Arama sonuçlarınız

1. ㅠㅡㅠ

Win 8'i Orijinal Olarak Alabileceğim Bir Yer Var Mı?

1200 lira benim için biraz pahalı, aileme yük olmak istemem
  2. ㅠㅡㅠ

site güvenilir mi acaba, daha önce buradan alışveriş yaptınız mı?
  3. ㅠㅡㅠ

win 7'den 8'e geçeceğim ama orijinal bulabilir miyim?
  4. ㅠㅡㅠ

Bir Oyuncu Kulaklığı Telefon/Tablet Üzerinden Kullanılabilir Mi?

(bağlantısı usb olan bir kulaklık)
  5. ㅠㅡㅠ

MAK Key'i Nasıl Öğrenebilirim?

çok teşekkürler 1601020710 Şu kısmı biraz daha açıklar mısınız?
  6. ㅠㅡㅠ

MAK Key'i Nasıl Öğrenebilirim?

Yakın zamanda bi' ssd almayı ve elimde olan win7'yi ssd'ye kumak istiyorum. Bilgisayarda mak key varmış ama bu keye nasıl ulaşabilirim, bilmiyorum. Yardımcı olursanız cidden çok sevinirim. :blush:
  7. ㅠㅡㅠ

Bluestacks "can't load config info" Hatası Veriyor

çok teşekkürler, onun hakkında biraz daha araştıracağım
  8. ㅠㅡㅠ

Bluestacks "can't load config info" Hatası Veriyor

İnternette baya araştırma yaptım ama bir çözüm bulamadım ,yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  9. ㅠㅡㅠ

Oyun Oynayabileceğim Ortalama Bilgisayar Topluyorum,Yardımcı Olur Musunuz?

cidden ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. :blush:
  10. ㅠㅡㅠ

Geç cevap için asıl ben özür dilerim ,i5 3470S (2,90 GHz) 1598903204 Açıkçası hali hazırda bir bilgisayarım var ve bunu iyileştirmek daha uyguna gelir diye düşündüm
  11. ㅠㅡㅠ

Çok fazla soru sorup başınızı şişirdim, kusura bakmayın ama son bir sorum olacak. Hızı aynıı olacak derken mesela kartın bellek hızı 6000 MHz , işlemci/nin hızı kaç olursa aşağı yukarı denk olur?
  12. ㅠㅡㅠ

Besleyip beslemeyeceğini nasıl anlayabilirim?
  13. ㅠㅡㅠ

peki bu kartı kullandınız mı? yani ne tip oyunları kaldırır ya da hangilerini kaldırmaz?
  14. ㅠㅡㅠ

Siz n11 deyince Türkiye'deki satıcılara baktım da, n11'de varmış, oradan almak daha mantıklı geldi.
  15. ㅠㅡㅠ

Bu ilan kaldırılmış büyük ihtimalle, bulabileceğim başka bir yer var mı acaba? 1598895708 Amazon'dan daha önce alışveriş yapmadım, güvenebileceğim bir site mi , aldığım ürün kaç günde elime ulaşır yaklaşık ,bir bilginiz var mı?
  16. ㅠㅡㅠ

Önerileriniz için teşekkürler :)) 1598895341
  17. ㅠㅡㅠ

Bütçem yaklaşık 1000TL 1598792024 1598792054 Öneriniz için teşekkürler.
  18. ㅠㅡㅠ

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Peki ssd olarak önerebileceğinizbir ürün var mı?
  19. ㅠㅡㅠ

Çook teşekkürler. Buralarda beni kâle alan bir tek sizsiniz sanırım :)
  20. ㅠㅡㅠ

600 lira civarı diyelim
  21. ㅠㅡㅠ

Bilgilendirme için teşekkürler, sizin önerebileceğiniz düşük fiyatlı bir ekran kartı var mı?
  22. ㅠㅡㅠ

Peki bunu da yenilemem gerekir mi?
  23. ㅠㅡㅠ

anakart lenovo 3492C4G ,işlemci intel i5 3470s. Power dediniz şey nedir? Cpuz'da bu değeri nereden bulabilirim?
  24. ㅠㅡㅠ

Öncellikle şunu belirtmeliyim ki bilgisayar donanımları hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim, o yüzden açıklamalarınızı daha basit yaparsanız cidden çok sevinirim. Bu karantina sürecinde evde herkes gibi ben de çok sıkıldım ve sadece google'dan makale araştırmak için kullandığım bilgisayarı...
  25. ㅠㅡㅠ

Çin'de Üretilen Telefonları Almak ne kadar Doğru?

Aslında çok haklısınız ama ne bileyim, vicdanın el vermiyor :(
  26. ㅠㅡㅠ

Çin'de Üretilen Telefonları Almak ne kadar Doğru?

Doğu Türkistan'da Yaşananlara Rağmen Çin'de Üretilen Telefonları Almak ne kadar Doğru?
  27. ㅠㅡㅠ

Redmi Note 8 pro ve Sar Değeri ?

Bilgilendirme için teşekkür ederim
  28. ㅠㅡㅠ

Redmi Note 8 pro ve Sar Değeri ?

Özellikleri herkesin de kabul ettiği gibi efsane, ama sar değeri meselesine çok takıldım. Günlük 4-5 saatimi (bazen daha fazla) telefonla harcıyorum. Kısa ya da uzun vadede bir zararı olur mu? (Baş ağrısı,yorgunluk vs) Standartların altında ama ne bileyim, biraz yüksek sanki :)
  29. ㅠㅡㅠ

Babaanneme Telefon Bakıyorum, Ne Önerirsiniz?

Ah babaannemin dokunmatik merakı olmasaydı zaten şu an tuşlu nokia'sını kullanırdı ?
  30. ㅠㅡㅠ

İkinci ele pek güvenmiyorum açıkçası, zaten bi amiral gemisi istemiyorum, kadıncağız arkadaşlarını arıyor ara sıra msj bile atmıyor ?
  31. ㅠㅡㅠ

Max 800 tl Onu en azından bi 5 yıl idare etsin Bilinen bir marka ((aslında S4 düşünüyorum ama diğer telefonlara da açığım))
  32. ㅠㅡㅠ

Max. 2500 tl ye alınabilecek bir telefon???

Açıkçası RN8 pro'ya baktım ,özellikleri gayet iyi ama sar değeri (vücut) 1.466. Biraz fazla gibi geldi. Gün içinde fazla kullanımda veya daha uzun vaadede sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Bu arada bu kadar hızlı öneri için teşekkür ederim.
  33. ㅠㅡㅠ

Max. 2500 tl ye alınabilecek bir telefon???

Başlıkta da dediğim gibi en fazla 2500 lira bir telefon arıyorum. **Sar değerinin düşük olması benim için çok önemli *E, o kadar para bayıyoruz bari kamerası sağlam oksun ;) *Batarya da önemli ,şimdi günün yarısında bitmesin (aktif sosyal medya ,ara sıra da ağır olmayan oyunlar oynayan...
  34. ㅠㅡㅠ

Telefonum 4.5g çekmiyor!

Bir tek bende var bu durum, oturduğum yer il merkezine yakın, bu yüzden çekmeme gibi bir şey olduğunu sanmıyorum, yakınlarımın telefonunda böyle bir şeye hiç rastlamadım. Bi foruma daha yazmıştım bu konuyu ve birisi modem dosyası gibi bir şey söylemişti sanırım, modem dosyasıyla alakası olabilir...
  35. ㅠㅡㅠ

Telefonum 4.5g çekmiyor!

Kullandığım tel. redmi note 3, sim kartım 4.5g uyumlu. Bir türlü 4.5g çekmiyor. Bazen 3g bile çekmiyor (çoğunlukla 2g). Ne olduğunu anlayamadım. (not: Ayarlardan lte'yi seçmeme rağmen)