Arama sonuçlarınız

1. T

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Neden?

Ghz i az ama over clock ile 3.7 ghz e kadar çıkıyor bu şekilde düşünün 1585830872 https://versus.com/tr/amd-ryzen-5-3500u-vs-intel-core-i5-1035g1
  2. T

Masaüstü alma şansım maalesef yok üniversite için başka şehire gitmeyi düşünüyorum ondan laptop olmasj gerekli. Eğer bakıp bulabilirsen bana haber verir misin? Araştırma konusunda çok başarılı değilimdir... 1585827523 Masaüstü alma şansım maalesef yok üniversite için başka şehire gitmeyi...
  3. T

https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3593-intel-core-i5-1035g1-8gb-1tb-mx230-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fhds26f81c-p-hbv00000ound7#reviews...
  4. T

Hangisini almalıyım?

teşekkür ederim
  5. T

Hangisini almalıyım?

konuya yardımcı olan herkese teşekkürler umarım başka yorumlarda gelir ve iyice değerlendiririm şimdilik dell gibi gözüküyor alacağım pc
  6. T

Hangisini almalıyım?

bu gösterdiğim bilgisayarlardan peki asus mu yoksa dell mi daha uygun? her türlü yardıma ihtiyacım var çünkü bilgim çok az bu konularda
  7. T

Hangisini almalıyım?

Bi marka seçecek olsanız hangisini seçerdiniz peki?
  8. T

Hangisini almalıyım?

Neden böyle düşünüyorsun?
  9. T

Hangisini almalıyım?

Bilgisayarı aldiktan sonra ulasayim o zaman drift kinge en az 1 haftası var daha araştıracak vaktim de var
  10. T

Hangisini almalıyım?

Kalbim laptop almaktan değil kasa almaktan yana ama zorunluluk...
  11. T

Hangisini almalıyım?

Ssd'yi ileride taktırmayı düşünüyorum zaten ve linuxu da vector'un dediği gibi format değiştirebilirim 1 sene içinde ssd takmayı da düşünüyorum zaten ama önerilerini dikkate alacağım teşekkürler
  12. T

Hangisini almalıyım?

Yardımın için teşekkürler yani oyunlarda dell ile daha fazla verim alırım anladığım kadarıyla bakalım biraz daha araştırıp ikisi arasında karar vericem gibi
  13. T

Hangisini almalıyım?

Dell linux işletim sistemine sahip olduğu için oyunlarda daha az verim alırsın dediler ondan düşünüyorum şimdi iyice karar vermek için beynim dellden yana galiba çünkü araştırmalarımdan dolayı daha iyi gibi ama kalbim ve maddi durumum asustan yana 10 yıldır asus kullanıyorum ondan kalbim...
  14. T

Hangisini almalıyım?

Oyun için kullanıcam bir kaç kişiye daha sordum asus oyun için daha iyi olur dendi dell neden daha etkili olur açıklayabilir misiniz fazla bilgim yok ama
  15. T

Hangisini almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/asus-d509dj-br038-amd-r3-3200u-8gb-256gb-ssd-mx230-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000PM2QG?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw6_vzBRCIARIsAOs54z6LBg5vQwnn141_8TWdby2bpH5Kk4Jsf3n9Vnioh6gs4gP1rtOQXnsaAmXnEALw_wcB...
  16. T

Dizüstü bilgisayar alacağım tavsiyeleriniz nelerdir?

Maximum 3200 TL bütçem var 2 3 gündür araştırmalarım sonunda bu bilgisayarı buldum sizce oyun oynamak için bu bilgisayar uygun mu? Örnek low ayarlarda apex 30-40 fps arası oynatır mı bu bilgisayar? Veya sizin önerileriniz varsa açığım, şimdiden teşekkürler Not: kasa önermeyin maalesef ki kasa...