Arama sonuçlarınız

1. alyuc

İtopya ya ulaşamıyorum

İtopya dan mı aldın hocam
  2. alyuc

İtopya ya ulaşamıyorum

denedim sürekli hat meşgul
  3. alyuc

İtopya ya ulaşamıyorum

hocam ulaşamıyorum maile bilene yanıt vermiyorlar
  4. alyuc

İtopya ya ulaşamıyorum

Alışveriş yapmak için yanlış yeri seçtim o zaman ben bayram tatili yapmıyorum keşke bayram tatili yapmayan bir yerden sipariş verseymişim :/
  5. alyuc

İtopya ya ulaşamıyorum

Siparişimin 7. günü sipariş ettiğim sistem hakkında ödemeniz onaylandı haricinde ne bir eposta ne bir mesaj aldım. Aradım müşteri hizmetlerini açmadılar, e-posta attım yanıt alamadım. Yavaştan korkmaya başladım nasıl ulaşacağım bunlara arkadaşlar ne önerirsiniz
  6. alyuc

Ne dinliyorsunuz?

Tamam kardeşim metalcisin anladık baya marjinal oldun şimdi.
  7. alyuc

Asus rx5700xt oc evo ekran kartı ısınır mı?

hocam gönül rtx ister ama bütçe el vermiyor. bu arada şunu söylemek istiyorum forumda rica ediyorum duymuştum bence bulaşma tarzı yorum yapmak yerine bak şu sitede test yapmışlar bak şu videoda yapılan teste göre performans şöyle tarzı daha ikna edici bilgi verelim.
  8. alyuc

Asus rx5700xt oc evo ekran kartı ısınır mı?

https://www.itopya.com/asus-tuf-3-radeon-rx-5700-xt-oc-evo-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ Arkadaşlar linkteki ekran kartı asusun yenilenen modeli mi aşırı ısınıp performans kaybına yol açar mı eski model hakkında forumlarda 115 derece gibi korkunç sayılar okudum ve açıkcası tedirgin oldum bu...
  9. alyuc

arkadaşlar şu sistem fiyatına değer mi

Ekran kartını üç fanlı olanı ile değiştirip almayı düşünüyorum değer mi sizce? https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-gaming-pc-fiyati-45487/
  10. alyuc

7000 tl bütçem var sistem önerebilir misiniz ?

hocam rtx 2070 e yönelmeli miyim sence
  11. alyuc

değil hocam
  12. alyuc

Kulaklıktan durduk yere ses gelmiyor.

Eskiden hoparlör kullanıyordum ve jakı bozulmuştu ben çöpe atalım dedim babam çevrede elektrikçi miydi eski bir bilgisayar tamircisi miydi net hatırlamıyorum ama jak tamiri yapan birine götürdü jakı söküp yenisini takmış ve düzeltmiş. Eğer sorun jaktaysa çevrede bulunan elektrikçileri ve...
  13. alyuc

En fazla çıkabileceğim nokta 7000 tl ram, hafızayı daha sonra yükseltebilirim. Oyun oynama ağırlıklı ama başka işlerde de kullanmayı düşünüyorum ( video kaydı render falan değil televizyona bağlamak, internette gezinmek falan) önerilenizi bekliyorum parça parçayda ya da hazırsa link atarsanız...
  14. alyuc

Gece Yatarken Garip Tıkırtılar Duyuyorum.

Gördüğün duyduğun her şeyin bir açıklaması var ya komşu o an duvara elini kolunu çarpmıştır o ses gelmiştir ya da kendini korkuta korkuta psikolojine zarar verdin dün bende uyuyordum uyuduğum odada tektim birden bir şey yere düştü ilk başta insani olarak korktum telefonun ışığını yakıp baktım...
  15. alyuc

Ne dinliyorsunuz?

Şanışer-Ben Kimim?
  16. alyuc

Oyununun ismini hatırlayamıyorum!

kılık ve karakter değiştirme olmasa swat 4 diyebilirdim
  17. alyuc

Rx 590 vs rx 5500

Hocam tam bilmiyorum ya :( link vererek toplaman mümkün mü hazır kasa satanlar yiyecek bizi valla
  18. alyuc

Rx 590 vs rx 5500

Hocam şu sistemi almayı düşünüyorum da ondan sordum açıkcası, yani aradaki fark bu sistemi alınmayacak kadar yapıyor mu sizce ekran kartı değiştirilmiyor da sitede :( Orion 2690 [Yavuz Selim] | R5 3500X RX 590 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
  19. alyuc

Rx 590 vs rx 5500

5500 ile rx 590 arasındaki fark 70 wat bir ayda ne kadar fark olur ki hem %3 %4 az bir fark az değil bence
  20. alyuc

Rx 590 vs rx 5500

Rc590vsrx5500 Hangi ekran kartını önerirsiniz sistem için bütçem 4500 tl
  21. alyuc

Şu sistemi yorumlar mısınız ?

teşekkürler yanıtın için, bence de ikinci depolama birimi olarak hdd almak çok daha mantıklı
  22. alyuc

240 gb ssd alıp daha sonra 240 gb daha alıp takıp kullanabilir miyim (umarım çok cahilce bir soru değildir)
  23. alyuc

Telefonda çektigim fotograflar bilgisayarda açılmiyor.

Fotoğrafın formatı ne benim başıma da gelmişti fotoğrafın uzantısı yüzünden sorun çıkmıştı
  24. alyuc

İşlemci Tavsiyesi AMD vs INTEL

kardeşim intel al intel intel alacaksın intel adamdır intel hoştur bak beni bi dinle intel al şaka maka herhangi bir fikrim yok hangisi daha ucuza aynı performansı veriyorsa o alınır bence.
  25. alyuc

Sizce fiyatına değer mi kötü yanları neler darboğaz yapar mı kısacası alınır mı ? Not:Oyun ağırlıklı kullanacağım. https://www.incehesap.com/orion-2690-yavuz-selim-r5-2600-rx-590-8g-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-pc-fiyati-42168/
  26. alyuc

Rx 580 ekran kartını en iyi hangi işlemci besler

1594326978 önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler
  27. alyuc

Xiaomi önerisi

mi 9 t tavsiye ederim.250 300 tl daha fazla. Eğer oyun oynamıyorsan performans olarak çok ciddi bir fark yok ama ekran olarak inanılmaz bir fark var. öncelikle mi9t amoled, red mi note 9 s ise ips lcd. amoled ekran ipc lcd den kat kat daha iyidir örneğin amoled ekranda siyah renk piksele hiç...
  28. alyuc

Hocam 14nm ile 12 nm arasındaki fark ne donanım konuların da çok cahilim de
  29. alyuc

Değil iyi kötü monitör var 1594324423 Sence r5 1600 yeterince besler mi yanıtın için teşekkürler bu arada
  30. alyuc

rx580 8gb ekran kartlı bir bilgisiyar toplamak istiyorum arkadaşlar. Sizce hangi işlemciyi almalıyım fazla bütçem yok en fazla 4200 liraya sistemin tamamının gelmesi lazım sizce gelir mi, hayalleri rx570 e düşürmeye gerek var mı ?
  31. alyuc

Laptop almalıyım ama çok cahilim

Lenovo model olanın çözünürlüğü full hd değil :( aynı donanımsal güçte ama çözünürlüğü full hd olan var mıdır hocam bu arada yanıt verdiğiniz için çok teşekkürler
  32. alyuc

Evde yalnızım korkuyorum

sana da iyi forumlar kardeşim
  33. alyuc

Evde yalnızım korkuyorum

Tartışmanın yapılacağı konu bence burası değil ki argümanların da sağlam değil kalp gözü açık hocalara sor falan ne bileyim
  34. alyuc

Hocam şu da benim istediğim basit işler görmez mi sizce LENOVO Ideapad S145-15AST/A9-9425/4GB/256GB/Radeon530-2GB Ekran Kartı/15.6"/81N30047TX Laptop
  35. alyuc

Evde yalnızım korkuyorum

Keşke görsem ama üzgünüm öyle bir şey yok hep psikolojik rahatsızlığı olanlar görüyor in cin hayalet alayı hikaye bence
  36. alyuc

Ozan Güven sevgilisini 1 saat boyunca dövmüş?

Hep bazı konuları kendi üzerime düşünüyorum benim sevgilim beni ne kadar sinirlendirse zoruma gidecek maksimum şeyleri yapsa o ortamdan ardından sevgilimden ayrılırdım yıl olmuş 2020 hala sorunlar şiddetle mi çözülüyor, hiç gelişemeyen sığırlar hâlâ var olması üzdü.
  37. alyuc

Hayal Kurma Oyunu

Yabancı bir ülkede uzay ve havacılık mühendisliği bölümü bitirmek tercihen Almanya, ama çok hayal oldu bu
  38. alyuc

Evde yalnızım korkuyorum

Eğer cin tarzı şeylerden korkuyorsan internetten başka milletlerin,insan topluluklarının uydurduğu metafiziksel yaratıkları incele onlar da cinler gibi gerçek değil :d
  39. alyuc

Yardım edin arkadaşlar bütçem 2000-3000 arası öğrenciyim bazı işleri telefondan yapmak zor geldiği için(yazıcıdan bir şeyler çıkartmak, tarayıcıda bir şeyler araştırmak gibi) almak istiyorum fakat çok seçenek var ve hiçbirinden hiçbir şey anlamıyorum yanlış karar vermek de istemiyorum. En çok...
  40. alyuc

Evde yalnızım korkuyorum

Eğlenceli bir video aç izle abi rahatlarsın bence, kafanın dağılmasına ihtiyacın var