Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siparişimin 7. günü sipariş ettiğim sistem hakkında ödemeniz onaylandı haricinde ne bir eposta ne bir mesaj aldım. Aradım müşteri hizmetlerini açmadılar, e-posta attım yanıt alamadım. Yavaştan korkmaya başladım nasıl ulaşacağım bunlara arkadaşlar ne önerirsiniz
hocam gönül rtx ister ama bütçe el vermiyor.
bu arada şunu söylemek istiyorum forumda rica ediyorum duymuştum bence bulaşma tarzı yorum yapmak yerine bak şu sitede test yapmışlar bak şu videoda yapılan teste göre performans şöyle tarzı daha ikna edici bilgi verelim.
https://www.itopya.com/asus-tuf-3-radeon-rx-5700-xt-oc-evo-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/
Arkadaşlar linkteki ekran kartı asusun yenilenen modeli mi aşırı ısınıp performans kaybına yol açar mı eski model hakkında forumlarda 115 derece gibi korkunç sayılar okudum ve açıkcası tedirgin oldum bu...
Eskiden hoparlör kullanıyordum ve jakı bozulmuştu ben çöpe atalım dedim babam çevrede elektrikçi miydi eski bir bilgisayar tamircisi miydi net hatırlamıyorum ama jak tamiri yapan birine götürdü jakı söküp yenisini takmış ve düzeltmiş. Eğer sorun jaktaysa çevrede bulunan elektrikçileri ve...
En fazla çıkabileceğim nokta 7000 tl ram, hafızayı daha sonra yükseltebilirim. Oyun oynama ağırlıklı ama başka işlerde de kullanmayı düşünüyorum ( video kaydı render falan değil televizyona bağlamak, internette gezinmek falan) önerilenizi bekliyorum parça parçayda ya da hazırsa link atarsanız...
Gördüğün duyduğun her şeyin bir açıklaması var ya komşu o an duvara elini kolunu çarpmıştır o ses gelmiştir ya da kendini korkuta korkuta psikolojine zarar verdin dün bende uyuyordum uyuduğum odada tektim birden bir şey yere düştü ilk başta insani olarak korktum telefonun ışığını yakıp baktım...
Hocam şu sistemi almayı düşünüyorum da ondan sordum açıkcası, yani aradaki fark bu sistemi alınmayacak kadar yapıyor mu sizce ekran kartı değiştirilmiyor da sitede :( Orion 2690 [Yavuz Selim] | R5 3500X RX 590 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
kardeşim intel al intel intel alacaksın intel adamdır intel hoştur bak beni bi dinle intel al
şaka maka herhangi bir fikrim yok hangisi daha ucuza aynı performansı veriyorsa o alınır bence.
Sizce fiyatına değer mi kötü yanları neler darboğaz yapar mı kısacası alınır mı ?
Not:Oyun ağırlıklı kullanacağım.
https://www.incehesap.com/orion-2690-yavuz-selim-r5-2600-rx-590-8g-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-pc-fiyati-42168/
mi 9 t tavsiye ederim.250 300 tl daha fazla.
Eğer oyun oynamıyorsan performans olarak çok ciddi bir fark yok ama ekran olarak inanılmaz bir fark var.
öncelikle mi9t amoled, red mi note 9 s ise ips lcd. amoled ekran ipc lcd den kat kat daha iyidir örneğin amoled ekranda siyah renk piksele hiç...
rx580 8gb ekran kartlı bir bilgisiyar toplamak istiyorum arkadaşlar.
Sizce hangi işlemciyi almalıyım fazla bütçem yok en fazla 4200 liraya sistemin tamamının gelmesi lazım sizce gelir mi, hayalleri rx570 e düşürmeye gerek var mı ?
Lenovo model olanın çözünürlüğü full hd değil :( aynı donanımsal güçte ama çözünürlüğü full hd olan var mıdır hocam bu arada yanıt verdiğiniz için çok teşekkürler
Hep bazı konuları kendi üzerime düşünüyorum benim sevgilim beni ne kadar sinirlendirse zoruma gidecek maksimum şeyleri yapsa o ortamdan ardından sevgilimden ayrılırdım yıl olmuş 2020 hala sorunlar şiddetle mi çözülüyor, hiç gelişemeyen sığırlar hâlâ var olması üzdü.
Eğer cin tarzı şeylerden korkuyorsan internetten başka milletlerin,insan topluluklarının uydurduğu metafiziksel yaratıkları incele onlar da cinler gibi gerçek değil :d
Yardım edin arkadaşlar bütçem 2000-3000 arası öğrenciyim bazı işleri telefondan yapmak zor geldiği için(yazıcıdan bir şeyler çıkartmak, tarayıcıda bir şeyler araştırmak gibi) almak istiyorum fakat çok seçenek var ve hiçbirinden hiçbir şey anlamıyorum yanlış karar vermek de istemiyorum. En çok...