Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakın zamanda bi' ssd almayı ve elimde olan win7'yi ssd'ye kumak istiyorum. Bilgisayarda mak key varmış ama bu keye nasıl ulaşabilirim, bilmiyorum. Yardımcı olursanız cidden çok sevinirim. :blush:
Geç cevap için asıl ben özür dilerim ,i5 3470S (2,90 GHz)
1598903204
Açıkçası hali hazırda bir bilgisayarım var ve bunu iyileştirmek daha uyguna gelir diye düşündüm
Çok fazla soru sorup başınızı şişirdim, kusura bakmayın ama son bir sorum olacak. Hızı aynıı olacak derken mesela kartın bellek hızı 6000 MHz , işlemci/nin hızı kaç olursa aşağı yukarı denk olur?
Bu ilan kaldırılmış büyük ihtimalle, bulabileceğim başka bir yer var mı acaba?
1598895708
Amazon'dan daha önce alışveriş yapmadım, güvenebileceğim bir site mi , aldığım ürün kaç günde elime ulaşır yaklaşık ,bir bilginiz var mı?
Öncellikle şunu belirtmeliyim ki bilgisayar donanımları hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim, o yüzden açıklamalarınızı daha basit yaparsanız cidden çok sevinirim.
Bu karantina sürecinde evde herkes gibi ben de çok sıkıldım ve sadece google'dan makale araştırmak için kullandığım bilgisayarı...
Özellikleri herkesin de kabul ettiği gibi efsane, ama sar değeri meselesine çok takıldım. Günlük 4-5 saatimi (bazen daha fazla) telefonla harcıyorum. Kısa ya da uzun vadede bir zararı olur mu? (Baş ağrısı,yorgunluk vs) Standartların altında ama ne bileyim, biraz yüksek sanki :)
Açıkçası RN8 pro'ya baktım ,özellikleri gayet iyi ama sar değeri (vücut) 1.466. Biraz fazla gibi geldi. Gün içinde fazla kullanımda veya daha uzun vaadede sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Bu arada bu kadar hızlı öneri için teşekkür ederim.
Başlıkta da dediğim gibi en fazla 2500 lira bir telefon arıyorum.
**Sar değerinin düşük olması benim için çok önemli
*E, o kadar para bayıyoruz bari kamerası sağlam oksun ;)
*Batarya da önemli ,şimdi günün yarısında bitmesin (aktif sosyal medya ,ara sıra da ağır olmayan oyunlar oynayan...
Bir tek bende var bu durum, oturduğum yer il merkezine yakın, bu yüzden çekmeme gibi bir şey olduğunu sanmıyorum, yakınlarımın telefonunda böyle bir şeye hiç rastlamadım. Bi foruma daha yazmıştım bu konuyu ve birisi modem dosyası gibi bir şey söylemişti sanırım, modem dosyasıyla alakası olabilir...
Kullandığım tel. redmi note 3, sim kartım 4.5g uyumlu. Bir türlü 4.5g çekmiyor. Bazen 3g bile çekmiyor (çoğunlukla 2g). Ne olduğunu anlayamadım. (not: Ayarlardan lte'yi seçmeme rağmen)