Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer SSD kullaniyorsan hızlı baslatmayi kapat . Böylece hem ssdnin ömrü artar hem sorunun çözülür hem de sistemin daha kararlı olur. Hızlı baslatmayi kapatmak için başlat menüsüne sağ tıkla güç seçenekleri de ek güç ayarları da. Başlat tusunun yapacaklarını görüntüle de(ona benzer bişey de...
Modem arayüzünde kablosuz bağlantı modunu 802.11 b/g/n karışık yapın olmazsa eğer PC masaüstü ise kullandiginiz lan card veya USB wireless in internetten doğru versiyonlu güncellemesini yapın . O da olmazsa kablolu bağlantı yapın.
Bence opera. Sonuçta Chrome nin bütün eklentilerini desteklediği gibi ayrıca kendi eklentileri de var. Hiç reklam yok . Yalnız biraz fazla ram kullanıyor . Eğer PC de ram konusunda sıkıntı yoksa tercihim opera. Tabii ki de 2. Sırada Chrome , 3. Sıra da da edge var (edgenin indirme hızları Chrome...
Sandisk SSD plus 240 GB kullanıyorum . Yalnız bir Sorum olacak. Bilgisayarın açılma süresi kasaya bastıktan hemen sonra mı yoksa win10 açılma ekranı açıldıktan hemen sonra mı olculmeli?
Modemin tdw9970v3 türk telekomun verdiği . Netspeede iki günden beri bağlanmış bulunuyorum ve işte yeni degerlerim:
Şimdilik gayet memnunum. İyi ki de gecmisim.
1562002689
Ben önceden de bu sorguları yapmıştım . Merak ettiğim tdw9970 modemde 35 mbit hızı kablosuz olarak kaç alırım . Nette forumlarda bununla ilgili sorunlar vardı da o yüzden merak etmiştim.
Merhaba,
Şu an Türk Telekom 40 GB akn li 4 mbit(akn sonrası hız 1 e düşüyor) lik her eve İnternet paketindeyim. 3 gün sonra taahhüdum bitecek. Netspeed vdsl 35 mbit başvuru yaptım. Gerekli evrakları kargoyla yolladim.ADSL hat degerlerim şöyle(40 GB yi aştıktan sonraki değerler):
Kullandığım...
Merhaba,
Şu an Türk Telekom 40 GB akn li 4 mbit(akn sonrası hız 1 e düşüyor) lik her eve İnternet paketindeyim. 3 gün sonra taahhüdum bitecek. Netspeed vdsl 35 mbit başvuru yaptım. Gerekli evrakları kargoyla yolladim.ADSL hat degerlerim şöyle(40 GB yi aştıktan sonraki değerler):
Kullandığım...