem arayışı içerisindeyim. Orta yollu ve kaliteli modem tavsiyesi olan arkadaşlarım yardımcı...
Merhabalar arkadaşlar. Evde ttnetin interneti ilk bağladığım zaman verdiği AirTies Air5650TT model modemi kullanıyorum ve artık internetimde kopmalar ve hız düşüklüğü baya artmaya başladı. Yeni modem arayışı içerisindeyim. Orta yollu ve kaliteli modem tavsiyesi olan arkadaşlarım yardımcı...
Merhaba arkadaşlar. Honor Magic Earbuds kablosuz kulaklık kullanıyorum. Telefonla birlikte kullandığımda hiçbir sorun yaşamazken bilgisayar üzerinden kullandığımda seste kesintiler ve takılmalar oluyor. İnternetten araştırıp baktığımda denetim masası üzerinden birkaç işlem yapıldığını gördüm...
Selamlar. Birkaç saat önce bilgisayarımı açtığımda OneDrive depolama alanı doluyor diye bir uyarı verdi. Ben de ardından ''eşitlemeyi durdur'' seçeneğine tıkladım. Az önce bazı dosyalarımın açılmadığını fark ettim. Bazı dosyaların köşelerinde ise çarpı işareti çıktı. Sanırım yedekleme sıkıntısı...
2 hafta önce Hakkı abinin instagram sayfasında bir çekiliş vardı. 3 kişilik bir çekilişti. Kazananlar arasında ben de vardım. Benimle birlikte hediye kazanan arkadaşlara hediyeleri ulaşmasına rağmen benim kazanmış olduğum hediye tarafıma ulaşmadı. Konuyla alakalı mail de attım, Shiftdelete.net...
Yaklaşık 3 ay önce hp marka bir dizüstü bilgisayar aldım. Yaklaşık bir ay öncesine kadar çok hızlı açıp kapanırken daha sonra kapanma süresi uzamaya başladı. Buna sebep olan durumlar ne olabilir?