Arama sonuçlarınız

1. E

Hattınız Maximum Ne Kadar Hız Kaldırıyor

Fiyat olarak da performans olarak da şu an memnunum . İleride düşünürüm belki.:) Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  2. E

bilgisayar görev yöneticisinde 4 gündür açık gözüküyor

Eğer SSD kullaniyorsan hızlı baslatmayi kapat . Böylece hem ssdnin ömrü artar hem sorunun çözülür hem de sistemin daha kararlı olur. Hızlı baslatmayi kapatmak için başlat menüsüne sağ tıkla güç seçenekleri de ek güç ayarları da. Başlat tusunun yapacaklarını görüntüle de(ona benzer bişey de...
  3. E

1050Ti GTA 5 Fps problemi

Darboğaz yapıyor. Nvidia denetim masasında işlemciye yüklü bazı görevleri (eğer varsa physx vs) ekran kartına yükleyin . Yine de tavsiyem ekran kartınıza darboğaz yapmayacak daha performanslı bir işlemci almak. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür 1562799343 Eğer physx varsa derken physx detayi...
  4. E

internete bağlı ama bağlanmıyor

Modem arayüzünde kablosuz bağlantı modunu 802.11 b/g/n karışık yapın olmazsa eğer PC masaüstü ise kullandiginiz lan card veya USB wireless in internetten doğru versiyonlu güncellemesini yapın . O da olmazsa kablolu bağlantı yapın.
  5. E

sizce en iyi tarayıcı

Bence opera. Sonuçta Chrome nin bütün eklentilerini desteklediği gibi ayrıca kendi eklentileri de var. Hiç reklam yok . Yalnız biraz fazla ram kullanıyor . Eğer PC de ram konusunda sıkıntı yoksa tercihim opera. Tabii ki de 2. Sırada Chrome , 3. Sıra da da edge var (edgenin indirme hızları Chrome...
  6. E

SSD Kullanıyor Musunuz?

Sandisk SSD plus 240 GB kullanıyorum . Yalnız bir Sorum olacak. Bilgisayarın açılma süresi kasaya bastıktan hemen sonra mı yoksa win10 açılma ekranı açıldıktan hemen sonra mı olculmeli?
  7. E

Modemin tdw9970v3 türk telekomun verdiği . Netspeede iki günden beri bağlanmış bulunuyorum ve işte yeni degerlerim: Şimdilik gayet memnunum. İyi ki de gecmisim.
  8. E

Bu Değerlerle TDW970'te Kablosuz Bağlantıyla 35 Mbps VDSL Alabilir Miyim?

Arada yaklaşık 3 metre var bir de duvar .25 26 alır mıyım? Ben bağlandıktan sonra yazarım buraya değerleri...
  9. E

Arada bir duvar var şu anda 4 Luk hızı 3.40-3.70 arası alıyorum
  10. E

1562002689 Ben önceden de bu sorguları yapmıştım . Merak ettiğim tdw9970 modemde 35 mbit hızı kablosuz olarak kaç alırım . Nette forumlarda bununla ilgili sorunlar vardı da o yüzden merak etmiştim.
  11. E

Bu yardımcı olursanız sevinirim.
  12. E

Bu Değerlerle TDW970'te Kablosuz Bağlantıyla 35 Mbps VDSL Alabilir Miyim?

Merhaba, Şu an Türk Telekom 40 GB akn li 4 mbit(akn sonrası hız 1 e düşüyor) lik her eve İnternet paketindeyim. 3 gün sonra taahhüdum bitecek. Netspeed vdsl 35 mbit başvuru yaptım. Gerekli evrakları kargoyla yolladim.ADSL hat degerlerim şöyle(40 GB yi aştıktan sonraki değerler): Kullandığım...
  13. E

Merhaba, Şu an Türk Telekom 40 GB akn li 4 mbit(akn sonrası hız 1 e düşüyor) lik her eve İnternet paketindeyim. 3 gün sonra taahhüdum bitecek. Netspeed vdsl 35 mbit başvuru yaptım. Gerekli evrakları kargoyla yolladim.ADSL hat degerlerim şöyle(40 GB yi aştıktan sonraki değerler): Kullandığım...